Reklama

Reklama

Jack Reacher

(seriál)
  • USA Reacher
Trailer 2
USA, (2022–2024), 12 h 46 min (Minutáž: 42–56 min)

Tvůrci:

Nick Santora

Předloha:

Lee Child (kniha)

Hudba:

Tony Morales

Hrají:

Alan Ritchson, Maria Sten, Malcolm Goodwin, Willa Fitzgerald, Serinda Swan, Shaun Sipos, Ferdinand Kingsley, Robert Patrick, Bruce McGill, Chris Webster (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Když vysloužilého vojenského policistu Jacka Reachera zatknou za vraždu, kterou nespáchal, octne se uprostřed smrtícího komplotu nečestných policistů, pochybných podnikatelů a intrikářských politiků. Jack musí jen s pomocí vlastního důvtipu zjistit, co se děje v Margrave v Georgii. (Prime Video)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (199)

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Jakožto fanoušek a čtenář všech knih jsem logicky nemohl být uspokojený vycmrndlým Tomem Cruisem. Tohle je jiná káva. Toho maníka si prostě každý všimne jen někam vejde. Osamělej obrovskej chlap bez zavazadel, přesně podle předlohy. Navíc kvalitně natočeno, dobře obsazeno a je to napínavě vyprávěný příběh. Hlavní hrdina je zahraný uspokojivě, moderní doba včetně mobilů je do v podstatě prvního pětadvacet let starého dílu naroubována citlivě, kdo by byl taky dneska zvědavý na to, jak hledá drobný na telefon. Já můžu jen volat " Točte točte!" ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Konecne poriadna Reacherovina. Nic v zlom, ale Tom sa na Reachera hodil asi rovnako, ako na biografiu o Dwaynovi Johnsonovi. Killing floors bola prva kniha od Childa. A je pracovana super. Serial skutocne zachytava Reachera ako kniha opisuje. Drsny, drzy, moc sa nechce vykecavat. Akcia je fajn. Jedine v knihe Reacher kazdeho rozdrti ala Seagal. Tu obcas dostane aj po papuly. Dej jednej knihy natiahli na 8 dielov, co pridalo dejove linky mimo knihy. Neviem ako to beru nebozkani literarnou tvorbou, ale ja som si to brutalne uzival. A Willa Fitzgerald je hot. Za mna 85% a fakt fakt dobry serial, ktory ma vratil do casov mojej mladosti. Tlieskam. ()

Reklama

sharky 

všechny recenze uživatele

Asi nejvěrnější adaptace knihy, jakou jsem kdy viděl. Když k tomu člověk přistupuje s tím, že Reacher je král béčkové zábavy, takže to je prostě trochu pitomoučký, tak tomu nemám moc co vytknout. Snad jen závěr ve skladu vypadal až příliš televizně (+moc ruční kamery) a hlavní představitel je až příliš toporný, že mu člověk nevěří ty logické dedukce. Chybí mu trochu oldschoolového eastwoodovského charizmatu a šarmu, vypadá spíš jako nějaký MMA model, ale oproti Cruisovi je to posun o tisíc mil k lepšímu. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

knížky sice neznám a první film s Crusiem se mi líbil (druhý už tolik ne),ovšem nebyl zas takový problém si zjistit,že Reacher - Crusie má k tomu knižnímu docela daleko.Amazon to tak vzal od píky a řekl bych že se trefil.Reacher je (opět) oldschool detektivka,která si na nic nehraje,pro mrtvolu se tu nejde daleko a trousí se hlášky suché jako cesta.Chemie mezi hlavními hrdiny funguje na výbornou, což je zásluha i podařeného castingu.Willa Fitzgerald je nejen hezká,ale má dost charismatu na to abychom jí věřili sveřepou policistku.Alan Ritchson,který mě bavil už jako Hank v Titans pak potvrzuje, že není jen hora svalů, ale že zvládne v pohodě i hereckou stránku věci.Sem s druhou řadou.Klidně ještě letos...80% ()

T2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nový "kolohnát" Jack Reacher a la nový Schwarzenegger, kráčajúca skala, či Terminátor, dobre no oproti kino filmu s Tomom Cruisom teda riadny obrat, čo sa týka hlavnej postavy. Ináč riadna kadencia násilností, likvidácii postáv, brutality, dobre to šľape, fajn postavy,...  Nech sa nehnevajú ale ten mega prestrelkový akčný záver tejto série vystrihnutý ako z riadne prestreleného akčného béčka.  Mohli to troška lepšie ustáť. /75%/ ()

Galerie (111)

Zajímavosti (26)

  • Na konci epizody hraje píseň „Super Bon Bon“ od Soul Coughing. (Duoscop)
  • V epizodě je zmíněno datum 11. září. V ten den se odehrál teroristický útok, při kterém se zřítily věže Světového obchodního centra v New Yorku. (Duoscop)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama