Reklama

Reklama

Jack Reacher

(seriál)
  • USA Reacher
Trailer
USA, (2022–2024), 12 h 46 min (Minutáž: 42–56 min)

Tvůrci:

Nick Santora

Předloha:

Lee Child (kniha)

Hudba:

Tony Morales

Hrají:

Alan Ritchson, Maria Sten, Malcolm Goodwin, Willa Fitzgerald, Serinda Swan, Shaun Sipos, Ferdinand Kingsley, Robert Patrick, Bruce McGill, Chris Webster (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Když vysloužilého vojenského policistu Jacka Reachera zatknou za vraždu, kterou nespáchal, octne se uprostřed smrtícího komplotu nečestných policistů, pochybných podnikatelů a intrikářských politiků. Jack musí jen s pomocí vlastního důvtipu zjistit, co se děje v Margrave v Georgii. (Prime Video)

Videa (2)

Trailer

Recenze (199)

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Jakožto fanoušek a čtenář všech knih jsem logicky nemohl být uspokojený vycmrndlým Tomem Cruisem. Tohle je jiná káva. Toho maníka si prostě každý všimne jen někam vejde. Osamělej obrovskej chlap bez zavazadel, přesně podle předlohy. Navíc kvalitně natočeno, dobře obsazeno a je to napínavě vyprávěný příběh. Hlavní hrdina je zahraný uspokojivě, moderní doba včetně mobilů je do v podstatě prvního pětadvacet let starého dílu naroubována citlivě, kdo by byl taky dneska zvědavý na to, jak hledá drobný na telefon. Já můžu jen volat " Točte točte!" ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tím nejlepším způsobem béčkový/brakový mix Jamese Bonda a Sherlocka Holmese z amerického zapadákova. Ovšem se suše hláškující a kosti drtící 190 centimetrů vysokou 100 kilogramů vážící mašinou s býčí zarputilostí, přímočarostí a emoční zakrnělostí téměř ve stylu Arnolda z Komanda v hlavní roli (třeba poslední epizoda má opravdu velmi blízko ke klasickému finále akčního béčka z 80./90. let :). Kdyby měl John Matrix tedy vedle schopností recyklovat lidský odpad též silně rozvinuté detektivní schopnosti. A Komando bylo krimi thriller s dobře promyšleným dějem plným zvratů, obstojně prokreslenými a sympatickými vedlejšími postavami a správně brutálními, všehoschopnými padouchy. Četl jsem alespoň deset knížek série a až na pár malých problémů nemám, co bych této adaptaci první knížky (nebo adaptaci postavy Jacka Reachera obecně) vytkl. Ale pro úplnost těch pár negativních věcí vyjmenuji - první epizodu jsem si musel na Alana Ritchsona v roli Reachera přece jen zvykat (protože jsem si ho představoval ještě trochu jinak - "hranatějšího" a o něco víc old-school charismatičtějšího), pocitově se pár epizod táhlo, několik věcí asi mohlo být vynecháno a v druhé polovině děj sem tam přišel s nějakou hloupostí. 7,7/10 ()

Reklama

DaUr 

všechny recenze uživatele

1. série - 80 %, 2. série - 70 %. Tam, kde první série byla relativně nápaditá a zároveň se nebrala tak úplně vážně, druhá obě tahle pozitiva ztrácí a do hlubin béčkovosti se ponořuje mnohem rychleji, než by se mi líbilo. Jestli neprůstřelnost hlavních hrdinů, stupidita záporáků a dramatické oběti vedlejších postav budou v dalších sériích narůstat tímhle tempem, tak potěš pánbůh. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Amazon boduje se seriálovým překvapením hned z kraje roku. Reacher se jevil docela nenápadně, ale je to Hit i povšimnutihodná záležitost pro fanoušky drsných příběhů. Jack Reacher s Cruisem mi přišel jen OK, ale tohle je už jiné kafe. Alan Ritchson je sice jen béčkový herec, ale nutno uznat, že se svou rolí popral poctivě, má charisma, je nabušené hovado, ze kterého jde respekt, má skvělé hlášky a nemá téměř žádné slabiny, takže mu divák bezproblémů odpustí i herecký netalent. Seriál mi asi nejvíce připomínal Banshee a možná i tím si mě tak získal. Malé městečko, jedna policejní stanice s novou posilou, vraždy a dobře vystavěný příběh, který ani chvíli nenudí a je okořeněn výbornou akcí. Za mne první díl zůstal sice nepřekonaný ( fight na toaletě jsem řval, až mi praskaly zdi v obýváku, holt scény z vězení jsou vždy ty nejlepší) a v průběhu série už došlo asi jen na 2-3 slušné fighty a pár přestřelek, takže ve výsledku seriál až tak akční není, ale fungují nepříjemné vraždy, které mají nádech Se7en ( ukřižovaný chlap s koulema v puse!), skvělé ústřední sympatické trio a slušný záporák z toho dělá fajn záležitost, kde se nejde o mrtvoly ani o slušnéj zvrat daleko. Za mne slušná věc, kor po těch Krimi/Drama seriálech je tohle vyloženě něco pro mě. Příběh 4/5, Akce 4/5, Humor 3/5, Násilí 4/5, Zábavnost 4/5 Hudba 3/5, Vizuál 4/5, Atmosféra 4/5, Napětí 4/5, Emoce 3/5, Herci 3/5. 8.5/10. ()

T2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nový "kolohnát" Jack Reacher a la nový Schwarzenegger, kráčajúca skala, či Terminátor, dobre no oproti kino filmu s Tomom Cruisom teda riadny obrat, čo sa týka hlavnej postavy. Ináč riadna kadencia násilností, likvidácii postáv, brutality, dobre to šľape, fajn postavy,...  Nech sa nehnevajú ale ten mega prestrelkový akčný záver tejto série vystrihnutý ako z riadne prestreleného akčného béčka.  Mohli to troška lepšie ustáť. /75%/ ()

Galerie (111)

Zajímavosti (25)

  • Na pohřbu je zmíněno 11. září. V ten den se odehrál teroristický útok, při kterém se zřítily věže Světového obchodního centra v New Yorku. (Duoscop)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama