Reklama

Reklama

Kdo přežije - Jižní Pacifik

(série)
  • USA South Pacific
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2011

Obsahy(1)

Dvacátá třetí sezóna se opět natáčela na ostrově Upolu v souostroví Samoa. Osmnáct odvážných trosečníků je rozřazeno do dvou kmenů – červeného Savaii a modrého Upolu. Mezi těmito soutěžícími jsou i dva hvězdní hráči z předešlých sérií. Můžeme se těšit na soutěže o imunitu a odměny. Posledních dvanáct soutěžících se sloučí do kmene Te Tuna a od této chvíle hraje každý sám za sebe. Vítěz této soutěže si odnese milión dolarů a titul „Poslední trosečník“. (Deco.20)

(více)

Recenze (79)

Lucindajet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERZ Jak jsem viděla ráda Ozzyho, tak jsem nerada viděla Coache. A stejně to mělo dalších 16 lidí, až mi ho bylo líto jak jeho kmen vůbec neskrýval tu nelibost že je u nich. Dokonce mi v prvních pár chvílích přišel, že se nějak umoudřil, a všechny draky už zabil a dá s tím pokoj. Ó jé, kdo by byl řek, že se mi právě po dracích bude stýskat. Coach dal dohromady sektu modlících se fanatiků a vytvořil tak nejpobožnější sérii co jsem viděla. Je to jedna z těch věcí, kterou na amících v reality show bytosně nesnáším. To jejich pokrytectví jak ten jejich bůh fandí zrovna jim, protože nemá určitě nic lepšího, než se starat o rozmazlený amíky a vybírat kdo vyhraje milion v nějaké show. A ty sebevědomý silácký řeči, po tom co se jednou zadaří, že to je ta přízeň boha, tolik keců, ale když pak prohrajou, to už mi nikdo ten boží důvod nepoví. Tím se oklikou dostávám ke kritice namyšlenýho arogantního Ozzyho. Všichni tihle lidi jsou arogantní, ať už víc, nebo míň. Ozzy si věří dost, jeden by řek až moc. Háček je ale v tom, že on si to dovolit může. Jeho sebevědomí do soutěží je naprosto oprávněný, protože je v nich neuvěřitelnej. A celou sérii jsem ho pozorovala s pomyšlením na komentáře tady, a já v něm toho čůráka prostě nevidím. Jasně, holt mu chybí trošku z toho strategickýho a sociálního soudku, ale zrovna v téhle sérii, kdy se dočkal blindsidu od Cochrana a celej jeho kmen padal jak hrušky naproti kmeni kterej byl maximálně stmelenej. Nejde se mu divit, že se spolíhal jen sám na sebe a soutěže, tady fakt jiný možnosti neměl, a kdyby si nevěřil, nedošel kam došel. Uf. Sophie mi udělala radost, oplácaná mladá holka, ale zvládla to skvěle, v posledních dvou dílech mě trošku začla štvát, ale furt nejlepší volba. Brandon je naprosto děsivej, ten člověk v sobě musí mít fakt neuvěřitelnej konflikt, fakt by mě zajímalo, jak to vypadá v jeho hlavě. Oblíbenci: Oscar, Jim, Sophie, Papa Bear ()

Martinibaby 

všechny recenze uživatele

SPOILER ALERT. Viděla jsem už většinu sérií a skoro každou jsem si užila, pokaždé trochu jiným způsobem. Nemůžu tvrdit, že tuhle vůbec ne, nicméně ještě nikdy jsem neměla takovou potřebu napsat k ní i komentář, neboť se prostě nějak vnitřně nedokážu přenést přes tu obrovskou smradlavou hromadu pokryteckých (nejen, ale hlavně křesťansky laděných) keců, kterou dokázali soutěžící téhle sezóny vyplodit. Nikdo z nich (a obzvlášť finální pětka) si do huby neviděl, sypala se z nich taková spousta náboženského rádoby fanatismu v jehož jádru nebylo nic jiného než hraní na city stupidních a zmanipulovatelných Amíků a příšerný pokrytectví. Z finální trojice mi v konečném efektu vážně přišlo, že vyhrát si to nezasloužil ani jeden. I když se mezi hráči našlo i pár zajímavých "charakterů", ještě teď mi skřípou zuby nad tím, kdo (a jakým způsobem) se dostal do finále. Fuj. ()

Reklama

Marqta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ozzy, Ozzy, Ozzy..dobře možná to trochu přehánim, ale pro tohohle týpka mám vážně slabost a co by byla tahle sezóna bez něj... Nicméně nesmím zapomenout vyzdvihnout přítomnost několika komických figurek díky jejichž postřehům, pokusům a proslovům jsem si užila spoustu zábavy. To nic nemění na tom, že ani jeden z těch tří, kteří se dostali na konec si to nezasloužili a nechtěla bych být v kůži porotců, protože bych nemohla (s čistým svědomím)hlasovat ani pro jednoho z nich. Oproti předešlé sérii (Redemtion Island) je tady mnohem více aktivních lidí, kteří se skutečně snaží ve hře něco změnit a ne jen pasivně přežít (i když i tací tam samozřejmě jsou). ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To jsem si takhle jednou uvědomil, že už jsem velmi dlouho neviděl nějakého toho survivora, tak jsem si dal takovou příjemnou devíti hodinovku. Série to byla poměrně zajímavá, jinak bych sledování rozprostřel do mnohem více dní. Pokud se nechcete připravit o pár spoilerů, tak je ve vašem nejlepším zájmu přestat číst. Hrozně mě zklamala především vítězka. Hnusná arogantní pokrytecká a hrozně egocentrická čůza si dle mého úsudku vítězství nezasloužila. Vést se celou dobu na něčích zádech a ukrývat se v pozadí jen proto, že si sedla ve správný den ke správnému ohništi se mi jako příliš záslužný čin nejeví. Hrát si poté před porotou na nevinného ublíženého upřímného uplakaného chudáčka, tohle vítězové nedělají. Dle mého názoru si ze třech finalistů zasloužil vítězství psychopat Benjamin. Ani omylem nevěřím, že je takový magor a debil, za jakého se snaží sám sebe prezentovat. Myslím si, že celou dobu si byl moc dobře vědom toho, jaké sviňárny páchá, ale s tím, jak byly rozdány karty se nic jiného hrát nedalo. Mnohem lépe takticky vybaven byl tým Ozzyho. Bohužel udělal jednu zásadní chybu, když postavili taktiku na zakomlexovaném uplakánkovi a jeden po druhým zaslouženě soutěž opouštěli. Nejvíc ze všech jsem přál výhru Ozzymu. Ten je arogantní sice také jako prase, ale alespoň je to trošku opodstatněná arogance. Celá hra se však na fyzičce postavit nedá a Ozzy nepředvedl jediný rozumný taktický tah. V podstatě to pro něj byla taková pohodová dovolená. Jinak takové ty zbytečné postavičky, které mě v soutěži pravidelně nepopsatelně serou povypadávaly hned z kraje, takže se mi celkem příjemně koukalo. Jinak se mi strašně líbilo, jakou si Benjamin vybudoval poslušnou sektičku, díky které úspěšně manipuloval celou soutěž se svým kmenem. Nejvíce mě fascinoval samotný synovec nejlepšího a nejzákeřnějšího hráče v historii pořadu, který se tedy příliš nepostrýcoval. Ten mě bavil ohromně, a proto půjdu s hodnocením poměrně vysoko. Celá série je sice hrozně přímočará a kromě minima zvratů a prezentaci Ozzyho fyzičky toho k vidění opravdu mnoho zajímavého není. Je to ovšem celkem velká legrace. ()

Pan_Dom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I am very impressed - skvělá myšlenka přiřadit k novým soutěžícím, dva kvalitní, zkušené a divácky nejatraktivnější možné hráče - Ozzyho a Coache. Oba si v minulých řadách něčím prošli, oba byli ošáleni a oba toužili po vlastním vykoupení, což se jim oběma povedlo. Naprosto jim sedla role, kterou měli, a hlavně díky nim byla tato série výborná. Coach jakožto vůdce "sekty" , přinesl hodnoty, které ve většině sérií existovaly možná tak ve slovní formě - čestnost, upřímnost, loajalitu, dokázal, že není nic silnějšího, než pevná a soudržná aliance od prvního dne (a díky tomu možná celý Survivor vypadá velmi jednoduše). Ozzy, mírně namyšlený individualista, který na Ostrově hrál sám za sebe, a poslal domů téměř půlku soupeřů pro změnu dokázal, že on se jako trosečník narodil. K nim přidejme skvělé hráče jako Dawn, Sofii či Brandona, a máme tu 5*. Škoda jen, že nejsou tvůrci více kreativní ve vytváření nových soubojů o imunitu - začínají se až nebezpečně často opakovat... ()

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama