Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (307)

plakát

Saltburn (2023) 

Skládačka podivných scén, které mají za účel především šokovat a které mě nijak zvlášť nezaujaly. Elordimu tu jeho kladnou pózu po Euforii strašně těžko věřím a zbytek osazenstva vyšuměl do prázdná (promiň, Rosamund). A tak jediné, co mi zůstává v paměti kupodivu není ani tak šukání hrobu, ale spíš závěrečný tanec. Těžko říct, jestli je to kvůli povedenosti nebo jen kvůli tomu, že se tam objeví nahé péro.

plakát

Mlha (2007) 

Příjemně plíživá deprese, která by si k dokonalosti zasloužila jen vyšší rozpočet.

plakát

Barbie (2023) 

Čistě pro vyrovnání té intoušské čsfd masturbace všude okolo. Vůbec se to nebere vážně, vizuálně je to neskutečný a malým holkám a klukům to předá daleko víc, než Marvelovky a jiný ojetý gumy. Zdar.

plakát

On se bojí (2023) 

Je to zbytečně dlouhé a ve své podstatě strašně pitomé, ale Phoenix hraje tu úzkost a neurozu neuvěřitelně a prostě nevím. To závěrečné vyústění mi přišlo ubergeniální.

plakát

Světlonoc (2022) 

Tereza si přečetla Žítkovské bohyně a vypotila tohle. Něco bez konzistence s nesympatickou uřvanou hlavní hrdinkou. Ne, díky.

plakát

Posedlost (2022) 

Synopse tu věru zajímavá. Film totiž splní jen její první půlku. Ta hororová část úplně chybí. Zbytečný film.

plakát

The Last of Us (2023) (seriál) 

Strašně ráda bych řekla, že se z mojí strany jedná jen o tupé pozérství. Bohužel se ze survival hororu stalo tupé cestování dvou nesympatických postav s plot armourem jako svině, které jen žvaní o úplně nepodstatných záležitostech. Tutam jsou clickeři. Tutam je napětí. A já jsem si jistá, že to znovu vidět nechci a ani nepotřebuji.

plakát

BANGER. (2022) 

Předně musím říct, že je mi tahle novorapová subkultura naprosto cizí, tudíž na mě některé figurky působily na hraně parodie, ale forma vyprávění je báječná a Mišíkův hlavní hrdina natolik ztotožnitelný ve své motivaci, že jinak než ty čtyři hvězdy to nejde.

plakát

Jan Žižka (2022) 

Po místních nářcích jsem čekala neskutečnou shitstorm, ale dostala jsem zajímavý historický film, kterému podráží nohy akorát nic moc CGI a klasické, hollywoodsky ušmudlané středověké kulisy. Kvůli tomu film moc vizuálně nevyniká a je to škoda, protože příběhově a hudebně je dobrý. Kraviny typu husitský chorál neřeším.

plakát

Made in Abyss - Recudžicu no ógonkjó (2022) (série) 

Abyss je tak mnohovrstvený, tak nádherný a tak dobře vymyšlený, že už si moc neumím představit, co chce Tsukushi vlastně umístit do jeho nejhlubší vrstvy. To čekání bude strašný.