Reklama

Reklama

Reg je extrémně roztomilý pes, bohužel jeho majitel Doug si to nemyslí, a tak se ho pokouší zbavit. Naloží vždycky Rega do dodávky, popojede s ním, hodí mu tenisák, a než hafan stačí přiběhnout zpátky, ufrnkne mu. Jenže Reg se pokaždé vrátí a má radost, že tuhle „hru“ vyhrál. Bohužel to platí jen do dne, kdy s ním Doug popojede opravdu hodně daleko. Ztracený ve velkoměstě narazí Reg na partu toulavých psů, kteří na ulici už nabrali o poznání víc životních zkušeností než on, a ti naivnímu čoklíkovi konečně otevřou oči. Doug si s ním vůbec nehrál, on se ho celou tu dobu pokoušel zbavit. V Regovi, kterému se právě obrátil život vzhůru nohama, bouchnou saze, a rozhodne se vrátit domů a pomstít se tomu zmetkovi tou nejstrašlivější možnou pomstou, totiž uhryznutím toho nejcennějšího, co Doug má. Společně s novými psími kamarády se vydává na neuvěřitelnou pouť napříč Amerikou, na níž na odhodlané čtvernožce číhají nejrůznější překvapení včetně sexuchtivých sádrových trpaslíků, hladových orlů, halucinogenních houbiček, sucharských policejních vlčáků a zábavní pyrotechniky. Žádná z překážek však není tak velká, aby ji neobešli nebo nepodlezli. Vždyť i ta hloupá kólie Lassie se dokázala vrátit a Doug by se měl začít bát. (Cinemart)

(více)

Videa (10)

Trailer 2

Recenze (237)

alchac 

všechny recenze uživatele

Zhruba takhle nějak by asi vypadalo Grimsby, kdyby byl Šáša Kohn zoofil. Ergo velmi slušné animalfekalporno s několika opravdu vytříbenými gurmánskými momenty, pročež nechápu, co pohnulo distributora k tomu cos takového dabovat, neb tato skutečnost mi jako vždy toliko kurfila výsledný dojem a navíc kdokoliv by na toto vzal své nezletilé ratolesti, které by si o tom následně před spolužáky otevřely ústa, má neprodleně na krku stíhání za ohrožování mravní výchovy mládeže a hned druhý den ráno by mu na dveře zavile bušilo úderné komando soudružek z OSPODstapa. Beranidlem. ()

Janek 

všechny recenze uživatele

Stejně jako kdysi u Team America. Zpočátku se člověk směje loutkam, ale v průběhu celovečerní stopáže nadšení z toho, že loutky mluví sprostě, opadne. Ale stejně jako ve filmu Matt Stonea a Treye Parketa i tady jsou výborné scény. Několik geniálně podvratných scén (vězení a klíče, finále). Celou dobu jsem si říkal, kdo je cílovka takového filmu :) ale pobavilo a smál jsem se místy nahlas, to se mi dlouho při komedii nestalo! 70% ()

Reklama

salahadin 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná cesta 2 aneb Děti tentokrát na film o zvířátkách nechte doma. Nejde o objektivní hodnocení a už vůbec ne o objektivní komentář, protože sám bych si film nepustil a pravděpodobně bych jej po deseti minutách vypnul. Ale v konglomerátu dalších osob to byla neskutečná prča. A ještě když ze sebe potřebujete vyventilovat vztek, je to docela dobrá terapie :-) ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

"Neuvěřitelná cesta" pro dospělé. Film, který lákal na roztomilé pejsky, kteří souloží a klejou, není ve výsledku tak vtipný, jak jsem očekával. Vizuálních gagů je zde minimum (pobavila scéna s houbičkama) a spíše se vše zaměřuje na kulometné dialogy, které nejsou tak vypointované, jak jsem očekával. Nenáročná pohodička určitě, komedie roku ani omylem. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ľutujem toho rodiča, ktorý v dobrej viere, že pustí svojmu dieťaťu "milý film so psíkmi", vyberie práve Strays. Každopádne, komu sa páčil Ted, tak zrejme bude u neho bodovať aj táto sarkasticko-ironická vulgárna nálož v podobe Reggieho a jeho kamošov. Inak, vo svojej podstate je to celkom vydarené, je tu množstvo trefných hlášok z pohľadu psov - rôzne mylné predstavy a kopa dvojzmyslov. Najväčším problémom celého filmu je prílišná vulgárnosť a úplne zbytočné extrémy sexuálno-fekálneho "humoru". Kľudne by to išlo aj bez toho, a aspoň u mňa by to bodovalo o kus viac. Takto je to akurát tak na 3* (ale reálne to malo určite na viac) ()

Galerie (34)

Zajímavosti (13)

  • V čase 01:12:00 je policejní pes přirovnán k nacistickému vůdci Adolfu Hitlerovi. (Duoscop)
  • Skutočné psy sú použité v 95% filmu. Zvyšok sú animatronické zvieratá. (Arsenal83)

Reklama

Reklama