Reklama

Reklama

VOD (1)

Pán a pani Smithovci sú len jednou z mnohých dokonalých dvojíc z vymydleného stredostavovského predmestia... až kým nevyjde najavo, že v skutočnosti sú obidvaja nájomnými zabijakmi, ktorí pracujú pre dve konkurenčné agentúry a ich úlohou nie je nič iné, ako odprevadiť zo sveta jeden druhého. Hlavných úloh sa ujali Brad Pitt a Angelina Jolie pod vedením režiséra Douga Limana (Agent bez minulosti). Obidvaja protagonisti sa na svoje úlohy dôkladne pripravovali na strelnici, pričom Angelina Jolie svojho partnera prekonala. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (930)

Adrian 

všechny recenze uživatele

Viac konverzačka ako akcia, čo by ani tak nevadilo. Horšie je to, že vzájomná manželská chémia je silno závislá od dialógov, resp. úrovne "zábavnosti" uštipačného humoru a vzájomného doberania sa. V tomto smere film vykazuje veľké výkyvy, za čo v podstate imho môže zbytočná naťahovanosť (hlavne v úvode), ktorá podráža nohy kvalite snímku ešte viac vďaka veľmi jednoduchému a priamemu scenáru. Vo výsledku jednohubkový priemer. ()

Amarcord_1 

všechny recenze uživatele

30% -Pár spektakulárních akčních scén a sympatický pár v hlavních rolích jsou jediné klady tohoto paskvilu, ježhož scénář, jsa si vědom své vlastní bezvýchodnosti, hloupne s každou přibývající minutou. Koukněte se radši zvlášť na nějaký Matrix a Válku Roseových. Tento film je tak trochu „2 in 1“ z obou zmiňovaných, a zoufale nefunguje. ()

Reklama

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Angelina a Brad jsou atraktivní sólo a co teprve v páru a přiznávám, že pohled na jejich tělesné schránky neurazí. Jenže, a řikám to nerada, jsem tu viděla všechny možné akce, jen ne herectví. Angelině museli "nalepit" slzu, když truchlila za manžela, jinak se z její tváře nedalo vyčíst, že by jí to snad i bylo líto a Brad zase stále používal jeden jediný úsměv a na mě dělal dojem, že ho to celé příliš netankuje. Škoda, že málo prostoru zbylo pro Vince Vaughna, protože ten svých pár štěků zúročil naopak velice vydatně. Příjemný relaxační bonbónek, ale Swingers se vám povedli víc, pane Limane. ()

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Rozhodně velmi podobné na "Pravdivé lži" s Arnoldem Schwarzeneggerem a DeVitovým War of the Roses. Mr. & Mrs. Smith je rozhodně svižná vtipná podívaná na sexy hlavní hrdiny - Brada Pitta a Angelinu Jolie, u níž jsem se nenudil a velice bavil, než se vyhýbal prolítajícím kulkám. Zábavná je zejména ta část filmu ve které si jdou oba po krku a v zájmu likvidace toho druhého, si naprosto zničí přepychový dům, (přijde mi velmi vtipné když Mr.Smith kope na zemi křehounkou Mr. Smithovou jako ve wrestlingu, kde lítá nejen nábytek). Přes různé peripetie, kdy chvíli jdou jeden proti druhému a pak zase oba proti všem, se Smithovi za dvě hodiny prostřílejí z páru procházejícího apatickou krizí jeden vůči druhému zpět k vášnivému vztahu. Technicky zpracováno: vizuální stránka WOW. Velká akční jízda, kterou jsem si užíval. V hlavní roli dva hollywoodské magnety, které přinesou spoustu diváků, v té vedlejší pak honičky, přestřelky a výbuchy aut. Sexy film. ()

Faye 

všechny recenze uživatele

Jsem nadšená (možná nejsem zcela objektivní, a je mi to jedno) má to švih, má to šmrnc, má to vtip, trefné dialogy a hlavně sympatickou dvojku Brada Pitta a Angelinu Jolie, které to nejen sluší, ale mezi kterou to jiskří. Mr. & Mrs. Smith jsou „obyčejný“ pár , který se seznámil „před pěti nebo šesti lety“ a na který najednou padla ta „obrovská prázdnota“, které se říká manželství.. naštěstí, se do toho plete ta práce. ()

Galerie (104)

Zajímavosti (35)

  • Kopie filmu byly dodávány do kin pod krycím názvem „Jones“. (imro)
  • Když si John (Brad Pitt) v garáži v autě čistí rtěnku z límečku u košile, měl by otočit zrcátko doleva, aby se viděl, ale ve skutečnosti ho otočí doprava, aby límeček mohla vidět kamera. (Miro_CZ)
  • Angelina Jolie (Jane Smith) aj Brad Pitt (John Smith) dostali za svoje úlohy rovnaký honorár vo výške 20 miliónov amerických dolárov. (Fabrinka)

Související novinky

Phoebe Waller-Bridge opouští Mr. & Mrs. Smith

Phoebe Waller-Bridge opouští Mr. & Mrs. Smith

08.09.2021

Herečka a scenáristka Phoebe Waller-Bridge (Potvora) si nakonec v seriálovém remaku akčního thrilleru Mr. & Mrs. Smith o manželském páru špionů nezahraje. Důvodem byly bohužel kreativní neshody… (více)

Pan a paní Smithovi mají nové tváře

Pan a paní Smithovi mají nové tváře

15.02.2021

Studio Amazon se rozhodlo oživit populární akční komedii Mr. & Mrs. Smith z roku 2005, v níž si tehdy zahráli Angelina Jolie a Brad Pitt. Nově se však příběh zpracuje do seriálu, v němž si hlavní… (více)

Sci-fi Chaos Walking čekají přetáčky

Sci-fi Chaos Walking čekají přetáčky

05.05.2019

Studio Lionsgate najalo režiséra hororů Smrt ve tmě a Lesní duch Federica Álvareze, aby dohlédnul na přetáčky chystaného sci-fi blockbusteru Chaos Walking s Tomem Hollandem (Spider-Man: Daleko od… (více)

Pitt a Jolie u moře

Pitt a Jolie u moře

19.07.2014

Angelina Jolie zahájila svoji režisérskou kariéru před třemi lety dramatem V zemi krve a medu. Na začátku příštího roku uvidíme její válečný životopis Nezlomný, studio Universal už nicméně stihlo… (více)

Reklama

Reklama