Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (2 194)

plakát

X (2022) 

Klasický úvod všech osmdesátkových 3X "Jmenuji se Helmut a přišel jsem vám vysmejčit komín. A při té příležitosti se, milá paninko, postarám i o vás!". Velkou smůlou pro filmaře bylo, že v paní domácí bouchly saze a chtěla komínovat taky. Pro změnu pro nás bylo štěstí, že až večer a vše probíhá v černočerné tmě. Nikdo určitě netouží studovat babčino negliže v záři poledního slunce. 25%. Závěr: nedoporučuji.

plakát

Mzda za strach (2024) 

Hero!!! Houby hrdina, vyhodnotil své zranění, jako neslučitelné se životem a k vyvrcholení france hapíku zachránil osadu potencionálních ekonomických migrantů. 1953 /gút/, 1977/gút/, 2024/bléé/ a raději už nikdy. 15%. Závěr: nedoporučuji.

plakát

Hrozba smrti (2024) 

Jak začít? Srovnávat s 35let starým filmem je kravina. "Jiná doba". Remake: Dobrý soundtrack živých barových kapel doplněný takovým pouličním UFC, houpajícím se CMcG a zbytečným křovím. 55%. Závěr: 50na50.

plakát

Ještě jeden výstřel (2024) 

Co k tomu dodat. Béčková střílečka, kde nikdo, z několika vojensky cvičených jednotek, není schopen trefit jednoho zmrda klaďase. 25%. Závěr: nedoporučuji.

plakát

Nech svět světem (2023) 

Nevěděl jsem o čem to je, kdo v tom hraje, žádný komentář jsem nečetl, prostě jsem jen pustil a po J. R. ranních slovech..."je mi z lidí na blití", jsem věděl, že mě na blití nebude a budu se bavit. Part II nejlepší. I End byl trefa /přátelská/. 90%. Závěr: doporučuji.

plakát

Gentlemani (2024) (seriál) 

All E. Ale určitě. Charismatický byl i poštovní holub. Dobrý počin pro další možné S. Malinko nadnesený humor pro mě nic moc, ale nebyla E co by se/se svým linkem nelíbila. 80% Závěr: doporučuji.

plakát

Povýšení (2024) 

Hapíková romantika s omletým příběhem. Jednou za čas jde zvládnout. Stejně, jako acylpyrin na zlomenou nohu. Nepomůže, ale ani neublíží. 50%. Závěr: padenapade.

plakát

Mladá dáma (2024) 

Mluvící plamenomet i v jeskyni stále řvoucí, kvičící, bědující, kňučící novoprincezna vůbec nepobaví. Příběhový link je zřejmý hned od začátku. 30%. Závěr: nedoporučuji.

plakát

The Accursed (2022) 

Návod na sledování: Bod 1.) S očekáváním koukněte na pár minut až do úvodních titulků. Bod 2.) V klidu dejte prát prádlo, zapněte myčku nádobí, utřeme prach, uvařte oběd, vyhýbejte se robotickému vysavači, prádlo pověste na zahradě, nádobí ukliďte, dejte sprchu a uvařte si kafčo. Bod 3.) Po splnění předchozího bodu zasedněte z5, protože o nic jste nepřišli a na posledních 10-15 minut si k finále vypijte horké espresso. 20%. Závěr: při dodržení návodu doporučuji.

plakát

Její tělo (2023) 

Jak může být život krutý. Nejdřív dře ve sportu - trénink, závody, životospráva, závody, trénink, trénink. Žádný rande, disco, vínečko, cíga. Úspěch se tvrdou dřinou dostaví a bum! zranění a úplný konec. Ve skocích do vody se velké peníze netočí, všichni mě odepíšou a vlastně může být ráda, že neřídí vozík a zbyla ji sámoška. Přes focení se uchytí v pornobranži /Dream Team/ a díky své cílevědomosti jí celkem obstojně ovládne. A bum! glioblastom. 27let smutné. 70%. Dobové ext. i inter. hodně mimo mísu. Závěr: doporučuji.