Reklama

Reklama

VOD (1)

Kevin, Sam a Rob mají zvláštní zábavu: připravují dokonalé loupeže, aniž by je uskutečňovali. Jenže jejich hříčka se jednoho dne pokazí: poslední projekt krádeže byl ukraden. Přichází k nim tajemný muž, který chce, aby pro něj vypracovali neprůstřelný loupežný plán, jinak předá jejich plány policii... Kdo koho přelstí v napínavém souboji důvtipu? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (82)

veverysiak 

všechny recenze uživatele

Je určite ťažké vymyslieť po toľkých viac či menej originálnych bankrobberovkách niečo pútavé a vtipné, tento kúsok sa mi však celkom páčil, malo to zopár dobrých vývrtiek a zápletiek, pointa sa síce dala predvídať, ale zvládli ju obstojne, čo mi chýbalo, bol humor, jednucho ten sa k takémuto žánru pýta ako pena k pivu, napriek tomu to vyčnieva z priemeru, takže 70%. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Reynoldse mam rád je to přijemný herec je snim sranda a v akčních filmech a scénách se taky neztratí :) Tenhle film má spousty vzdálených sestřenic a bratranců jako dennyho partáky, loupež po italsku a jiné ale musí se nechat, že nápad je dobrý. Film odsejpá jak má, zápletka je dobrá a rozuzlení plánu a jak to bylo taky neni špatné. Příjemná oddychovka na tu hodku a půl. :) ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Nedomrle vtipné. 27letý mladistvě vyhlížející přitažlivý Ryan Reynolds (Kevin) a 29letý rovněž přitažlivý Joris Jarsky (Kevinův parťák Rob) spolu s roztomilým 57letým Angličanem Davidem Suchetem (chmaták Leo) dávají jakousi záruku příjemně ztráveného času před obrazovkou. A když přihodíte těch pár nedomrlých vtipů... ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne špatný akční thriller, kde jde o to, kdo s hoho a kdo koho převeze...Jak taky jinak. Jsou tři - dobří přátelé, kteří jen tak pro zábavu zkouší vymyslet dokonalou loupež, kterou provedou jen tak naoko. Jenže jednoho dne se ztratí plány a lítají v tom až po uši. Pečlivě naplánovanou loupež diamantů kdosi úspěšně zrealizoval a naše tři kamarády drží pěkně v šachu...Začíná hra kočky s myší, spíš s třemi myškami. Ryan Reynolds, Kristin Booth, Joris Jarsky jako trojice lupičů a David Suchet, který je drží v šachu ve filmu, kterému by slušelo k tomu, aby byl ještě lepší trochu víc akce a ne průměrné televizní zpracování. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

„Pojďte, pane, budeme si hrát!“ „Já znám ty vaše hry. Jsou pěkně vypečené.“ Nepotkali se u Kolína, ale v Torontu a hned s Leem Gillettem, alias Zlatou rukou zločinu alias Chmatákem. Šarmantní gangster má nejen roztomilý zlozvyk kolísat mezi chladnokrevností a horkokrevností, ale také jasný plán, jak lupiče-teoretiky využít v praxi. Kevin, Sam a Rob (zřejmě) nemají na vybranou... Nechápu zdejší globální opovržení. Co jste čekali? Občana Kanea? Já se naopak těšila na oddychovku po dlouhém dni a na Davida Sucheta a byla jsem úplně spokojená. Dokonce se mi podařilo vypnout mozek natolik, že jsem se ani nepokoušela odhadnout rozuzlení, tak jsem jako bonus ještě zažila příjemné překvapení. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Kanadském Torontu. (Terva)

Reklama

Reklama