Reklama

Reklama

VOD (1)

Kevin, Sam a Rob mají zvláštní zábavu: připravují dokonalé loupeže, aniž by je uskutečňovali. Jenže jejich hříčka se jednoho dne pokazí: poslední projekt krádeže byl ukraden. Přichází k nim tajemný muž, který chce, aby pro něj vypracovali neprůstřelný loupežný plán, jinak předá jejich plány policii... Kdo koho přelstí v napínavém souboji důvtipu? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (82)

misterz 

všechny recenze uživatele

Ten fígeľ, ako napáliť ešte väčšieho zlodeja ako som ja sám, bol celkom fajn. A potešilo aj účinkovanie Davida Sucheta, ktorý ukázal, že mu ani záporná rola nie je cudzia, aj keď zase na druhú stranu v postave Hercula Poirota ho mám predsa len najradšej. No ale tá nosná kostra krimi príbehu... nič moc, poväčšine iba nudné plánovanie. Slabší priemer. 55/100 ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Nedomrle vtipné. 27letý mladistvě vyhlížející přitažlivý Ryan Reynolds (Kevin) a 29letý rovněž přitažlivý Joris Jarsky (Kevinův parťák Rob) spolu s roztomilým 57letým Angličanem Davidem Suchetem (chmaták Leo) dávají jakousi záruku příjemně ztráveného času před obrazovkou. A když přihodíte těch pár nedomrlých vtipů... ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Tentokrát si na film o dokonalé loupeži posvítili kanadští tvůrci a jak je vidět, pojali si to zcela po svém. Takže zapomeňme na Hollywood. Tady je to zcela poklidnější, mírně reálnější a jestli i zábavnější nechť posoudí každý sám. I zde jde samozřejmě o důvtip, chytrost a talent. Zní to podivně, ale když se tohle dá dohromady, vznikne opravdu neprůstřelný plán. Žádné akční extempore se tedy nekoná. Příběh se odvíjí v poklidu a zcela přímočaře. Napětím do křesla diváka sice ono dějství nepřipoutá, ale za pozornost k odpočinkovému sledování jistě stojí. ()

Dr.dogous 

všechny recenze uživatele

Neprůstřelný plán jak vykrást banku. Co si počít, když bezskrupulosní kriminálník ( David Suchet) váš plán nejen ukradne ale ještě vás "chudinky, ubohý" donutí ho uskutečnit . Až takto jsme to přece neplánovali. Ale i kriminálník (D.S.) je naivka přitroublá, nevěděl, že nemá věřit člověku, kterého si koupil. Géniové bývají totiž neuplatní. A pak se již jenom čeká, kdo udělá lepší podfu(c)k. a kdy to příjde. A na uplný závěr naši milí hrdinové, pocházejíc z chudých poměrů, jen krátce zaváhali, zda se do nich ještě chtějí vrátit. Ano, ano, ano, my chceme býti chudí, jelikož chudoba cti netrat, obzvlášt s ukradenými diamanty. Zvonec a pohádky je otevřený konec..65%. ()

Mat21 

všechny recenze uživatele

Poznali se již na škole a ač nyní každý žije svým vlastním životem, stále spřádají společné plány, jak obejít bezpečností systém a vyloupit banku. Co je pro jiné zdroj obživy, pro ně je hra a důkaz věčného mládí. Rob je sice trošku ztřeštěný a potrhlý, svoji úlohu znalce bezpečnostních systémů však plní dokonale. Úlohou Kevina je realizace plánu v dokonalém provedení. A nad vším stojí Sam, na první pohled sympatická, při bližším poznání vzpurná a nebezpečná. Nyní před trojicí lupičů stojí nová výzva: vyloupení klenotnictví. Po mnoho měsíců tvořený plán vybroušený do plné dokonalosti jim však kdosi ukradne a co je nejhorší, dle něho klenotnictví vyloupí. Leo zvaný chmaták navíc dřímá v rukou kompromitující důkazy, se kterými donutí trojici k další loupeži. ● Neprůstřelný plán je sice dalším filmem do sbírky zaměřeným na "bankovní" loupež, jeho provedení je však mnohem lepší, než-li jsem očekával. Filmu nechybí spád, originalita a především velmi dobrý nápad. ║27.12.2010║ ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Kanadském Torontu. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno