Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent Steed má zjistit, kdo a proč vyhodil do vzduchu laboratoře programu Prospero. Podle videokamer to byla vedoucí programu, atraktivní kráska Emma, ta to však popírá a svou nevinu hodlá dokázat tím, že Steedovi pomůže dopadnout skutečného pachatele. Dvojice se dostane na stopu boháče De Wyntera, který šéfuje spolku PARAPLE a podle všeho nejen dokáže ovládat počasí, ale také si do svých služeb pořídil Emminu dvojnici. S každou stopou je jasnější, že ďábelský zločinec se chystá svým vynálezem vydírat svět a zničit přírodními katastrofami každý stát, který mu odmítne zaplatit. Steed a Emma jsou jediní, kdo ho mohou zastavit. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

fshrbeny 

všechny recenze uživatele

Vyfintěný Fiennes v buřince, Uma obepnutá latexem a Connery pokoušející se hrát šílence, který ale celou dobu vypadá spíš unaveně a hlavně znuděně. Hlavní výhodou filmu je bezpochyby (kromě postav) jeho délka a hlavní nevýhodou jednoznačně jeho nesmyslnost. Scenárista byl pravděpodobně po celou dobu své práce sjetý, jinak si neumím představit, jak si mohl myslet, že mu scény na sebe logicky navazují. Všechno je to takové zmatené, nepřekvapující a unylé. Jediným dalším plusem je chytlavý theme song. ()

Fary 

všechny recenze uživatele

Skvělé herecké obsazení, dobrý příběh, ale navzdory povedeným efektům naprosto otřesné zpracování. Film působí trochu jako parodie na špionské filmy, trochu se snaží tvářit vážně. Břitký anglický humor je pěkný a důsledný a kazí ho jenom šílenství S. Conneryho a jeho medvídků. Taky Matka a Otec jsou neuvěřitelní idioti... ()

Reklama

Filmárik 

všechny recenze uživatele

Trochu ma mrzí , že tu všetci kydajú na pomstiteľov a vytýkajú slabý príbeh , nezmyselnosť a čo ja viem čo ešte a popri tom sa doslova nadchýňajú nad takým Kill Billom , ktorý na tom s príbehom neni o nič lepšie , strieda jeden gýč za druhým a väčšina postáv je tu plytkejších ako Níl po období sucha. Mňa Pomstitelia práveže dostali svojim bezchybným suchým anglickým humorom a najmä skvelým Fiennesom a Umou Thurman, ktorý to zahrali na jednotku. Ale chápem, že čo nemá nálepku "uznávaného" režiséra ide automaticky pod gilotínu. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Tragicky nevydařený pokus o trochu jinou akční.. komedii. Katastrofálně nefunkční a téměř k nevydržení nudná, což je s podivem protože originální pojetí, slušný rozpočet a ve své ujetosti výborná trojka hlavních postav v podaní takových hvězd jako je Fiennes, Connery a Uma Thurman, slibovaly podívanou přinejmenším zajímavou. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Hodne zvlášny akčný sci-fi thriller "Pomstitelia" ma oslovil najmä svojim nezaraditeľným nadčasovým vizuálom. Je to také podivne bizarné. Veľmi dobre funguje aj herecké obsadenie. Uma Thurmanová a Ralph Fiennes ako dvojica super tajných agentov a charizmatický sir Sean Connery ako záporák ovládajúci počasie. Predviedli výborné herecké výkony. Film "The Avengers" som už videl mnoho krát. A iste si ho zasa niekedy rád pozrem. Je to neprávom podceňovaný a zabudnutý titul. **** ()

Galerie (25)

Zajímavosti (10)

  • Roger Lloyd-Pack ve filmu ztvárnil profesora, jeho scény však byly z finální verze vymazány. (D3VIL)

Reklama

Reklama