Reklama

Reklama

Animatrix: Poslední let Osirise

  • USA The Animatrix: Final Flight of the Osiris (více)

Obsahy(1)

Jedna z povstaleckých lodí, križujúca posapokalyptický skutočný svet, je napadnutá strojmi. Jeden z jej členov sa musí čo najrýchlejšie napojiť do Matrixu a varovať posledné ľudské mesto - Sion... (Avathar)

Recenze (136)

BluT 

všechny recenze uživatele

Zrovna tenhle jedinej díl jsem viděl ve špatný kvalitně. Proto jsem si i ze začátku myslel, že je to hraný, páč bez detailního pozorování se to asi nedá ani moc poznat. Dle komentářů věčná škoda, ale i tak to je solidní příběh na pět hvězd. Ne zázračnej jako některý jiný díly Animatrixu, ale solidní. edit: 4.2.2012 - konečně viděno v HD. Na hodnocení to ale nic nemění, prostě jedna z lepších (ale ne nejlepší) část. ()

Barak 

všechny recenze uživatele

Co zaujme nejvíce, tak to je určitě vizuální stránka, která je naprosto "dokonalá". Velice efektní souboj na začátku (kdyby byl delší, vůbec bych se nezlobil), u kterého si svalnatý černý borec a pěkná japonská dívka svlíkají velice netradičním způsobem oblečení (to spíše jen pro blaho oka) a pak už jen honička se sentinely, o které to vlastně všechno je - dát vědět do Sionu, že za chvíli tam budou mít trochu horko. A do toho všeho hraje hudba typická pro Matrix (jak jinak, že). Úvod do "Animatrixu" se vydařil.... ()

Reklama

Tyler 

všechny recenze uživatele

Technicky nejdokonalejší epizoda "Animatrixu", která navíc velmi těsně souvisí s druhým dílem "Matrixu". Prožijte deset minut na palubě Osirise, bez jehož mise by měl Sion skutečně velké problémy...Akce se na vás valí od začátku do samého konce, dočkáte se neuvěřitelného šermířského souboje, útoku nepředstavitelného množství Sentinelů, i velmi citlivého a přitom krásného vyznání...A pak už přijde nevyhnutelné...P.S.: Jue je jednou z nejerotičtějších postav, které se kdy objevily na plátně. ()

Madadajo 

všechny recenze uživatele

Vizuálně strhující podívaná. Scénu souboje s meči bych označil po technické stránce za jednu z nejlepších jakou jsem kdy viděl. SVětlo lehce pronikající okny dovnitř a i v nejmenších detailech jdou jeho paprsky vidět v lehkém oparu... Po stránce příběhu, i když se jedná o bokem ležící opus, je jeho přiřazení do Matrixu možné, ba dokonce pravděpodobné. Nejde o to, zda by se Matrix hlásil k tomuto, ale že se toto hlásí k Matrixu... Povedený kousek, který bych neváhal zařadit do puzzle jménem Matrixworld aneb dávám 85% (Přece jen bych si dovolil nesouhlasit s momentem, kdy žena gravitací letící k zemi, dopadne na zem a vyvolajíc tlakovou vlnu udělá jen menší otisk do betonového dláždění. Nechci se přít, ale že by zrovna toto bylo ve schopnostech této postavy... pcháá hned mínus 15%, jinak bych neváhal se stovkou, ale vždy se najde muška) ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

První příběh ze série Animatrixu. Skvělou animací ve stylu Final Fantasy diváka vrhne ihned do nejtvrdších bojů o záchranu posledního lidského města Sionu. Filmeček obsahuje všechno to, proč milujeme Matrix - jak vlastní prostředí Matrixu, tak i zbytky civilizace bojující o holý život se spoustou vymazlených mašinek. Dávám "jen" tři hvězdičky, protože kromě vlastní animace mne příběh moc nezaujal, resp. to co následovalo bylo o třídu výše... ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama