Reklama

Reklama

Jack Reacher

(seriál)
  • USA Reacher
Trailer
USA, (2022–2024), 12 h 46 min (Minutáž: 42–56 min)

Tvůrci:

Nick Santora

Předloha:

Lee Child (kniha)

Hudba:

Tony Morales

Hrají:

Alan Ritchson, Maria Sten, Malcolm Goodwin, Willa Fitzgerald, Serinda Swan, Shaun Sipos, Ferdinand Kingsley, Robert Patrick, Bruce McGill, Chris Webster (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Když vysloužilého vojenského policistu Jacka Reachera zatknou za vraždu, kterou nespáchal, octne se uprostřed smrtícího komplotu nečestných policistů, pochybných podnikatelů a intrikářských politiků. Jack musí jen s pomocí vlastního důvtipu zjistit, co se děje v Margrave v Georgii. (Prime Video)

Recenze uživatele M.i.k.e k tomuto seriálu (2)

Jack Reacher (2022) 

knížky sice neznám a první film s Crusiem se mi líbil (druhý už tolik ne),ovšem nebyl zas takový problém si zjistit,že Reacher - Crusie má k tomu knižnímu docela daleko.Amazon to tak vzal od píky a řekl bych že se trefil.Reacher je (opět) oldschool detektivka,která si na nic nehraje,pro mrtvolu se tu nejde daleko a trousí se hlášky suché jako cesta.Chemie mezi hlavními hrdiny funguje na výbornou, což je zásluha i podařeného castingu.Willa Fitzgerald je nejen hezká,ale má dost charismatu na to abychom jí věřili sveřepou policistku.Alan Ritchson,který mě bavil už jako Hank v Titans pak potvrzuje, že není jen hora svalů, ale že zvládne v pohodě i hereckou stránku věci.Sem s druhou řadou.Klidně ještě letos...80% ()

Season 2 (2023) (S02) 

Reacher’s back a je to zase parádní béčková jízda. Je ti sice jasné že se klaďasům nic nestane (i když jedna výjimka se přeci jen najde), ale i tak je postupná likvidace všeho a všech prostřednictvím Reachera a jeho týmu přímočaře uspokojující. Finále s vrtulníkem je sice hodně přehnané i na Reachera jakožto chodící tank, ale to mu celkem v klidu odpustím. Stejně jako to že se druhá řada veze na těch nejzákladnějších klišé a vteřinovém timingu. Přeci jen to nikdy neměla být žádná hluboká podivaná s přesahem a v rámci žánru to splnilo přesně to co sem čekal…80% ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama