Reklama

Reklama

Trojice půvabných a mimořádně schopných agentek Dylan, Alex a Natalie pracuje pro záhadného milionáře Charlese Townsenda, kterého ovšem nikdy neviděly. Kontakt s nimi udržuje pouze prostřednictvím telefonu a svérázného asistenta Bosleyho. Čeká je velká akce. Byl unesen milionář Eric Knox a s ním byl ukraden jeho převratný software, který umožňuje najít a sledovat každého, kdo používá telefon. Jeho asistentka Vivian Woodová podezírá jejich konkurenta Rogera Corwina, který se nedávno pokusil koupit Knoxovu společnost. Andílci proto soustředí pozornost právě na něj. Nejprve v čínském masážním salonu milionáře uspí, zkopírují jeho elektronický diář a získají odlitky jeho klíčů. Potom proniknou na jeho party, a zatímco Natalie flirtuje se sympatickým barmanem Petem, Dylan s Alex si všimnou zabijáka Hubeňoura, který se podílel na Knoxově únosu. Během pronásledování s ním svedou souboj v zadních uličkách a objeví místo, kde je ukryt Knox. Zbývá získat zpět jeho software. Andílci získají přístup k hlavnímu počítači v Corwinově podniku. Dylan se po akci sblíží s Knoxem, který jí vypráví o svém otci, který zemřel, když byl zrazen nejlepším přítelem. Hubeňour zavraždí Corwina, Vivian unese Bosleyho a trojice andílků se stane terčem vražedného útoku. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (411)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Charlieho andílci sice budou provždy neformální slátaninou, jejímž tahounem je krása ústředních protagonistek, ale staly se přes veškeré své nedostatky jakýmsi kultem mezi akčními komediemi, na které se dá v naprostém uvolnění koukat každou roční reprízou. Co je ale provždy dokáže zprznit, je připravovaný reboot, do kterého se jako třešnička na dortu nafušovala otřesná Kristen Stewart. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Trápne 30 kilové chudery sa tvária na silné bojovníčky, pritom triky na úrovni počítačových hier na Atari. A keď tu niekto onanuje nad krásou herečiek, tak mi vysychajú potné žľazy. Drew Barrymore krásavica? Hocjaká pani zo stánku sa jej vyrovná. Lucy Liu je výnimočná Aziatka? Kurňa už aj v Gangnam style klipe lepšie nájdeš. A Cameron? Ok ale videli ste ju bez make upu? Skúste gugeľ. ()

Reklama

sud 

všechny recenze uživatele

Zajímavá a nenáročná kravinka. Je sice poznat nepříliš velká zručnost režiséra, ale když je to smýšleno jen a pouze o zábavě, jde to. Hlavním magnetem jsou samozřejmě tři sexy holky (Lucy Liu, Cameron Dian, Drew Barrymore), které film táhnou. Bill Murray má sice svá nejlepší komediální léta za sebou, ale i tak je velmi příjemný. Nenáročná podívaná na odreagování. ()

Melies 

všechny recenze uživatele

5 / 10 Aj napriek tomu, že scenár je chudokrvný ako somálska fitneska a réžia je na môj vkus až príliš videoklipová, ja som sa celkom bavil - a určite nie som sám. Nadsázka, paródia a sebaparódia sa tu zmiešava do príjemnej oddychovej zmesky a mi voľky-nevoľky začíname našim trom anjelikom v ich snažení fandiť - a to je pri takomto filmíku to najdôležitejšie, či nie? PS: Konečná konfrontácia za zvuku pecky Blind od kapely KoRn za to pozretie určite stojí - síce to trvá len pár sekúnd, no o to je ten zážitok silnejší. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

S ohľadom na novú, až trápne angažovanú verziu má človek chuť dať tomuto tupému dielku ešte vyššie hodnotenie. Nič sa tu nerieši, čistá zábava, len je škoda, že tá zábava mohla byť ešte o level až dva zábavnejšia. Casting je samozrejme super, žiadne podprahové myšlienky typu, že všetci muži sú zlí okrem zopár nerdov tu našťastie nie sú. Zápletka je prevarená a zvraty predvídateľné, to je ale to posledné, čo by bolo objektívne Anjelikom vyčítať. Skrátka sa len nepodarilo vyšvihnúť cez priemer v zábavnosti. ()

Galerie (96)

Zajímavosti (28)

  • Žádná z hlavních hrdinek nepoužívá střelné zbraně, což prosadila jedna z hereček. Prý patří do rukou padouchů a ne andílků. (cariada)
  • John Forsythe, který ve filmu namluvil Charlieho, poskytl hlas Charliemu i v seriálu, podle něhož byli Andílci natočeni. (Aknah)

Související novinky

Charlieho andílci kompletní?

Charlieho andílci kompletní?

02.07.2018

Remake Charlieho andílků je tutovka a film už v podstatě posledních pár měsíců jen završuje obsazování hlavních postav. Dříve oznámené herečky Kristen Stewart (Stmívání, Personal Shopper) a Lupitu… (více)

Charlieho andílci dostanou další šanci

Charlieho andílci dostanou další šanci

16.09.2015

Převážně komediální herečka Elizabeth Banks (Zack a Miri točí porno) se letos dala na režii. Její Ladíme 2 utržilo 285 milionů dolarů, takže se předpokládalo, že se u trojky nebude měnit dohled.… (více)

Další celovečerák podle seriálu

Další celovečerák podle seriálu

07.07.2009

U nás jsme jej nikdy kdovíjak neznali, ale „na západě“ platil v 80. letech za jeden z nejpopulárnějších policejních seriálů. T. J. Hooker. Když zalovíte v paměti, možná se vám vybaví úvodní scéna z… (více)

Cruise a Stiller opět spojí síly

Cruise a Stiller opět spojí síly

17.02.2009

Čím by byla Tropická bouře bez Toma Cruise? Něčím asi ano, ale určitě by ztratila svůj bezkonkurenčně nejzábavnější prvek. A Tom bude mít opět příležitost dokázat, že je za jistých okolností lepší… (více)

Reklama

Reklama