Reklama

Reklama

Sloužit Sáře

  • USA Serving Sara (více)
Trailer

Obsahy(1)

Joe Tyler (Matthew Perry) má možná jedno z nejhorších zaměstnání na světě, ale neměnil by. Dokáže dodat legální dokumenty o čemkoliv komukoliv - od mafiánů po milionáře. Jde jen o to, kolik za ně kdo zaplatí. A Sara Moore (Elizabeth Hurley) je jeho další obětí. Její manžel, texaský rančer Gordon totiž pověřil Joea, aby mu obstaral rozvodové papíry a vyšoupl tak Saru ze svého života. Jenže žena se z počátečního šoku vzpamatuje a hodlá se vrátit - aby zachránila peníze, na něž má nárok, zasadila ránu Gordonovu egu a možná našla i skutečnou lásku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Film svižne odsýpa a Elizabeth Hurley je sakramentsky sexi. Jasná záležitosť pre romantikov. Dej filmu je veľmi dobre spracovaný a dáva priestor všetkým postavám ukázať to najlepšie (aj to najhoršie ...) čo v nich je, dobre pobaví a zanechá pocit dobrej nálady. Tento film som videl už mnohokrát a pozriem sa na neho rád kedykoľvek. Všetko klape veľmi dobre a nie je čas na uvažovanie, či to dáva či nedáva zmysel. Nadpriemerná komédia, ktorá tentoraz nestojí a nepadá na jednom človeku, čo je oceniteľné. Vtipov je tam dosť, sú slušné a nie je to nejako extra americky-trápno-dekadentné. Originálna, vyvážená, trochu bláznivá a veľa vtipná romantická komédia, ktorá mi skvele sadla do nálady. A prekvapivo dobre hral aj zdrogovaný Matthew Perry. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Komedie na jeden večer, v našem případě na jedno odpoledne. Solidní obsazení, ale jinak jde o takovou tu pitomou blbůstku amerického komediálního světa. Přesně do ní zapadá Matthew Perry společně s Terry Crewsem. Ovšem Můj soused zabiják či reklami na Old spice jsou úsměvnějšími kousky než býti Sářiným sluhou. 55% ()

Reklama

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Metthewa Perryho jsem si sice jako tvrďáka nedovedl představit, ale kupodivu mu tahle role docela sedla a zhostil se ji s potřebnou dávkou odlehčení, tak abychom mu ji věřili. Škoda, že v počátku vcelku dobře rozjetá komedie někde v půlce pomalu začne ztrácet, aby v závěru upadla do všednosti a vymetla z kouta všechny myslitelné klišé. 60 % ()

eye candy 

všechny recenze uživatele

Sympaticka herecka sestava zachranuje saru od podrpumerne komedie. Neprivodi vam velke zachvaty smichu (nejste-li samovznicujici se vyjimka), na druhou stranu pokud zrovna nejste az po usi prejezeni lehkou romanticko-komedialni stravou, nejaka takovato na nic si nehrajici svacinka se do vas jeste vejde. Hurley a perry jako vzdy hrajou sve obvykle otrepane role, elizabeth je sikezni a sem tam i vfipna a matthew je sem tam i vtipny. Takze pokud zrovna nemate co delat, sara vas z kresla nevyzene ()

kwaicheng 

všechny recenze uživatele

Potenciál filmu se postupně ztrácí a ztrácí až nakonec vše pohřbí dement, který ten příběh napsal. Aby oslovil diváctvo, kterému je toto určeno - kdo asi půjde do kina na romantickou komedii?? a koho asi vezme s sebou?? - zauzluje poslední zlom před koncem tak, aby muž, ačkoliv nic zlého neudělal, sklopil hlavu a sklesle odešel pod přísným pohledem emancipované feminy, která mu již nemá co říct. Načež se jí omluví a dál se uchází o její přízeň, ona, božská, nakonec milostivě dovolí. Takovou krávu bych poslal zfleku do prdele. Nejhorší je, že mám dojem, že některé ženy dneška se skutečně projevují takřka výhradně těmito stupidními vzorci chování, které do povědomí společnosti naočkovávají lidi od filmu za účelem vydělat balík. A co hůř, i u celkem slušných holek, lze pozorovat semtam něco takového - všechno běží normálně a najednou blik - ! a je z ní femina jak z Ordinačky nebo ze Sloužit Sáře. Hamba. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Na scénáři k filmu se pracovalo již od roku 1996. (Terva)
  • Film sa natáčal na viacerých miestach v New Yorku. (dyfur)

Reklama

Reklama