Reklama

Reklama

Kdo přežije - Ostrov vykoupení

(série)
  • USA Redemption Island
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2011

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Rob Mariano, Russell Hantz, Andrea Boehlke

Obsahy(1)

Tvrdá hra o přežití, kde každý doslova bojuje o místo v kmeni. Kdo se nepřizpůsobí, kdo nevyhraje imunitu, ten bude vyloučen.
Hráči poté co je kmen vyloučí nejsou vyřazeni ze hry, nýbrž putují na Ostrov vyhnanství, kde budou mít šanci se v určitý čas a po vyhrání soubojů s ostatními vyřazenými do hry opět vrátit. 
Soutěžící se musí vypořádat nejenom s tvrdými podmínkami na ostrově, ale i s nedostatkem vody a jídla. 39 dní, osmnáct soutěžících a pouze jeden se stane posledním přeživším, který vyhraje jeden milion dolarů.
Poznejte krásy tohoto prostředí: Karibského moře, Tichého oceánu a nakonec Jížní Ameriky. Toto všechno vám přináší dvacátá řada Survivor. (reich)

(více)

Recenze (100)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z povedenějších sérií. Díky debilitě hráčů mohl Rob rozjet nefalšovanou mafiánskou hru na loutkáře, která mu obohatila rodinný rozpočet. Co lze vytknout je snad pouze to, že bylo dopředu známo kdo kdy vypadne. Nový prvek ostrov vykoupení byla abolutní píčovina. Moc mě potěšil negroidní federální agent Philip, který jediný zajišťoval nějakou zábavu. Zajišťoval ji pouze tím, že svoji černou prdel povyšoval nad všechny prdele ostatní. Každopádně byl fajn prvkem. Něco jako byl Coach v dřívějších řadách. Celkově to budou slabší 3*. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parádní série-aneb-Pohádka o tom, jak B zahrál (víceméně) dokonalou hru a jak tlučhuba odešel domů s brekem(zase). Jestli je Parvati hráč nejnebezpečnější, Sandra hráč nejmaskovanější a Russell H. hráč nejdravější, pak Rob je hráč nejlepší a tentokrát to konečně potvrdil. Poučil se z předchozích chyb, ani na okamžik nepřestal makat, do některých soutěží dal doslova všechno a ve výsledku zahrál hru snad nejčistěji jak to jen jde..Gratulace.. Hře Agenta Philipa Sheparda jsem fandil a konečný výsledek si zasloužil-takové lidi já mám prostě rád. ()

Reklama

Trixinka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Škoda, že Russell vypadl tak brzy. Mohlo to být zajímavější. Jinak Rob s přehledem vítěz, pěkně si všechny povodil jak potřeboval. Jako zajímavý prvek hodnotím ostrov vykoupení, příjemná změna. Jen škoda, že tolik soutěží o imunitu bylo zaměřených na skládačky a výdrž. Chtělo to něco akčnějšího :) ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rob Mariano alias Boston Rob je můj vzor :-) a jednoznačně nejoblíbenější hráč už od Survivor Markézy. Ten člověk má všechno - výstižné, drsné a vtipné komentáře, výborné čtení hry, vyniká ve fyzických i logických soutěžích, v obstarání všeho potřebného v táboře, má obrovské charisma a vůdčí schopnosti, je ikonou téhle soutěže a jeho zásluhou vznikl pravděpodobně nejsilnější citový moment v historii téhle hry při reunionu All Star řady - jak říká na svých stránkách: je to profesionální Survivor. SPOILER - I přesto, že je to tedy ten nejuspokojivější vítěz, jaký vůbec mohl být, tato řada má v podstatě jen jeho. Kromě něj bavil ještě šílený agent Phillip. Jinak je to však pouze a jenom jízda Bostona Roba, který si ze všech udělal svoje ovečky, což jsem si osobně velice užíval, bylo to však přesevšechno díky tomu poněkud bez napětí. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oblíbenci: Boston Rob, Grant. Řady podle oblíbenosti: Hrdinové proti padouchům, Austrálie, Gabon, Mikronésie, Cookovy ostrovy, Perlové ostrovy, Palau, Samoa, Čína, Amazonie, Guatemala, Ostrov vykoupení, Fidži, Panama, Tocantins, All Stars, Afrika, Nicaragua, Borneo, Vanuatu, Markézy, Thajsko. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (12)

  • Rob Mariano vytvořil nový rekord v počtu dní ve hře. Za svoje 4 účasti v soutěži hrál celkem 117 dní. Později ho překonal Ozzy Lusth se 128 dny. (Stanley619)
  • Původně místo Roba Mariana měl nastoupit Richard Hatch, vítěz první řady Kdo přežije: Borneo, ale nakonec bylo jeho vízum zamítnuto. (MGMCZ)
  • V této řadě bylo poprvé zavedeno pravidlo, že ten, kdo z vlastní vůle opustí soutěž bez nutnosti vyvolané zdravotními potížemi, nemusí skončit v porotě. Byla to reakce na předchozí řadu Kdo přežije: Nikaragua (od r. 2010), kdy si diváci stěžovaly na účast hráček NaOnka Mixon, Kelly Shinn v porotě poté, co hru vzdaly. (BLANIK.)

Reklama

Reklama