Reklama

Reklama

Den po zítřku

(TV film)
  • Česko Po dopadu (více)

Obsahy(1)

18. října 2012 dopadne na Zem meteorit a způsobí nečekaně silné zemětřesení. Mraky prachu postupně zasahují severní polokouli a celou Evropu v krátké době pokryje vrstva sněhu. Katastrofa navždy změní vzhled Země. Dopad meteoritu bude znamenat konec civilizace v podobě, jak ji známe dnes. Někteří lidé ale zázrakem přežijí a své úkryty najdou v podzemních dráhách. Jejich jedinou záchranou je satelit schopný zahřát atmosféru. Najít ho musí Tom Parker, šéf ochranky Americké ambasády v Berlíně Všechna města přikryje sníh a z bílého horizontu trčí pouze poslední poschodí Eiffelovky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (67)

VeeDee odpad!

všechny recenze uživatele

Jen jako zvuková kulisa k háčkování a i tak se to nedalo "dokoukat". Prosím vás, řeknete mi někdo, jestli tu manželku v tom Berlíně nakonec našel? Nebo jen dceru a zůstal s brunetou?? Na doposlouchání opravdu nemám sil! Tolik hloupých dialogů jsem snad ještě nikdy neslyšela! A co teprve ty do sebe nezapadající nesmysly! :-) ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Už jsem se bál, že se tu setkám s průměrným hodnocením, ale fakt, že jsem u tohoto filmu umíral nudou, alespoň nebyl úplně mylný. Námět - řadový, nezajímavý. Mise - nudná, hloupá. Postavy - bez charismatu, nevýrazné. Že je hrdina do poslední chvíle prakticky úplně laxní, co se osudu své rodiny týče, a že vše zachrání pouhý satelit, mluví za vše. I přesto, mezi špatnými filmy je tento jako jednooký král mezi slepými. Pálí mě dát vůbec tu jednu hvězdičku a nalézt hodnocení v procentech těsně nad hranicí, ale jsou větší a děsněji zpracované hrůzy mezi levnými TV filmy. 15% ()

Reklama

tom88 

všechny recenze uživatele

Ultimátna sračka. Je to katastrofický film po všetkých stránkach. Ako môžu byť tvorcovia spokojný s tým čo stvorili a ešte to aj pokojne vypustiť do sveta? A ako môže takýto druh filmu na seba zarobiť? No záhad je tu viac. Každopádne je v tomto filme všetko zle. Sračkoidný dej, ktorý nudí celú hodinu a pol. Scenár, ktorý napísal asi nejaký meteorológ z verejnoprávnej televízie. Herci, ktorý sa nemajú šancu uchytiť na čele s vyhasnutým Deanom Cainom ( Superman? - nech nežerem ). Efekty, ktoré by zvládli terajší študenti ako polročnú prácu. Akcia, ktorá je nevýrazná a nemá žiadny šmrnc. Napätie, ktoré bolo pre film treba vôbec nefunguje, aj vďaka slabej hudbe. Čo horšie si môže divák priať? Keby aspon aká taká atmosféra, ale ani to nie. Proste všetko o čo sa jednalo vo filme je divákovi u prdele. Katastrofa. Aj tá 1* je asi priveľa. 15% ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Matematikárka dáva päť, lebo mám v mojom riešení príliš veľa náhody. Ako Christoph. Zhluk nesúvisiacich scén násilne pôsobiacich na dušu, a nie je to len klam - všade po chrbte lezie mi mráz. Zamrzlo vedenie, a tragédiou je to, že aj pri katastrofe sa strieľame. Debilne vypracovaná dramaturgia s horibilným scenárom a postavami. Ani ten pes, nikto. Poprsie členky armády ? Kdeže, z chladu to nevytrhne, iba ak popri filme riešite svoj registračný profil na pornhub. Inak to nemá zmysel. Snáď len na ten záverečný list a nález s hudobným doprovodom. Záblesk slnečných lúčov námahy. (videné 18.03.2016,JOJarchív) ()

Rex Mundi odpad!

všechny recenze uživatele

Áno, áno, "akožeakčné" scény, ktoré spomína Ripo, skutočne človeka dostanú do kolien :-) No ešte lepšie sú snehové tunely, ktoré vyzerajú ako z rozprávky o permoníkoch z produkcie Košického štúdia Československej televízie. No, príliš to netreba rozoberať, odpad ako vyšitý. Začala som pozerať z masochistickej zvedavosti a dopozerala len preto, aby som tu mohla tento film rozniesť na kopytách. Deana Caina som ani doteraz medzi skutočných hercov vážne nerátala, ale týmto sa pochoval ešte hlbšie. Bradatý síce pri slabšom osvetlení a z istého uhla pripomínal Christiana Balea, no to je asi jediný pozitívny zážitok z celého filmu. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Sofii (Bulharsko). (Petr.Kocfeld)

Reklama

Reklama