Reklama

Reklama

Kdo přežije - Jižní Pacifik

(série)
  • USA South Pacific
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2011

Obsahy(1)

Dvacátá třetí sezóna se opět natáčela na ostrově Upolu v souostroví Samoa. Osmnáct odvážných trosečníků je rozřazeno do dvou kmenů – červeného Savaii a modrého Upolu. Mezi těmito soutěžícími jsou i dva hvězdní hráči z předešlých sérií. Můžeme se těšit na soutěže o imunitu a odměny. Posledních dvanáct soutěžících se sloučí do kmene Te Tuna a od této chvíle hraje každý sám za sebe. Vítěz této soutěže si odnese milión dolarů a titul „Poslední trosečník“. (Deco.20)

(více)

Recenze (80)

Larushka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery: V této sérii se mi Coach konečně zalíbil. K jeho rannímu cvičení Taichi bych se s radostí přidala. Aliance pěti opravdu vydržela do konce. S vítězem jsem naprosto spokojená, co se týče Ozzyho, jasně že mu fandím, je to fakt borec, ale musím hodně zavírat oči před jeho namyšleností. S vírou to v téhle sezoně fakt přeháněli, hlavně Coach, kterému jsem to ani nevěřila. Jestli Survivor Brandonovi pomohl stát se lepším člověkem, jsem ráda, ale stejně je mou nejméně oblíbenou osobou v Jižním Pacifiku. Po 23 sezonách konstatuji, že už to začíná být nuda a, že jedu dál jen ze setrvačnosti (stejně jak to bylo třeba u HIMYM). ()

Pauliii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Průměr. Nejvíce je série oživena Ozzym, který se prokázal jako namyšlenej idiot (Coach to vystihl: Narcis, kterej je tak zahleděnej do svýho odrazu, že přestává vnímat realitu), ale na druhou stranu bez něj by celá série šla naprosto do kytek, a tak buďme za něj rádi. Navíc vždycky krásně mluví o přírodě a návratu ke kořenům na Reunionech, čímž souzní s mojí duší. No a dalším výrazným "hráčem" je samozřejmě Coach, kterej hru posunul zase trošku do jiných měřítek. Kde by byla tato řada bez těchto dvou, není těžké odhadnout. ()

Reklama

Marqta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ozzy, Ozzy, Ozzy..dobře možná to trochu přehánim, ale pro tohohle týpka mám vážně slabost a co by byla tahle sezóna bez něj... Nicméně nesmím zapomenout vyzdvihnout přítomnost několika komických figurek díky jejichž postřehům, pokusům a proslovům jsem si užila spoustu zábavy. To nic nemění na tom, že ani jeden z těch tří, kteří se dostali na konec si to nezasloužili a nechtěla bych být v kůži porotců, protože bych nemohla (s čistým svědomím)hlasovat ani pro jednoho z nich. Oproti předešlé sérii (Redemtion Island) je tady mnohem více aktivních lidí, kteří se skutečně snaží ve hře něco změnit a ne jen pasivně přežít (i když i tací tam samozřejmě jsou). ()

XdanteX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

všechny komentáře u všech Kdo přežije jsou SPOILERY Tahle série měla hned několik nej...včetně nejhorší vítěz. Křesťanská sekta zase jednou prokázala "službu" společnosti když dovedla do finále 3 snad nejhorší finalisty v historii soutěže. Drakobijec se musí cítit hrozně že ani v takové společnosti to nedokázal vyhrát. Stejně jako Ozzymu..ani jemu to prostě není přáno. Z podstaty hry Ozzy potvrdil že je největší Survivor všech dob a jeho výkony spolu s docela zajímavými zvraty tentokrát stačí na 5* ()

Mikeowka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vždycky se těším, když se navrací mí oblíbení hráči z minulých sérií. Ozzy byl úžasný v Cook Islands, o něco horší v Mikronesii a naprosto nejhorší tu. Tedy co se morálky týče. Jsem opravdu zklamaná, kéž by pak už radši nikdy nehrál. Co se Coache týče, ten tu také zklamal - v Heroes vs. Villains si mě dosti získal a tady jsem ho časem nemohla vystát, ty jeho řeči aaaa! Jinak série celkem ujde, pár riskantních kroků a zvratů... A vítěz? No, nic moc. ()

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama