Reklama

Reklama

V pasti: Barcelona

  • Španělsko Bird Box: Barcelona (více)
všechny plakáty
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Tajemná síla ničí lidstvo a nová zlověstná hrozba sílí. Tenhle postapokalyptický příběh z Barcelony navazuje na trhák V pasti. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (101)

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Kdo se jim do očí koukne, svůj život jak svíčku sfoukne.“ Český rozhlas varuje: Komentář číst jen se zavázanýma očima! Jinak uvidíte anděly i SPOILERY a váš nick si hodí mašli. Ostatně, i já měl u filmu párkrát chuť říznout si žílu, jak mě vytočila scenáristická zvůle, logické lapsusy a porušování zákonů vlastního univerza. Místo okénka jen nepatrná DÍRKA V ŠÁTKU: [][] Co bych Pastorům nejradši omlátil o hlavu? Holuby, psa Jonáse a slečnu Claire. Proč? ♦ Holubi celý film ťapou, jakoby nic. Zobou drobečky, čumí (!) kolem a serou na památky i na anděly. PROČ tedy pak stovky ptáků kamikaze vráží do oken?! ♦ Pes si strhne šátek, zesklovatí mu oči, měl by se vrhnout hlavou proti zdi. Kdepak, jen kousne dědka. Kdyby radši rafnul do zadku jednoho z Pastorů. ♦ Claire si mírnix týrnix sundá šátek a dělá tak fakáč na logiku i na diváky. Ja, ja, warum nicht? [][] Nicméně, výlet do postapo Barcelony jsem si užil, i trojhvězdičkový hotel a našeho průvodce, kněze se spasitelským komplexem. Přivezl jsem si zajímavý suvenýr, třetí oko na čele. Prý mi sluší. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

První díl se Sandrou Bullock sklidil celosvětovej úspěch. Mě však jednička až tolik neoslovila a popravdě jsem si z ní ani moc nepamatoval. A jestliže první díl v mých očích za moc nestál pak pokračování je ještě větší fiasko. Nudný, nezáživný a zbytečně zdlouhavý. Hodnotím i vzhledem k prvnímu dílu a jelikož prvnímu dílu jsem dal 2hvězdy tady nemůžu jinak než dát pouze 1hvězdu. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Takový ten klasický Netflix. Vypadá to hezky a není to vůbec tak marné, jak by hodnocení mohlo napovídat, ale scénář spíše připomíná epizodu z nějakého seriálu než plnohodnotný celovečerák se vším všudy. Hezké efekty, neokoukaná Barcelona, místy slušné napětí a vcelku originálně pojatá hlavní postava. Je to dobrá žánrová jednohubka a fajn spin-off, který ale zároveň nikam Bird Box jako značku neposouvá. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Žádné velké překvapení, že americký Bird Box s (na postapo) pracně vystajlovanou a zmejkapovanou Sandrou je tu vysoko v červených, zatímco jeho mladší barcelonský bráška je (momentálně) pod padesát. A není se čemu divit, je to totiž film pomalejší, těžkomyslnější, více psychologizující a méně šablonovitý a divákovi podlézající, což samozřejmě většina obecného lidu neocení. A taky si v něm nehrají na manžele dva chlapi. Na oplátku ovšem film nabízí třeba spoustu skvělých scén z počátku i průběhu "apokalypsy", zajímavý otevřený závěr (zadní vrátka pro pokračování) a už nedlouho po začátku i překvapující jednání hlavní postavy (Sebastián). Silné čtyři. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Nebolo to úplne márne, ale na prvú časť sa to nechytá ani z kilometrovej diaľky a nie je to ani vina "neamerického a nehollywoodskeho" castingu, ale scenára a absencie nejakej zmysluplnej akcie a niečoho, čo by chytilo a nepustilo človeka. Myšlienka nebola najhoršia, ba dokonca bola zaujímavá a koniec zostal taktiež otvorený, ale myslím si, že po tejto časti už univerzum asi nerozšíria, čo je škoda. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Na hrad Montjuïc, na který se skupina snaží dostat, nevede jen cesta lanovkou. Hrad je na pevnině a lanovka, která je vidět ve filmu, je pouze lanovka z lodního přístavu. (willy1)
  • Film sa natáčal od januára 2022 v Barcelone. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno