Reklama

Reklama

Rozpolcená

Trailer 1

Poté, co se osamělý milionář Chris (Cameron Monaghan) setká s okouzlující sexy Sky (Lilly Krug), vypukne mezi nimi vášeň. Když se Chris zraní, Sky rychle zasáhne jako jeho ošetřovatelka. Ale kvůli jejímu divnému chování nabude Chris podezření, že má Sky neblahé úmysly. Podezření se stává pomalu jistotou, zvláště, když je Skyina spolubydlící nalezena mrtvá za nejasných okolností. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (21)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Zo zaujímavo sa vyvíjajúceho thrilleru sa stala len bohapusté prelievanie krvi, trocha mučenia, niečo sa aj odseklo od telesnej schránky. Takže nakoniec úplne bez nápadu. Koncept videný tisíckrát. Ak sa niekto čuduje, že sa tu objavil Malkovich, tak netuší, že je sám jedným z producentov, tak prečo by nevyužil možnosť nalákať publikum na svoju osobu? Lilly Krug je krásna žena, ktorej herecká kariéra sa rozbieha presne v tom osvedčenom štýle - nevieš hrať, tak sa vyzleč. Fyzické parametre zdedila po mame, ktorá tento film tiež produkovala a ktorá sa s Malkovichom veľmi dobre pozná. Veď s ním hrala hlavnú rolu vo filme Klimt. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Thriller postavený na dobre známom príbehu – bohatého „chlapíka“ si vytypuje mladá slečna, ktorá postupne prevezme na ním kontrolu s cieľom získať od neho peniaze. Psychicky nestabilnú slečnu celkom slušne stvárnila krásna Lilly Krug. Soft erotické scény tu slúžia len ako vizuálny doplnok. Síce celý film krváca z viacerých rán, ale v danom žánru sa nejedná o najhorší výsledok. Každopádne by ma zaujímalo, že prečo sa v takýchto „lower quality“ filmoch objavuje John Malkovich? On má na viac. Prečo sa chce vydať na podobnú dráhu ako jeho priateľ Bruce Willis?  P.S.: Niektoré scény sú čiastočne inšpirované snímkami filmu Mysery. Osobné hodnotenie: 63% (**)  ()

Reklama

Saxos 

všechny recenze uživatele

Už jsme viděli v obdobném zpracování vícekrát, než má stonožka nožiček. A přitom si žádný z těch dementů neuvědomí, že i kdyby se jim jejich plán kompletně vydařil a z nich se stanou ti vytoužení zazobaní boháči, tak tím pádem za bukem už čeká další zmrd, který chce pustí žilou pro změnu jim. Závěr: nedoporučuji. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Brutálně čitelné a celkem debilně obsazené. 5ti létá “opálená” dcera byla evidentně adoptovaná (nebo sousedova), Frank hobluje o cca 30 let mladší roští a co tam dělal (oproti Frankovi o 3 roky starší) John Malkovich jsem nepochopil už vůbec. Celková myšlenka filmu by možná fungovala, kdyby ho nesrážely zcela retardované momenty (jako proč sakra neosvětlí dodávkou i toho Picassa - hodnota 7mil? Aby ho mohli znehodnotit? Naprostá kokotina). ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Hloupoučký thriller o sociopatce terorizující tupouna, který jí sedne na lep. Prieto se ani nesnažila zažité klišé něčím ozvláštnit, takže je to předvídatelné od A do Z, ale když to tak vezmu kolem a kolem, nemohu říct, že by to byla nuda. Tak nějak je pořád se na co dívat a je celkem jedno, že občas jsou to do očí bijící nesmysly. A vyšlo to i herecky. Teď nemám na mysli Malkoviche s Grillem, ale Lilly Krug, která možná není kdovíjaká herečka, ale tady je pekelně roztomilá a k sežrání. I tak ale platí, že pokud někdo po Kidnap čekal od Prieta nějaký posun, tak bude zklamán a vypadá to, že tenhle chlap bude zaškatulkován jako režisér tupých thrillerů. Na druhou stranu mohl dopadnout i hůř. 50% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Film byl natočen za méně než 21 dní. (Johnny.ARN)
  • Během rozhovoru mezi Chrisem (Cameron Monaghan) a Sebastianem (Frank Grillo) ukazují hodiny na zdi 13:38 mnohem déle, než minutu. Ve scéně je několik záběrů, kdy čas zůstává stejný, ale je vidět, jak „vteřiny“ ubíhají pomocí červených teček, které se stále cyklicky střídají, ale čas se nikdy nemění. (Johnny.ARN)
  • V jednu chvíli Sky (Lilly Krug) vytáhne všechny síťové kabely, ale alarm a kamera zůstávají na použitých mobilních telefonech viditelné po celou dobu filmu. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama