Reklama

Reklama

Neviditelné zlo

Trailer

Skupinka mladých delikventů dostane za úkol vyklidit obrovský starý hotel Blackwell. V té chvíli ještě netuší, kdo se v něm skrývá... Seznamte se s Jacobem Goodnightem. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv See No Evil splňuje mnohá slasherová klišé opuštěným hotelem počínaje a partičkou teenagerů konče, na tohle jsem se díval se zalíbením. Mladiství sice byli opět silně nesympatičtí, ale takovým tím správným způsobem. Hlavně se mi líbilo, že jsem si nebyl jist, kdo z nich půjde první, kdo poslední a pokud, tak kdo přežije. Atmosféra hotelu byla taky fajn. Řada tajných chodeb, oboustranná zrcadla,, tajné místnosti, to mam všechno rád. A nakonec tu byl psychopat s hákem na řetězu, který by se mohl směle zařadit vedle Jasona a Michaela Myerse a takových moc není. Takhle by to šlo. 75% ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $8miliónovTržby USA $15,032,800Tržby Celosvetovo $18,420,968Tržby za predaj DVD v USA $45,221,543 //počet predaných kusov 2,497,833║ Tak tento horror ako fakt nemá čo ponúknuť, je to len priamočiara teen-vyvraždovačka bez kúska skutočne dusivej atmosféry, v skratke ide len o prevarený vývar, akých je v podstate väčšina horrorov robených v tejto desaťročnej dekáde. /10%/ ()

Reklama

monolog 

všechny recenze uživatele

Spoilery Velice špatný horror a to i kdybych odhlídl od neexistence jakékoliv novátorské invence v ději. Atmosféru strachu totiž přítmí a špína nedělá a nelekavé lekačky už vůbec. Zezačátku jsem si říkal, že by to mohl být docela dobrej film, to když přišli dva policajti do baráku, kde byla spousta mrtvých těl a někdo je rozsekal na kusy. Jenže potom v sekundě uplynulo několik let a ejhle, máme tu nenadále fikaný plán, jak se pomstít chlapovi, co ublížil mýmu ubohýmu dvou a půl metrovýmu synkovi s paží jako noha štýrskýho valacha, kterej jen tak z plezíru vytrhává lidem oči z těla, protože ho jeho mátina v dětství otravovala s náboženstvím. Jako horror to naprosto nefunguje, herci neměli vlastně co hrát, protože jejich postavy za a) skoro nemluví, za b) když mluví, tak sračky, za c) jsou to papírový kopie jiných živých zásob do mlýnku na maso. Ani ty erotický scény (tedy jedna jemně naerotičtělá) není nijak vzrušující. Všechno to je prostě nudný a nezáživný, vrah je sice korba, ale co? To byl i Jason Vorhees nebo ten z Texaskýho masakru. Inu, svůj k svému, ale přesto bych si tenhle film radši odpustil. Výprava je celkem pěkná, ale jinak je to komplet sračka. A i tu výpravu by si už mohli odpustit, poslední dobou to začíná vypadat, že se všecky horrory natáčejí ve stejných ateliérech a stejnou kamerou, na které minulý nájemce zapomněl barevnej filtr. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Glena Jacobse si pamatuji už ze Smallvillu, kde pouštěl hrůzu, jenže v tomto filmu jí pouštěl desetkrát tolik. POpravdě kromě něj mě žádný další herec tady moc neoslovil, snad kromě Christiny Vidal, kterou jsem také už někde zahlédl, jinak herci byli nejslabší stránkou tohoto filmu. Nejednalo se sice o nic převratného, ale ve svém žánru je tento horo jedním z nejlepších, co jsem kdy ciděl. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Film začal hneď z ostra.Dvaja policajti prídu do domu,tam nájdu holku bez očí,v zápatí jeden z policajtov je zabití a druhému útočník presekol ruku a vraha zastrelil.Po nejakej dobe ten policajt aj z partiou vaznou vstupujú do hotela,aby ho upratali.Ale veľmi skoro zisťujú že tam niesu náhodou a niekto ich začne likvidovat.A už je jasné že to má spojitost s policajtom.Paradne prostredie stáreho hotelu,dáva tomuto filmu hutnú atmosféru,lebo neviete kde sa vrah objaví a odkiaľ ich sleduje.A tá scéna kde padala dole a padla na hlavu a pustili sa donej psi bola ukážková,najlepšia s celého filmu.A na konci jak sa doňho pustili a bili ho zo všetkých strán,to ma aj pobavilo,lebo to vyzeralo ako v Charlieho anjeloch.Parádny slasher ktorý poteší každého hororového nadšenca,či po krvavej stránke ale aj čo sa týka hereckého obsadenia. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (14)

  • Všechny scény v autobusu byly točeny se zeleným plátnem. (Polgedney)

Reklama

Reklama