Reklama

Reklama

Kdo přežije - Ostrov vykoupení

(série)
  • USA Redemption Island
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2011

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Rob Mariano, Russell Hantz, Andrea Boehlke

Obsahy(1)

Tvrdá hra o přežití, kde každý doslova bojuje o místo v kmeni. Kdo se nepřizpůsobí, kdo nevyhraje imunitu, ten bude vyloučen.
Hráči poté co je kmen vyloučí nejsou vyřazeni ze hry, nýbrž putují na Ostrov vyhnanství, kde budou mít šanci se v určitý čas a po vyhrání soubojů s ostatními vyřazenými do hry opět vrátit. 
Soutěžící se musí vypořádat nejenom s tvrdými podmínkami na ostrově, ale i s nedostatkem vody a jídla. 39 dní, osmnáct soutěžících a pouze jeden se stane posledním přeživším, který vyhraje jeden milion dolarů.
Poznejte krásy tohoto prostředí: Karibského moře, Tichého oceánu a nakonec Jížní Ameriky. Toto všechno vám přináší dvacátá řada Survivor. (reich)

(více)

Recenze (100)

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje Spoilery-TV/// Soutěžící 6/10 Děj 6/10 Hudba 8/10 Prostředí 8/10/// PLUS: nápad na Russell vs, Rob, sympatická Andrea, dostatečně dobře hrající Boston Rob MÍNUS: vůbec se mi nelíbil nápad na ostrov Vykoupení, zbytečně moc měnil pravidla hry a hodně zasahoval do dění, které tak nebylo úplně přirozené, Russell je pořád rozporuplná osobnost, fanoušci budou zklamáni že dlouho nevydržel, protože hlavní tahák, tedy souboj s Robem mohl být nadále zajímavý, odpůrci si vychutnají jeho pád, chudák Matt, 2x ho zradili stejní lidé a v jistém momentu stačilo aby ho na svoji stranu přitáhl druhý kmen, ten to neudělal a tak se odporoučel ze hry, přitom by to bylo 6 na 5, takže mohlo být vše jinak, Phillip mě děsně otravoval, přesto nebo právě proto chápu proč si ho tam Rob nechával./// Shrnutí: Jednak jsem čekal od této série víc, ale taky jsem si myslel že všude propíraný zásah a zasahování Jeffa Probsta do pravidel hry nebude tak markantní a viditelné. Bohužel musím souhlasit s odpůrci a konstatovat, že to mojí oblíbenou sérii spíš pohřbívá. Mno uvidíme co bude dál./// Celkem 67%/// ()

donnovann 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neuvěřitelně hloupý nápad s ostrovem vykoupení, absolutně tím zanikla originalita zhasínání pochodní. SPOILER!!: Vítěz je jasný už po pár epizodách ale klobouk dolu, udělat si z hráčů takové ovečky se opravdu jen tak nevidí. Na druhou stranu sem zde viděl jeden z nejlepších odchodů hráče viz. Russel Hantz..odchod ve velkém stylu! ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oblíbenci: Boston Rob, Grant. Řady podle oblíbenosti: Hrdinové proti padouchům, Austrálie, Gabon, Mikronésie, Cookovy ostrovy, Perlové ostrovy, Palau, Samoa, Čína, Amazonie, Guatemala, Ostrov vykoupení, Fidži, Panama, Tocantins, All Stars, Afrika, Nicaragua, Borneo, Vanuatu, Markézy, Thajsko. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Z objektivního hlediska to není nejlepší série ani zdaleka. Minimum výrazných hráčů, málo inteligence, absence většího napětí a zbytečný pokus o oživení hry v podobě Redemption Islandu. Jenže návrat Boston Roba a Russella by byl dostatečným kořením pro sebetragičtější sérii. Po Heroes vs Villains jsem měl na Russella docela pifku, protože z toho udělal Samou 2 a vyřadil Roba, takže jsem byl rád, že mu bylo konečně naznačeno, že tímto stylem prostě nevyhraje nikdo a pakoval se brzo ze hry. Pokud se u nějaké série dá spekulovat o zásazích produkce a směrovaní hry k požadovanému cíli, tak je to bezesporu Redemption Island. Přišlo mi, že Ometepe bylo poskládané Robovi přímo na míru. Kdyby byl v Zapatera, tak možná nevydrží o mnoho déle než Russell. Oba však losovali, takže musím věřit, že Rob měl štěstí, i když to složení (silák, exot a bárbíny) bije stále do očí a nedivil bych se, kdyby šla produkce štěstíčku trošku naproti. Všechny tyto spekulace mi ale stejně nezkazili velkolepou jízdu Boston Roba za vysněným titulem Sole Survivor. Všechno do sebe zapadlo, všechny ovládal, makal v soutěžích i v táboře a charisma z něho sálalo na sto honů. To, jak k němu všichni vzhlíželi, bylo neskutečně působivé. Definitivně je mým největším oblíbencem. Bavil mě i special agent a další platonickou láskou ze Survivora se stala Natalie. Favorit: Boston Rob, Oblíbenci: Natalie, Grant, Phillip, Sarita, Stephanie ()

Darth_AK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY (SAMOZŘEJMĚ) Jak si Boston Rob s velkou slávou pro milion došel aneb totální kontrola hry. Ostrov vykoupení přivedl zpátky dva hráče, Russell Hantz netěžící z výhody back-to-back sezón se rychle pakoval domů, Boston Rob hru kompletně ovládl a do finále si dovedl nejvíc prázdnou hráčku za dlouhou dobu a speciálního agenta Phillipa "trotla" Sheparda. Poměrně předvídatelný (a mně bohužel předem známý) výsledek je hlavně od sloučení velmi náročné sledovat, jelikož se jedná asi o nejvíc tovární kdo přežije. Rob sehrál jednu z nejlepší her co se kontroly týče, jeho zpovědnice hru aspoň trochu oživovaly, jinak to měl na starosti jen Philip se svými slipy a agentskými kecy. Zapatera vejde do historie jako jeden z nejméně zapamatováníhodných kmenů v historii soutěže. Čekal jsem dominanci, nečekal jsem až takovou nudu. TOP OKAMŽIK SÉRIE: Phillip Shepard je nazván idiotem a dokáže to přetavit v rasový problém. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (12)

  • Původně místo Roba Mariana měl nastoupit Richard Hatch, vítěz první řady Kdo přežije: Borneo, ale nakonec bylo jeho vízum zamítnuto. (MGMCZ)
  • Rob Mariano se stal prvním a ještě do 27. série pořadu jediným hráčem, který se objevil v pořadu celkem 4krát. (AlohaAnty)
  • Natalie Tenerelli se ve svých devatenácti letech stala nejmladší účastnicí soutěže všech dob. (Stanley619)

Reklama

Reklama