Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent Steed má zjistit, kdo a proč vyhodil do vzduchu laboratoře programu Prospero. Podle videokamer to byla vedoucí programu, atraktivní kráska Emma, ta to však popírá a svou nevinu hodlá dokázat tím, že Steedovi pomůže dopadnout skutečného pachatele. Dvojice se dostane na stopu boháče De Wyntera, který šéfuje spolku PARAPLE a podle všeho nejen dokáže ovládat počasí, ale také si do svých služeb pořídil Emminu dvojnici. S každou stopou je jasnější, že ďábelský zločinec se chystá svým vynálezem vydírat svět a zničit přírodními katastrofami každý stát, který mu odmítne zaplatit. Steed a Emma jsou jediní, kdo ho mohou zastavit. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Dámy a pánové, cenu za nejpromarněnější námět získávají….Mstitelé!...Mohlo to být něco úžasného. Tajní agenti v retro současné Anglii proti šílenému megalomanovi toužícímu ovládnout svět. Obě strany vybavené spoustou nadpřirozených vynálezů a zařízení. Jenže to nefunguje. Stala se z toho přeplácaná taškařice, která ač vizuálně vypadá skvěle, postrádá atmosféru, kterou by takový film měl mít a na kterou jsem se těšil. Velká škoda. Umě Thurman v latexu to ale zatraceně sekne. ()

MIMIC 

všechny recenze uživatele

Pani Peelová dostáva bonboniéru. Nachádza v nej lístok s textom Zdvihnite slúchadlo. Zazvoní telefón. Pani Peelová dvíha slúchadlo. - Presne v tomto duchu sa nesie celý film, o ktorom si však nemyslím, že je hlúpy. Je divný. Ak sa niekomu nepáčili napr. Dravci, je dosť možné, že sa mu nebudú páčiť ani Pomstitelia. Všetko je tu dojemne starosvetské, balansujúce na hranici jemnej irónie a sarkazmu - čaj je životodarnou tekutinou, kvôli ktorej sa odkladajú i rozhovory ďalekosiahlych politických dôsledkov ("Áno, ale až po čaji." "Pochopiteľne."). Z rečičiek o počasí sa stáva film celý zasvätený počasiu. Agentka s povolením zabíjať môže mať vysoko cez šesťdesiat a v obliekaní mať vkus ako slečna Marplová. Medzi oboma agentmi opačného pohlavia to riadne iskrí, nikdy však neurobia nič, čo by neprešlo cenzúrou snemovne lordov (ak dáma vnikne do pánskeho klubu, vyzlečený pán je riadne zakrytý najnovšími Times). Do tohto absurdne hypnotického sveta skvele zapadá i absurdne hypnotický surrealizmus Belgičana René Magritta - v zámockom parku stojí telefónna búdka, na záhradný labyrint sa znáša roztvorený dáždnik. Myslím, že predkovia 11. vojvodu z Marlborough (súčasného vlastníka toho ozrutného zámku Blenheim) sa v kryptách rozhodne neobracajú. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Předem se omlouvám, jestli jsem nepochopil skrytou nadsázku tohoto adaptačního hybridu Hudson Hawka, Sherlocka Holmese, Ligy Výjimečných, Kouzelné chůvy Nanny McPhee, Jamese Bonda a ještě nevečeřící Adély, ale jsem z toho všeho mírně řečeno v rozpacích. Avengers se tváří jako obraz Andyho Warhola, působí jako procházka po Regent Street v doprovodu hraběte von Kratzmara a bohužel chutnají jako zkažené menu z načančaného talíře. Ty dvě hvězdičky jsou za look staré Anglie, dynamické interiéry, pop-artovou výpravu a především tři herecké držáky, kteří si i přes značnou chaotičnost příběhu udržují grácii a noblesu sobě vlastní. ()

draggo odpad!

všechny recenze uživatele

Netuším, kde tvůrci sebrali práva na název Avengers, ale zjišťovat to nehodlám. Stejně jako důvod, proč se tři skvělí herci upsali něčemu takovému. Totální blitce bez nápadu, u které mi po deseti minutách začaly krvácet oči i uši. Ale co čekat od Cinemy, tenhle kanál (v obou slova smyslech) se vyjma Amazing Race stává zárukou pravidelné dávky sraček. /10% a odpad!/ ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Pan Tau ve službách Jejího veličenstva? Okamžitě oběsit za vlastizradu..! Absurdní taškařice producenty nemilosrdně sestříhaná jako bažant na vojně první den přijímače, synonymum pro filmový propadák a spolu s Ligou výjimečných asi jeden z důvodů, proč S.Connery sekl s kariérou. Pokud časem nezežloutnete nudou do odstínu nikotinového ukazováčku Jima Broadbenta, může vás utěšit zadeček Nevěsty obepnutý koženými kalhotami a taky skutečnost, že se po této plyšové Bondovce uchýlil režisér Jeremiáš Chechik už jen k tvorbě neškodných seriálů.. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (10)

  • Roger Lloyd-Pack ve filmu ztvárnil profesora, jeho scény však byly z finální verze vymazány. (D3VIL)

Reklama

Reklama