Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (931)

plakát

Rebel Moon: Druhá část – Jizvonoška (2024) 

Pozor - pár spoilerů... To je fakt blbý a špatný. Ještě blbější a ještě horší než jednička a zjevně tomu ještě není konec. Ten "steampunk" jim tam nějak pokulhává. Úrodu sečou kosama a mlátí cepy, ale sváží ji na vznášedle. Vojáci jsou po zuby ozbrojení, mají celotělová brnění včetně přileb, ale stačí dvě sekyrky a padají jako švestky. O úspěšnosti střelby cvičené armády vs. hrstky farmářů se raděij ani nezmiňuji. Smrt některých postav je zcela neopodstatněná - jako doběhnu si, abych tě zabil osobně, pak se nechám škrtit, pak vytáhnu nůž a pak se s ním nechám zabít. Vím, že mě, coby ženskou hledá celá loď, ale nemůžu si vzít helmu, aby mě nepoznali od jiných vojáků, atd., atd. O psychické labilitě všech hlavních postav ani nemluvím a dlouhé lyrické scény v kombinaci se zpomalenými záběry už vás po deseti minutách neskutečně nudí a jen zbytečně prodlužují délku filmu, který by v pohodě mohl mít hodinu a půl a být co k čemu, místo aby měl tři díly (nebo kolik vlastně) a byl dohromady o ničem. Nevěříte? Tak zkuste shrnout, co se stalo v prvním a co ve druhém díle. ;)

plakát

Marvels (2023) 

To je ještě blbější, než Thor: Love & Thunder. Taková girl-power slátanina o ničem. Dopředu víte, jak to celé dopadné, žádný zásadní zvrat, žádné překvapení, žádná vtipná pasáž, prostě nic. Jen rozvleklé hňácání o ničem. Asi nejvtipnější je tak evakuace lodi pomocí flerkenů.

plakát

Klíč svatého Petra (2023) (TV film) 

Jedna hvězdička za snahu, jinak je to hrozná hovadina. Král měl svou dcerušku podle všeho v úctyhodných 65 letech, ale v pánu je evintně královna... Účes Filipa Březiny by se hodil spíš Elienovi z Pelíšků. Proč mají jediní dva hlavní protagonisti (Tobiáš a zloděj) jiný účes než všichni ostatní (s výjimkou rádce)? Pes je taky trochu podivný - takový čistokrevný zámecký voříšek. A louže ve vodníkově příbytku vyvolávají otázku "proč?"... Nárožný je fajn herec, ale v roli (kterou si i tak podle Zajímavostí upravil) je vyloženě sešněrovaný. Vodník má v půlce scén mokré oblečení i když v reportáži o natáčení říkali, jak vymýšleli, aby byl suchý, když leze z vody. V Princezně ze mlejna to zvládli...

plakát

Doktorská pohádka (1982) (TV film) 

Menšík v roli doktora exceluje a i ostatní mu skvěle sekundují.

plakát

Saint Seiya: Rytíři zvěrokruhu – Počátek (2023) 

Šmarjá, to byla hovadina! Řečtí bohové s hlavním hrdinou asiatem a antihrdinou hispáncem - budiž. Motivace postav - 0, příběh - 0, jakákoliv konzistence charakterů nebo cokoliv - 0. Kdo tohle proboha vymyslel a realizoval a proč?!

plakát

Expend4bles: Postr4datelní (2023) 

Akční hovadina, co nepřekvapí, ale dá se na ni koukat. Kdo od toho čekal něco hlubšího, tak šel na špatný film...