Reklama

Reklama

Neviditelné zlo

Trailer

Skupinka mladých delikventů dostane za úkol vyklidit obrovský starý hotel Blackwell. V té chvíli ještě netuší, kdo se v něm skrývá... Seznamte se s Jacobem Goodnightem. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Nejdem tu písať o tom, aké je to neskutočne blbé a, že už sme to nespočetnekrát videli. S krvou, vytrhanými očami, švábmi, červami, sekerami, hákmi sa nešetrilo, k tomu všetkému sa pridal dvojmetrový killer Glen Jacobs alias Kane, partia mladých väzňov, či čo to bolo, starý schátraný zavšivavený hotel a vznikol nám tak pekne krvavý a brutálny filmík, ktorý vyznávači bezduchých vyvražďovačiek zaiste ocenia... ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Téntokrát nejede skupina mladých kamarádů někam na víkend, ale skupina věznů jede uklízet schátralý hotel. Už to samo o sobě je blbost nebot by to neuklidili , ani do soudnýho dne (8 pater) k tomu je hlídají jedna ženská a chlápek co přišel při akci o ruku a tak má protézu. A v hotelu je stará žena co to tam má na starost. Skupina 8 věznů je od začátku naprosto nesourodá a dělají jeden problém za druhým. Pak se polovina v noci vydá do horních pater si vrznout, další část chce zdrhnout a zbytek hledá poklad. To , že tam nejsou sami je snad jasné a tak jednoho po druhém jakýsi magor masakruje, bere si jejich oči a dává si je do sklenic s vodou. Dějově nic převratného, ale přece dobře koukatelné, Kdo bude ten štasný nakonec je taky skoro jasný od začátku aspoň ta ženská část. Celkově se to dá hodnotit jako slušnou vyvraždovačku s dobrou atmosférou i nápadem. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Kedy bolo, vtedy bolo, boli raz 80. roky. A v tých rokoch prekvital žáner, slasher zvaný. Ako roky plynuli, kúzlo opadávalo a na celé to žánrové kráľovstvo padla hmla zatratenia. Až neskôr, prišiel princ ( W.CRAVEN ) a kráľovstvo zachránil od nekonečnej chudoby. Slasher ako žáner, sa niekoľko krát zmietal sem a tam, ale stále vedel povstať. SEE NO EVIL je takým nejakým dôstojným zástupcom tohoto smeru a ponúka presne to pravé orechové. Aj keď to nerobí až tak dobre. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem klasický slasher moderní doby,což se tedy už od začátku tímto směrem více než dost přibližovalo-parta mladých lidí,pár v pohodě,pár bastardů,jedno odlehlé místo se svojí historií,..což však od tuctových filmů tohoto směru má See No Evil navíc,to je neskutečné množství brilantních gore scén.Už hned první mi přiotevřela oči a od té doby jsem se velice příjemně a hlavně nad očekávání bavil.rozuzlení bylo teda velice trapné,ale to vám na konci celého toho masakru je uplně u prdelky...Po delší době americký výtvor,který není cover na straší klasiku a který má něco víc než ta záplava tuctových slaherů.. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tak tedy navzdory obecnému nevýraznému hodnocení tohoto filmu jak na csfd, tak na imdb, musím uznat, že tohle byl slasher, který se mi opravdu líbil (a to nemám slahery jako horrorový subžánr příliš v lásce a opakuju to v komentářích stále dokola ...). Tento má však i jisté prvky exploitačního násilí a je to vlastně akce od začátku do konce. K filmu jsem se dostal vlastně až po 3 letech od jeho natočení a kdyby tady nebyl excelentní Fritt vilt 1 a 2, byl by to jeden z nejlepších slasherů, jaké jsem za poslední rok viděl (polárník a Norsko však proti této řežbě přece jen vítězí ...). Ono už špičkové na filmu je PROSTŘEDÍ! Já nevím jak ostatní, ale to prostředí starého baráku je do detailu promakané, to přece musíte vidět!! Źádný záběr není odfláknut, každá místnost, každý záběr je plný detailů, všechno krásně ponuré, hnusné, plesnivé až živé ... prostě jen toto muselo dát tvůrcům velkou práci a já to oceňuju, navíc to výborně dotváří atmosféru. Za další je důležité zmínit zabijáka ... Nejsem na tradice a tak mi obří hovado bez masky vůbec nevadilo. Masku prostě k slasheru nepotřebuji. Zabiják nevraždí jedním nástrojem, což je přežitek, ale vším, co je zrovna po ruce a hlavně také vydloubává oči za živa. Důvod jeho chování je dost slušně psychologicky podán (neříkám že bezchybně a perfektně, ale na druh filmu - zábavný slasher - hodně dobře), mnohem třeba lépe než ubohý Zombieho paskvil v Halloween (2007). Černobílé záběry na zabijákovu minulost jsou super. Jinak se nejedná o takové to "tajemno, někde tady je, třikrát na někoho bafne debilní kamarád a po čtvrté teprve přiletí mačeta", což absolutně nesnáším. Tady prostě více jak 2 metrový (i ve skutečnosti) zabiják jde na věc a my víme, že to je on a klidí se všichni od policisty až po myši v domě... a je jen otázka, kdo kam uteče a kam se schová. Ke všemu tomu, co jsem dopodrobna popsal musím vypíchnout ještě špičkové triky, gore, násilí, akci (AKCI - rychlé, akční, dynamické, brutální, ...), atmosféru a docela v pohodě partičku obětí, které si mé sympatie docela získala, i když ne nějak výrazně, ale také mi nebyly úplně lhostejné. Prostě opravdu parádní superakční slasher jakých je jen málo ... ()

Galerie (51)

Zajímavosti (14)

  • Všechny scény v autobusu byly točeny se zeleným plátnem. (Polgedney)

Reklama

Reklama