Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejkontroverznější film posledních let je příběhem Handa (Russell Crowe) a jeho gangu vyznavačů Mein Kampfu, násilnických neonacistických skinheadských hrdlořezů, mezi které patří i jeho nejlepší kamarád Davey. Jejich pravidelnou zábavou je opíjení se do němoty a rasistické nájezdy na přistěhovalce v chudém předměstí australského Melbourne. Hando se brzy zaplete s mladou dívkou na útěku, drogově závislou Gabe. Když si ale místní bar koupí vietnamský přistěhovalec, zahájí skinheadi intenzívní válku o své území. Z Daveyho a Gabe se stanou milenci a Hando náhle neví, jak dál... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

walterdonath

walterdonath (hodnocení, recenze)

Rad by som poupravil vyrok uzivatela hlavsene: "Nacizmus je hrozbou pre spoločnosť asi ako anarchizmus jej spasením."

Kenny1986

Kenny1986 (hodnocení, recenze)

nechapu ty samy vymrdavani rasismu!!! to ste vsichni tak slepy ze nevidite ze to zlo co se deje ve filmu se deje aj u nas??? dnesni spolecnost je postavena na hlavu!! kurva nebudu se nasejrat,proste mejte oci a rozum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CRYPT

CRYPT (hodnocení, recenze)

92 rok - na tu dobe neco bajecneho, fantastickeho! Kdyby tady byly pul hvezdy tento film si zaslouzil 4 a pul hvezdicky. Tak jsem dal jen 4 - hlavni herecka se mi vubec nelibila. Kazdopadne film za shlednuti urcite stoji!

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

Neni to špatný ale Kult hákového kříže je rozhodně lepší a podle mýho i líp ukazuje podstatu neonacismu

Rocko

Rocko (hodnocení, recenze)

Pořád mi vrtá hlavou jak tolik rákosníků narvali do tý dodávky.

Nobody20

Nobody20 (hodnocení, recenze)

Cítil som odpor a opovrhnutie, ale presne o to filmárom išlo. Nebolo to zle ale american history x sa mi pačilo viac. Preto dávam slabé 3 hviezdy.

_Josh_

_Josh_ (hodnocení, recenze)

Ne ne ne.... tenhle film je proste idylka.... tak nerealny a konci to tak smesne... jediny pozitivum je Crowuv vykon.

Willynka

Willynka (hodnocení, recenze)

DO HAJE S AMERICAN HISTORY X!!!! Russel jako skinhead je urcite presvedcivejsi nez Edward Norton a jeho utapnuta hola hlava....bohuzel je to asi jedine plus RS...neni to spatny film ale po pocatecnich zaberech putovani do vedomi protagonistu se to na konci diky plitke romanci zvrhne v bitky ve stylu DEJ MI JI TA JE MOJE...nastesti kudla v (opet) Russelovych zadech to zachranila:)

Derek

Derek (hodnocení, recenze)

russell je fest strach nahanaujuci, ale film to je dost slabo natoceny az nudny

PX

PX (hodnocení, recenze)

Tento film je zvládnutý na výbornou po scénáristické, režisérské, kameramanské i herecké stránce, takže mi nezbývá než souhlasit! Pro mě osobně nejlepší australský film. Tvrdý, dynamický, nekompromisní ... má tu správnou "šťávu":-)

 (hodnocení, recenze)

Russell Crowe tento film zvladol na VYBORNU.ja to viem posudit,pretoze som videla vsetky jeho filmy vratane Sinderelamen-u.Cista dusa a Gladiator su moje najoblubenejsie filmy!!! Podal tam neuveritelny a neskutocne realisticky vykon. Je proste uzasny.Suhlasite so mnou,nie???

Reklama

Reklama