Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Připoutejte se, protože začíná nejdivočejší výlet roku! Bavič Cedric the Entertainer stojí v čele skvělého obsazení povedeného komediálního dobrodružství jedné rodiny, která se pokouší zvládnout nevídané potíže (a přežít jeden druhého) na tripu napříč celou zemí. Na své cestě potkávají šíleného řidiče nákladního auta, naloží stopaře holdujícího kultu voodoo a odhalí nebezpečí podezřelého hotelu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Na kerú piču vysielajú slovenské komerčné televízie takéto americké etnické komédie?! Na čo nás to tu pripravujú? V tomto filme bolo čierno ako v psej riti. Samý neger, samý černoch, samí ploskonosí primáti... pripadalo mi to ako šialené sci-fi, kde sa všetci ľudia na čierných gambatých primitívov premenili. Absolutne nechápem idiotský černošský humor, totálne sa mi hnusia tie ich grimasy a opičie pohyby. Negroidná "Rodinka na výlete" ma dokonale znechutila. Odporný afro-americký odpad! ()

petrrr 

všechny recenze uživatele

Naprosto přesná ukázka Americké kultury a hlavně společnosti a Amerického "mozku". Až na dcerku závislou na mobilu a docela pěkným telěm není na tomto filmu nic dobrýho nebo aspoň normálního, občas mi i přišlo, že nejen celá rodinka byla na tripu, ale i celý filmový štáb :-)... Dal bych tomu tak 18% = ** Dvě *, taky proto, že jedinej komu papír/trip udělal dobře byl scénárista, protože se opravdu našly vtipné hlášky a role. ()

Reklama

Smok 

všechny recenze uživatele

Typická "yankee" komédia v ktorej sa striedajú slabšie a lepšie momenty, hamburgery, coly, autá a Cedric the Entertainer sú naozaj americky veľkí. Scenár je však dosť prostoduchý v štýle ideme na rodinný výlet a uvidí sa, čo zažijeme. Ale aspoň som pochopil, že taký Lincoln Navigator je naozaj "drobné" rodinné autíčko. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Že vraj najdivokejší výlet roku! Asi tak divoký ako výlet dôchodcov organizovaný firmou špecializujúcou sa na predaj najznačkovejších hrncov a matracov spojený s obedom a "krátkou" prezentáciou. Na komédiu príliš suché, na rodinnú komédiu príliš perverzné a na čiernu komédiu, tak to vôbec, to nestačí najať potmavších hercov... ()

Nocturno culto 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi tady, jak většina komentujících okamžitě asociuje slovo "trip" s halucinogeny a pravý význam odkládá úplně mimo..Film byl průměrný, místy moc přehnaný ale třeba když Cedric ve vířivce zahlásí, že když tam budou ještě chvíli, že z nich bude kafe, tak se zasmát dá..Přišlo mi to jako epizoda z animovaného seriálu Cleveland show ..za poslední zmínku stojí komplimenty strýčka Earla k Dorothy, debilní příbuzný Mack a věčně švorcový bratranec, který doufá že z Johnsonových kápne nějaká babka .. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Režisér Christopher Erskin snímkou debutoval vo filmovom priemysle, dovtedy nakrúcal videá pre Missy Elliot, TLC a Boyz II Men. (ash99)

Reklama

Reklama