Reklama

Reklama

Pán a pani Smithovci sú len jednou z mnohých dokonalých dvojíc z vymydleného stredostavovského predmestia... až kým nevyjde najavo, že v skutočnosti sú obidvaja nájomnými zabijakmi, ktorí pracujú pre dve konkurenčné agentúry a ich úlohou nie je nič iné, ako odprevadiť zo sveta jeden druhého. Hlavných úloh sa ujali Brad Pitt a Angelina Jolie pod vedením režiséra Douga Limana (Agent bez minulosti). Obidvaja protagonisti sa na svoje úlohy dôkladne pripravovali na strelnici, pričom Angelina Jolie svojho partnera prekonala. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (929)

RHK 

všechny recenze uživatele

Zábavná akční komedie s nadupaným rozpočtem plná efektů a navíc s hvězdným manželským párem Brad Pitt & Angelina Jolie. Ve skutečnosti jsou to Takoví normální zabijáci a že si už povídají jen Pravdivé lži, to zjistí po pěti nebo šesti letech na sezení u psychoterapeuta. Při další akci oba zjistí, že nejsou na společné lodi a začíná Vybíjená. Nájemní vrazi je však spojí dohromady a protože jsou Mr. & Mrs. Smith nejen ve střelbě opravdu dokonalí, hvězdný pár Poslední zůstává. K naleštěné podívané hned tři trailery: http://www.csfd.cz/film/116726-mr-and-mrs-smith/videa/ ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Pitt i Angelina jsou docela dobří. Mají styl, ale navzájem to mezi nimi nefunguje, což u snímku, který na chemii stojí je celkem zásadní problém. Akčnější Válka Roseových se tedy nekoná, byť se to dost snaží. Také je to zbytečně dlouhé, zkrácení by jen pomohlo, obvzláště v rozvláčném úvodu. Akční scény jsou spíše průměrné, celé to tak nějak nezáživně uběhne, nijak extra to nepobaví a ani jako letní oddychový popcorňák to neobstojí. Nebýt Vaugha tak to nestojí tuplem za nic. Potenciál to sice má, ale krom dvou tří scén kde je nějaké pnutí mezi charaktery cítit je to spíše rutinérsky odvedená práce. ()

Reklama

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Jak rozdmýchat pohasínající jiskry? Plán A: zajít do manželské poradny....Ne, vezmu to od prostředka. On se živí jako nájemný vrah a neumí střílet na pouti. Ona vydělává na rodinný chléb jako nájemná vražedkyně a neumí vařit. Jednoho dne je jejich zaměstnavatelé pošlou proti sobě a ukáže se, že oba mají několik kostlivců ve skříni (on kolem šedesáti, ona 312) a jejich spokojeně nudný středostavovský život byla pompézní divadelní kulisa. Nastupuje Plán B: při zabíjení drahé polovičky zjistíte, že zatímco ruce mlátí a nohy kopou, srdce stále plane. A ten přechod z cynického: Any last words? The new curtains are hideous " je naprosto přirozený a odehrává se v akčním mišmaši honiček a stříleček. Exploze náloží střídá exploze vášně, ale chlebodárcům došla trpělivost a začíná hon na naše hrdličky. Zastav se a nepřežiješ aneb Romeo, Julie a kalašnikov... Doug Liman využil třaskavé chemie mezi herci, přidal špetku dynamitu v akčních scénách a opepřil černým humorem. Výsledný produkt chutná jako cyankáli- v šampaňském. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mel velkej potencial, Liman neni nejakej amater a umi natocit slusnej film a hlavni herci jsou ty nejvetsi hvezdy, navic v trailerech nam predvadel nehoraznou akci a tak je vysledek dost rozporuplnej. V jedny rovine se Liman snazi o neco ve stylu Valky Roseovych, nutno rict, ze s o hodne mene vtipama a mensi lehkosti a v druhe se snazi o akcni film. Problem je, ze na komedii je tu malo vtipu a i kdyz Angelina a Brad nemaj chybu a jejich vzajemne postuchovani je mistama vtipne a chemie mezi nima funguje, presto z toho nic extra vtipnyho neni. A na akcni film tu je desne malo akcnich scen, v podstate jsou tu jen dve poradne - Brad proti Angeline, Brad a Angelina proti spouste nepratel, problem je, ze ackoliv jsou natoceny docela efektivne a zvlast ta druha prestrelka je docela husta, nemaj potrebnej svih. Ne, ze bych se u filmu nudil, ale skouknul jsem ho a za chvily jsem si nemoh poradne vybavit, co se v nem delo. ()

Faye 

všechny recenze uživatele

Jsem nadšená (možná nejsem zcela objektivní, a je mi to jedno) má to švih, má to šmrnc, má to vtip, trefné dialogy a hlavně sympatickou dvojku Brada Pitta a Angelinu Jolie, které to nejen sluší, ale mezi kterou to jiskří. Mr. & Mrs. Smith jsou „obyčejný“ pár , který se seznámil „před pěti nebo šesti lety“ a na který najednou padla ta „obrovská prázdnota“, které se říká manželství.. naštěstí, se do toho plete ta práce. ()

Galerie (104)

Zajímavosti (35)

  • John Smith (Brad Pitt) nosí hodinky značky Casio G-Shock G-2310 a IWC Pilot Chrono IW3706 a Jane Smith (Angelina Jolie) nosí Tissot T-Touch. (dyfur)
  • Když John (Brad Pitt) a Jane (Angelina Jolie) otevírají dvěře, aby přivítali sousedy, Jane stojí na Johnově pravé straně. V dalším záběru stojí po jeho levé straně. (Miro_CZ)

Související novinky

Phoebe Waller-Bridge opouští Mr. & Mrs. Smith

Phoebe Waller-Bridge opouští Mr. & Mrs. Smith

08.09.2021

Herečka a scenáristka Phoebe Waller-Bridge (Potvora) si nakonec v seriálovém remaku akčního thrilleru Mr. & Mrs. Smith o manželském páru špionů nezahraje. Důvodem byly bohužel kreativní neshody… (více)

Pan a paní Smithovi mají nové tváře

Pan a paní Smithovi mají nové tváře

15.02.2021

Studio Amazon se rozhodlo oživit populární akční komedii Mr. & Mrs. Smith z roku 2005, v níž si tehdy zahráli Angelina Jolie a Brad Pitt. Nově se však příběh zpracuje do seriálu, v němž si hlavní… (více)

Sci-fi Chaos Walking čekají přetáčky

Sci-fi Chaos Walking čekají přetáčky

05.05.2019

Studio Lionsgate najalo režiséra hororů Smrt ve tmě a Lesní duch Federica Álvareze, aby dohlédnul na přetáčky chystaného sci-fi blockbusteru Chaos Walking s Tomem Hollandem (Spider-Man: Daleko od… (více)

Pitt a Jolie u moře

Pitt a Jolie u moře

19.07.2014

Angelina Jolie zahájila svoji režisérskou kariéru před třemi lety dramatem V zemi krve a medu. Na začátku příštího roku uvidíme její válečný životopis Nezlomný, studio Universal už nicméně stihlo… (více)

Reklama

Reklama