Reklama

Reklama

Neviditelné zlo

Trailer

Skupinka mladých delikventů dostane za úkol vyklidit obrovský starý hotel Blackwell. V té chvíli ještě netuší, kdo se v něm skrývá... Seznamte se s Jacobem Goodnightem. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Neviditelné zlo“ je v podstatě průměrnou vyvražďovačkou, ale líbí se mi, jak jsou zde pojaty triky, které jsou prostě výborné. Alespoň za to si zaslouží trochu si lepší hodnocení, než jen průměrné. Navíc zde dostanete přesně to, co od slasheru očekáváte. Spousta zabíjení, celkem dobrý zabiják, alespoň rámcový příběh a napětí, které zde rozhodně nechybí. Některé scény jsou přitažené za vlasy, ale to se dá kousnout. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Kedy bolo, vtedy bolo, boli raz 80. roky. A v tých rokoch prekvital žáner, slasher zvaný. Ako roky plynuli, kúzlo opadávalo a na celé to žánrové kráľovstvo padla hmla zatratenia. Až neskôr, prišiel princ ( W.CRAVEN ) a kráľovstvo zachránil od nekonečnej chudoby. Slasher ako žáner, sa niekoľko krát zmietal sem a tam, ale stále vedel povstať. SEE NO EVIL je takým nejakým dôstojným zástupcom tohoto smeru a ponúka presne to pravé orechové. Aj keď to nerobí až tak dobre. ()

Reklama

oLí 

všechny recenze uživatele

2/10 To byla sračka tyvoe ! Jak se režisér vyžíval v těch nechutných scénách bylo moc trapný. Samý přeháňky, do "napínavých" scén se člověk nevžije, protože se spíš směje, než že by se bál. Kane je sice řádnej butcher, rád bych viděl jeho duel s rusákem z RockenRolly. Obrázky ušly. Jinak bída neskutečná. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Téntokrát nejede skupina mladých kamarádů někam na víkend, ale skupina věznů jede uklízet schátralý hotel. Už to samo o sobě je blbost nebot by to neuklidili , ani do soudnýho dne (8 pater) k tomu je hlídají jedna ženská a chlápek co přišel při akci o ruku a tak má protézu. A v hotelu je stará žena co to tam má na starost. Skupina 8 věznů je od začátku naprosto nesourodá a dělají jeden problém za druhým. Pak se polovina v noci vydá do horních pater si vrznout, další část chce zdrhnout a zbytek hledá poklad. To , že tam nejsou sami je snad jasné a tak jednoho po druhém jakýsi magor masakruje, bere si jejich oči a dává si je do sklenic s vodou. Dějově nic převratného, ale přece dobře koukatelné, Kdo bude ten štasný nakonec je taky skoro jasný od začátku aspoň ta ženská část. Celkově se to dá hodnotit jako slušnou vyvraždovačku s dobrou atmosférou i nápadem. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Do starého hotelu jsou povoláni trestanci a kriminálníci z místní věznice. Samozřejmě se snaží hned využít situace, ale brzy zjistí, že utéct nejde. A navíc tu řádí kdosi horší než oni, vrahoun se zálibou ve vytrhávání očí. Jasně, tady začíná klasická vyvražďovačka a nikdo se nemůže zachránit. nebo že by snad tentokrát přece jenom? Nesympatické postavy, hotel s tajnými chodbami a atmosféra jako při nočním zvracení na veřejných záchodcích. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (14)

  • Glenn Jacobs (Kane) povedal, že najlepšia vec na natáčaní filmu bola, že mohol počas celých dvoch mesiacov spať v jednej posteli. Kedže bol ako profesionálny wrestler stále na cestách, tak túto možnosť nemal. (FromHell)
  • Pracovní název filmu byl Eye Scream Man, později se uvažovalo o pojmenování The Goodnight Man, nakonec však zvítězil See No Evil. (Terva)

Reklama

Reklama