Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V jediném momentě se život Dannyho Parkera alias Toma van Allena otočil o 180 stupňů. Dnes je z něho troska, zmítající se v nekonečném kolotoči drog, násilí a udávání policii. A přitom mohlo být všechno úplně jinak. Jen kdyby tehdy se ženou nezůstávali na pláži. Večer pak se stavili v motelu v Salton Sea, kde se tajně vyráběly drogy. Během jejich přítomnosti místo napadli ozbrojení zabijáci, Danny byl postřelen, manželka zemřela a on se z toho všeho zhroutil. Nyní mu však svítá naděje. Pravděpodobně narazil na stopu vrahů. A jediné, co ho ještě drží při smyslech, je touha po krvavé pomstě nesmyslně utraceného života jeho životní lásky... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (200)

Jossie 

všechny recenze uživatele

Začátek vypadá jako velmi nudný film o feťácích, ale překvapivě dobře se to rozjede. Ostatně jak konstatuje sám hlavní hrdina hned na začátku (po skvělém úvodu do historie drog): "vím co si myslíte, ale vydržte to ještě se mnou..." a tak jsem vydržela a stálo to za to. Kilmerův Danny se v průběhu filmu stává dost zajímavou postavou a důvody jeho chování jsou čím dál jasnější. Pseudo-artové vložky (trumpetista, moře, strom) tuhle drogově detektivní story příjemně oživily a navíc Val Kilmer jako pankáč vypadal překvapivě dobře. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem více. Ten způsob vyprávění samotného hlavního hrdiny se sem moc nehodil. Kilmer zahrál přesvědčivě, ale i přesto ho moc nemusím. Líbili se mi některé vedlejší postavy jako Doug Hutchison, Adam Goldberg nebo chvilka slávy Glena Plummera, jelikož u něj v bytě to byla jedna z nejlepších scén filmu. Celkově mě to ale nezaujalo a nepomohla ani Newmanova hudba. 45% ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Jen si to představte, smažka v Bílym domě..." ,,Viděls někdy spát královnu Alžbětu?" ,,Ne, proč, taky šňupe?" Film, kde jsou věci řečeny postupně, kde se fetuje ( měl jsem pocit, jako by se herci na těch dýcháncích opravdu sjeli), zažijete anarchii, no future. Jsou zde vina, touha po pomstě, trest, jiné světy, dobré úmysly, prohnilý systém, zmrtvýchvstání a báječný konec, který mne potěšil. Chvílemi jsem se ocitl ve filmu Doors, pak zase v úvodu Apokalypsy. Jak zadek na hrnec sedly k tomuhle filmu skladby: Blink 182 - Man Overboard, Chemical Brothers - Let forever be, Lou Reed - Walk on The Wild Side, Moby - My Weakness...ty ostatní samozřejmě taky. Fakt jsem si to užil a jediné, co mě mrzí, že ne na velkém plátně. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Salton Sea není jen výborně zpracovaným filmem o drogách jakých je poměrně dost, ale i zajímavou sondou do mysli člověka jdoucího po cestě pomsty, který je ochoten obětovat vše. Působivě zpracovaný příběh který překvapivě uteče celkem rychle a bez větších chyb. Jen pár těch nelogičností a klišé mírně kazí výsledný dojem. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Poprvé jsem z toho měl asi trochu lepší pocit, ale stejně se mi ten film takřka úplně vykouřil z hlavy. Depresivní začátek slibuje něco jiného, než se potom dostaví. Možná bych i řekl naštěstí. Krimi v druhé půlce je zajímavá, ale nic moc převratného se nevidí. Možná až na chrochtajícího pošahance bez nosu. Všechno drží Val Kilmer a naštěstí tady ještě má nějaké charisma a o asi 30kg méně než v současnosti. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (8)

  • Doug Hutchison (Gus Morgan) sa v spolupráci s policajtmi z protidrogového pripravoval na svoju rolu 3 mesiace, a to tak, že ich sprevádzal na policajných akciách. (vander19)

Související novinky

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (více)

G.I. Joe 3 má režiséra?

G.I. Joe 3 má režiséra?

13.01.2015

Akční série G.I. Joe opět mění režisérský dohled. První díl měl na starost Stephen Sommers (Mumie), druhý Jon M. Chu (Let's Dance 2) a o převzetí trojky momentálně vyjednává D. J. Caruso (Oko dravce)… (více)

Reklama

Reklama