Reklama

Reklama

Neviditelné zlo

Trailer

Skupinka mladých delikventů dostane za úkol vyklidit obrovský starý hotel Blackwell. V té chvíli ještě netuší, kdo se v něm skrývá... Seznamte se s Jacobem Goodnightem. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

cariada 

všechny recenze uživatele

Téntokrát nejede skupina mladých kamarádů někam na víkend, ale skupina věznů jede uklízet schátralý hotel. Už to samo o sobě je blbost nebot by to neuklidili , ani do soudnýho dne (8 pater) k tomu je hlídají jedna ženská a chlápek co přišel při akci o ruku a tak má protézu. A v hotelu je stará žena co to tam má na starost. Skupina 8 věznů je od začátku naprosto nesourodá a dělají jeden problém za druhým. Pak se polovina v noci vydá do horních pater si vrznout, další část chce zdrhnout a zbytek hledá poklad. To , že tam nejsou sami je snad jasné a tak jednoho po druhém jakýsi magor masakruje, bere si jejich oči a dává si je do sklenic s vodou. Dějově nic převratného, ale přece dobře koukatelné, Kdo bude ten štasný nakonec je taky skoro jasný od začátku aspoň ta ženská část. Celkově se to dá hodnotit jako slušnou vyvraždovačku s dobrou atmosférou i nápadem. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Spoiler uvnitř! Chvílema jsem se kapánek nudil, bylo to zřejmě tím, že jako další horor nepřináší nic nového, kromě teda zajimavého pádu s detaily na konci. Kdyby byl děj takto kreativní i v průběhu, tak by se zapsal do paměti rozhodně víc. Překvapilo mě, že nejotravnější člen bandy nakonec přežil, ti vždy zemřou mezi prvními. :-) ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

V tomto vynikajícím ultra drsném hororu se v titulní roli záporáka představuje populární wrestler Kane alias Glen Jacobs, který ve své roli působí skvěle primitivně, skoro vůbec nemluví, zato ale s oblibou své oběti rozseká, případně rovnou napíchne na ostrý hák, navíc jim vydloubne oči, a to všechno jen proto, aby potěšil svou zvrhlou maminku, která dělá správcovou v jednom zchátralém hotelu. Zrovna dorazilo čerstvé masíčko v podobě mladistvých delikventů, kteří sem byli spolu se zmrzačeným dozorcem vysláni, aby to tu v rámci zkrácení trestu trochu poklidili. A od jejich příjezdu se jejich nedobrovolný pobyt v hotelu změní v jedna velká krvavá jatka, kdy není jisté, kdo vlastně přežije. V tomhle hororu je navíc záporák spíše sympaťáček, ale ani teenageři nepůsobí hloupě, a tak je těžké si vybrat, komu fandit, navíc režisér Gregory Dark se vybičoval ke skvělému výkonu, a tak tomuhle hororu nechybí téměř nic tak zásadního. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $8miliónovTržby USA $15,032,800Tržby Celosvetovo $18,420,968Tržby za predaj DVD v USA $45,221,543 //počet predaných kusov 2,497,833║ Tak tento horror ako fakt nemá čo ponúknuť, je to len priamočiara teen-vyvraždovačka bez kúska skutočne dusivej atmosféry, v skratke ide len o prevarený vývar, akých je v podstate väčšina horrorov robených v tejto desaťročnej dekáde. /10%/ ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Když vezmu v potaz, že režisér Dark předtím natáčel samé erotické splašky, tak vzniknul z Neviditelného zla až překvapivě plnohodnotný slasher. Má špinavou atmosféru, a to hlavně díky prostředí rozlehlé zatuchlé budovy, obrovského maniaka s hákem na řetězu, před nímž nemáte šanci utéct, a samozřejmě brutální mordy, u nichž musí nejedno fanouškovské srdce zaplesat radostí. Absence nahoty a to bezdůvodné vydloubávání očních bulv je vedlejší. Hlavní je, že film šlape hezky od začátku a nepoleví až do úžasného (i když digitálního) finále, ve kterém je zabiják zneškodněn tak nápaditě, až jsem žhavil tlačítko replay. Zábava zaručena. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (14)

  • Všechen prach a mouchy byly přidány do filmu digitálně pomocí CGI. (Polgedney)
  • Všechny scény v autobusu byly točeny se zeleným plátnem. (Polgedney)
  • Glenn Jacobs (Kane) povedal, že najlepšia vec na natáčaní filmu bola, že mohol počas celých dvoch mesiacov spať v jednej posteli. Kedže bol ako profesionálny wrestler stále na cestách, tak túto možnosť nemal. (FromHell)

Reklama

Reklama