Reklama

Reklama

V pasti: Barcelona

  • Španělsko Bird Box: Barcelona (více)
všechny plakáty
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Tajemná síla ničí lidstvo a nová zlověstná hrozba sílí. Tenhle postapokalyptický příběh z Barcelony navazuje na trhák V pasti. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (101)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Solidní úvod a velmi podprůměrná první půlka. Jenže pak se to zvrtne do nějaký šílený naháněčky, ktera postrádá sebemenší logický uvažování nebo alespoň zapamatovatelnou scénu. Jednička byla solidní béčko s dobrou atmosférou. Neviděné zlo vždycky funguje, zvlášť, když si kameraman dokáže vyhrát se stíny a utnout záběr o sekundu dřív, než bychom chtěli. Dvojka bohužel dává "zlu" nový přívlastek a tak nějak se přistoupilo, že se jedná jen o další mimozemskou invazi. Najednou je pryč takové to tajemno nadpřirozena. Máme tu jen další emzáky... A zbytek nestojí už vůbec za řeč. A přitom tenhle "nápad" lokálních prequelů, sequelů slavnějších originálů nám už párkrát ukázal, že tudy cesta často vede...teď ale ne. ()

Daiker 

všechny recenze uživatele

Nuda ....post-apo je nejlepší, když je hned ze startu. Nestalo se a ani 5 minutová panika to nezachránila. Na Maria jsem už alergický, je všude a vypadá to, že ve Španělsku asi nemájí jiné herce.... Celý film se rěší náboženství a pošahaný Mario tomu kraluje. Čekal jsem pořádný boj o přežití, nějaké vysvětlení a místo toho jsme viděli náboženského fanatika a další bláboly ... Doufám, že druhý díl se Sandrou bude lepší a ukážou nám entity, které všechny tak děsí .... ()

Reklama

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Už hodinu na to koukám, ještě 50 minut. Bože...já to asi nedám. Strašná sračka 🤮 .......Dodíval jsem se a HNUS 😡😡😡Nejdřív jsem si pustil film z roku 2018, abych si připomněl o co jako šlo. Filmu jsem dal kdysi 60%. Po dnešním shlédnutím se divím, že jsem tomu předchozímu dal tolik %. Byla to totiž dost nuda. A Barcelona? Amatérská sračka s hnusným hereckým obsazením. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Zatímco jednička byla docela pecka s pečlivě budovanou atmosférou, tak tento počin byl vedle, jak ta jedle. Prakticky nic nedávalo smysl, napětí téměř nulové, nudné a zoufale zmatené. Herci toho moc nepředvedli a místy jejich chování popíralo vše, co se v prvním snímku jasně stanovilo jako pravidlo pro přežití. Navíc jsem se těšila alespoň na jenoho mimozemšťana a místo toho jsem dostala hromadu mimoňů. Odpad nedávám, ale není to tomu daleko. Upřímně, být to ještě o 10 minut delší vypíchnu si obě oči a prorazím ušní bubínky. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Už jednička mě nějak zvlášť neuchvátila, ale oproti Barceloně se jednalo skoro o oscarový trhák. Nejsem si jist, jestli bylo moudré zaměřit se na příběh "antikrista" a jeho cestu za vykoupením, přesto odvaha se cení. Spousta věcí ale nedává smysl, je zde jen proto, že na papíře to vypadalo asi dobře, ale v celkovém světě, který nám díl první nastínil, to nemá co dělat. Tedy, příběhově o ničem, postavy nudné a vlastně to zítra hned zapomenu. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Film sa natáčal od januára 2022 v Barcelone. (Arsenal83)
  • Na hrad Montjuïc, na který se skupina snaží dostat, nevede jen cesta lanovkou. Hrad je na pevnině a lanovka, která je vidět ve filmu, je pouze lanovka z lodního přístavu. (willy1)

Reklama

Reklama