Reklama

Reklama

Kdo přežije - Ostrov vykoupení

(série)
  • USA Redemption Island
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2011

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Rob Mariano, Russell Hantz, Andrea Boehlke

Obsahy(1)

Tvrdá hra o přežití, kde každý doslova bojuje o místo v kmeni. Kdo se nepřizpůsobí, kdo nevyhraje imunitu, ten bude vyloučen.
Hráči poté co je kmen vyloučí nejsou vyřazeni ze hry, nýbrž putují na Ostrov vyhnanství, kde budou mít šanci se v určitý čas a po vyhrání soubojů s ostatními vyřazenými do hry opět vrátit. 
Soutěžící se musí vypořádat nejenom s tvrdými podmínkami na ostrově, ale i s nedostatkem vody a jídla. 39 dní, osmnáct soutěžících a pouze jeden se stane posledním přeživším, který vyhraje jeden milion dolarů.
Poznejte krásy tohoto prostředí: Karibského moře, Tichého oceánu a nakonec Jížní Ameriky. Toto všechno vám přináší dvacátá řada Survivor. (reich)

(více)

Recenze (99)

HArna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jelikož Russella vyrazili v podstatě na začátku,tak už z tohoto důvodu nemůžu plně hodnotit.Russella považuju za nejlepšího hráče.Vyhrál Boston Rob,kterej měl narozdíl od Russella cestičku hned na začátku vymetenou,za to Russell měl na zádech terč,každej se ho bál.Na druhou stranu mě celkem bavil Phillip Sheppard,opravdu zvláštní chlápek.Jen doufám,že si to Russell rozmyslí a někdy se do toho zase vrátí.Jeho dvě serie(Samoa&Heroes vs Villains)byly ty nejlepší,které jsem viděl.A že jsem viděl všechny. ()

Coleator 

všechny recenze uživatele

Komentář obsahuje SPOILERY: Spolu s šestnácti dalšími soutěžícími hrají i dva soutěžící z předchozích sérií - Russell a Boston Rob. Zatímco prvního jmenovaného se chce jeho kmen zbavit tak moc, že kvůli tomu prohraje i soutěž o imunitu, druhý kmen si udělá z Roba velitele, kterému budou bezmezně důvěřovat. Kdo s tím nesouhlasí, tak ať si sbalí svých pár švestek a přesune se na Redemption Island. Redemption Island byl určitě zajímavý prvek, který pomohl tuto sérii odlišit od těch předchozích. Bohužel to mělo za následek, že s výhrou imunity automaticky přicházela i odměna, takže bylo méně týmových výzev. Od začátku mi byli více sympatičtí fialoví. Jak se hra dále vyvíjela, tak mě v tom ještě více utvrzovala. Bohužel to s nimi dopadlo tak, jak dopadlo. Boston Rob měl svůj kmen pod palcem a všichni členové jeho šestky dělali přesně to, co Rob chtěl. Za to patří Robovi určitě velký obdiv, protože téhle sérii velel od začátku do konce. Nedokážu pochopit, proč se ale nepokusili lidé z Ometepe odstranit Roba dokud to bylo možné - proč by měl na milionové kmenové radě někdo hlasovat pro někoho, kdo jenom celou dobu plnil Robovi rozkazy? A tak když se do finálové trojky nakonec dostali Rob, Natalie a Phillip, tak nebylo o čem přemýšlet a Rob si tu výhru vážně zasloužil. Oblíbené postavy: David, Ralph, Mike, Grant. ()

Reklama

WolfIssen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co se týče "Robova kmene", musím fakt uznat jednu věc. Ačkoli jsem doteď Roba nemusel a měl jej jen za šťastného a namachrovného manipulátora, kterému každý povedeně zobal z ruky, dnes uznávám, že je to skvělý hráč jak po fyzické, tak po psychické i sociální stránce. Ten kmen i vítězství patřilo jednoznačně jemu. Skvělá série, v které byly otravné jen zamodlené kecy Mika a Matta. Od bývalého agenta FBI bych čekal lepší a zajímavější hru, než ze sebe dělat šaška a nechat se Robem vláčet až do finálové trojky. Jinak byl můj největší oblíbenec vousatý sympaťák Ralph. Ještě k Russelovi :-) Ten zloun a nejpodlejší hráč, za kterého byl v sérii Samoa a Heroes vs. Villains, už mu nějak přestal vycházet :-) Škoda... ()

Paldini 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díky dvěma faktorům mám tuhle řadu moc rád. Těmi faktory jsou: brilantní taktická hra Boston Roba, díky které sice sezóna pro někoho ztrácí na atraktivnosti (hlavně díky tomu, že BR byl o několik tříd takticky výše než všichni okolo něj), za druhé díky největšímu komikovi, lovci krabů, propagátorovi růžových slipů a v neposlední řadě tajnému agentovi v důchodu Phillipu Shepardovi. ()

Radim1. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY! I když je můj nejoblíbenější hráč Russell, tak musím uznat, že Boston Rob to zahrál parádně, ve finále neměl konkurenci ani v nejmenším. Je ale pravda, že takové loutky, jako měl Rob, jen tak nikde nenajdete, prostě stádo ovcí (naprosto bez inteligence, copak si vážně mysleli, že Roba ve finále porazí, když byl loutkař a oni v této soutěži neudělali ani jeden strategický tah), které by ho ani za nic nevyřadilo, nechápu. To Zapatera se Russella zbavila, to mělo udělat i Ometeme s Robem, ale tím způsobem, kterým to Zapatera udělala, prostě totální blbost, měli počkat až prohrajou nějakou výzvu a né, že jí prohrajou naschvál, takže se jim to právoplatně vrátilo, jinak by ten milion dolarů vyhrál někdo z jejich kmene, kdyby to tak neprovedli. Prostě jeden kmen se chtěl top hráče zbavit za každou cenu a druhý kmen byl tak moc hloupý a naivní, že top hráče nechal až do finále projít. Ale sociální schopnosti BR nesnižuju, ale s takovým stádem ovcí, to neměl až tak těžké, kdyby byl v druhém kmeni, tak myslím, že zvítězí určitě někdo jiný a Rob by se nedostal ani ke sloučení. :)) Jinak musím pochválit scénáristy za nový Redemption Island, aspoň něco nového. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (12)

  • V této sérii se poprvé objevil ostrov vykoupení. (AlohaAnty)
  • V této sérii hráli 2 bývalí hráči NFL – v kmeni Ometepe Grant Mattos a v kmeni Zapatera Steve Wright. (Zix.)
  • Původně místo Roba Mariana měl nastoupit Richard Hatch, vítěz první řady Kdo přežije: Borneo, ale nakonec bylo jeho vízum zamítnuto. (MGMCZ)

Reklama

Reklama