Reklama

Reklama

Kobra 11 - Série 4 (1999) (série)


Pekelná jízda na dálnici A4 (S04E01)

(epizoda)
  • Německo Höllenfahrt auf der A4 (více)

Obsahy(1)

Nový dálniční komisař Tom Kranich má vskutku nečekaný nástup do zaměstnání: hned první den má nehodu, když nabourá na kole do mercedesu. Jeho řidička Susanne Tomovi nabídne, že ho do práce sveze. Tím začíná drama: na dálnici se zasekne plynový pedál ve 160kilometrové rychlosti. Semir se dozvídá, že jeho nový kolega Tom je v nesnázích. Záchranné akce se rozbíhají a začíná souboj s časem... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (58)

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povedal som si, že si zopakujem detstvo a dám si repete kobry, prvé 3 série hodnotiť nejdem tie ma nikdy nezaujali a ani André nebol fajn postavou, avšak tu prichádza legendary Tom Králik (tak som ho volal ako malý ja) a spolu s jediným Turkom v Nemecku ktorý negriluje kebab ale BMW-čka na diaľnici vytvoria skvelý pár a už tento prvý diel je brutálne namakaný, najmä dieťa na lane a prechod cez Aachen. Som zasek 11-ročný džmin a teším na každý part. ()

novoten 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Němci si hrají na Nebezpečnou rychlost a jde jim to parádně. Díky zlatému období seriálu, tedy neopakovatelné chemii Semira s Tomem, je tahle Pekelná jízda nezapomenutelným thrillerem, kterému se leckterá áčková produkce nemůže ani přiblížit. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To jsem netušil, že na ČSFD jdou hodnotit i piloty! Tak, ale když to tu je… Musím souhlasit s většinou názorů, že tady je tenhle (jinak průměrný) seriál na vrcholu. Viděl jsem to před nějakými 5 lety, ale ještě teď si pamatuju většinu scén (sudy, malé dítě houpající se na šňůře helikoptéry)… Možná i to je známka toho, že tam kdysi byla nějaká kvalita… A Tom je bezkonkurenčně nejlepší parťák! ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co se deje? mame tu auto ktery jede samo od sebe ale to neni mozny vysvetlete to tomu autu! no teda jsem nadsen a uz chapu vsechny ty komentare tady ze je Rene Steinke trida a se Semirem tvori jasne nejsehranejsi dvojici uz jsem zaregistroval ale teprve az tenhle dil povysuje serial na opravdu maximalni level prosty namet profesionalni zpracovani a napinavost mi vyrazily dech ani to neni jeste zdaleka tak prehnany spousta blaznivych pokusu o zachranu osadky auta ktery by klidne v nejaky 15 nebo 16 serii bez skrupuli pouzili a vysli by jim se tu nezdari a tak si muzem tuhle silenou jizdu z dalsimy a dalsimy pribyvajicimy problemy vychutnat az do konce fakt jsem necekal takovou pecku ani jsem si nemyslel ze bych kdy v zivote nejakymu dilu jakyhokoliv Nemeckyho serialu dal 5* ale tohle je opravdu vrchol Kobry 11 ja se i pod ty ostatní komenty podepisuju a na 100% s nimi souhlasim mistama jsem vzrusenim nedychal tohle je fakt superbomba! ()

Davies182 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Maximální potěšení pro mladého fanouška německého seriálu (kterým jsem určitě byl!) se sympatickou dvojkou parťáků. Vezmu-li v úvahu, že je to německá produkce, tak tento dvoudíl nedopadl vůbec špatně: je to napínavé i originální (bez ohledu na Nebezpečnou rychlost), a hlavně svižné, nenudící a akční... Prostě samé superlativy! Tento jediný film jsem dokonce viděl dvakrát; předávání batolete ve stotřicetikilometrové rychlosti na dálnici rulez. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani zdaleka jsem neviděl všechny díly, ale viděl jsem toho dost a můžu říct, že tento díl (dvojdíl) se mi líbil ze všech nejvíc. Je tomu sice už dávno, co jsem si to pouštěl pořád dokola, ale byla to naprostá senzace. Výborný díl se skvělým napětím a hláškami. Prostě nezastavitelné auto je numero uno v Kobře 11. Navíc Semir a Tom byli nejlepší dvojka a tohle byl pro ně ten nejlepší začátek. 90% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilotní film k 4.sérii, kde nastoupí jeden z nejoblíbenějších Semirových partáků Tom Kranich. Pilot je napínavej od začátku do konce. V tomto pilotu nejde o střílení, ani o akci. Trochu to připomene film nebezpečnou rychlost. V tomto případě se jedná o nezastavitelné auto. Takže u mě naprostá spokojenost. Hodnotím na 95% = ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ja by som tomu z nejakej tej nostalgie dal aj 5 hviezd. Asi preto, že je to jednoznačne najlepší pilotný diel, nastupuje tu na scénu ten jediný "pravý" Semirov parťák v celom seriáli a pretože je o dve triedy lepší, ako hociktorý diel hociktorej série. Nonstop akčná jazda, kde tvorcovia dokázali, že vedia natočiť slušnú akciu aj bez toho, aby pri tom "náhodou" vybuchlo desať áut. Tento pilotný film mohol ísť kludne aj do kín. Čo povedať na záverečnú pieseň? Mám snáď kvôli nej znižovať hodnotenie a dať odpad? Jednu hviezdu teda uberiem. Možno malo RTL radšej natočiť 5 takýchto filmov, nasadených do kín a netočiť drahý, guilty pleasure naivný seriál, ktorý musí časom stratiť (a stráca) dych. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Ach, ta nostalgie! Navíc v německém znění! Ano, je to roztomilé, německé, televizní, devadesátkové béčko, ale nostalgie z toho cáká na hony daleko... 80% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dávám takových menších 5* protože v tomhle mě Kobra 11 a celé Německo dost překvapilo. Po nic moc prvním pilotu je tohle opravdu extra skok. Sice tu je klišé nad klišé a celé to je dost neoriginální, ale prostě je to příjemné na zkouknutí. Kanich je sympaťák a simír jak by smet. Je tu sice dost nedostatků ale já si film prostě dokonale užíval. ()

Ilicka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nesourodá skupina v nezastavitelném autě, videoherní překonávání překážek a nejefektivnější nástup do práce, jaký si Tom Kranich (a divák) mohl u Kobry 11 přát. PS: U hodnocení hraje podstatnou roli také nostalgie :) ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilot, který jsem viděl nejvíckrát a který je podle mého názoru nejlepší ze všech pilotních dílů Kobry 11. Navíc dává dohromady moje nejoblíbenější parťácké duo od německé dálniční policie. ()

ben666 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Strhující pilot ke 4 sérii, kde se objeví nový Semirův parťák Tom. Od 4 sérky Kobra zvyšuje level, je akčnější, rychlejší, vtipnější prostě Kobra 11 dle mého ( našeho) gusta. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kobra 11 - pilotní film ke 4. sezóně. Čtvrtá sezóna nabídla ještě lepší díly, než u předchozích sérií. A s příchodem nového parťáka vzniklo nejoblíbenější duo. Zpět k pilotu - dle mého názoru nejlepší pilotní díl, k ještě lepší nové sérii. Na televizní poměry a německou produkci něco neuvěřitelného, a dojemného. Můj nejolíbenější kousek, z Kobry 11. ()

Reklama

Reklama