Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V jediném momentě se život Dannyho Parkera alias Toma van Allena otočil o 180 stupňů. Dnes je z něho troska, zmítající se v nekonečném kolotoči drog, násilí a udávání policii. A přitom mohlo být všechno úplně jinak. Jen kdyby tehdy se ženou nezůstávali na pláži. Večer pak se stavili v motelu v Salton Sea, kde se tajně vyráběly drogy. Během jejich přítomnosti místo napadli ozbrojení zabijáci, Danny byl postřelen, manželka zemřela a on se z toho všeho zhroutil. Nyní mu však svítá naděje. Pravděpodobně narazil na stopu vrahů. A jediné, co ho ještě drží při smyslech, je touha po krvavé pomstě nesmyslně utraceného života jeho životní lásky... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (200)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Salton sea je film pre fajnšmekrov, mohol by zaujať trebárs takých Tarantinových fanúšikov. Mne nič nepovedal. Škoda, pretože som sa naňho dosť tešil a počul som, že má zaujímavú pointu. Žiadnu som si nevšimol. Takýchto úletov sa natočí ročne asi dosť veľké množstvo a je ťažké vymyslieť ešte niečo, čím diváka, bažiaceho stále po nových vizuálnych podnetoch, zaujať. Salton sea ostal v tomto smere niekde na polovici cesty. ()

DannyBoy80 

všechny recenze uživatele

69%. Zajímavé téma, ale místy trochu přitažené za vlasy. Obecně jednání člověka fičícím na perníku (v originále to asi perník nebyl) vypadá asi trochu jinak. Zápletka je taktéž trochu vykonstruovaná. Škoda těchto scénaristických lapsusů, protože jinak to mohl výborný film. Nicméně za zhlédnutí to stojí. ()

Reklama

bloodline 

všechny recenze uživatele

Ťažkotonážna prvá polovica filmu, pri ktorej hrozia mdloby, ale tá druhá polovica bola už z inej ligy. Prst ma svrbel nad kliknutím na čistú postupku, ale nakoniec to bol "iba" 4 of a kind (ale poriadne vysoký) :) Val Kilmer predviedol výborný výkon a aj filmársky to bolo zvládnuté na skoro jednotku. Len nebyť toho veľmi pomalého rozjazdu a niektorých pseudo-lyrických pasáží, ktorých bolo na môj vkus v tomto filme viac ako dosť. Inak v poriadku a veľmi milé prekvapenie, ktoré vrelo odporúčam. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Docela slusnej thriller, kterej je s pribivajicim casem cim dal tim lepsi, s nekolika peknejma zvratama a postupnym odhalovanim o co ze to tu vlasne de. Jen jedna vec me nastvala, kdyz sejmou hlavniho hrdinu, tak se probere, pac mel vestu, ok to bych bral, ale ne v tomhle pripade, kdy ho predtim prohledali, trochu divny, ze by to neodhalili. Taky rusi par skoro az umeleckejch scen, zabery na trumpetistu pred ohnem, more se stromem, kapajici pivo a vtipna scena s kradenim hovna, ano vtipna je, ale je tu k nicemu. Co se tyce Vala, tak ten tady byl fakt dobrej, taky tomu dost pomohlo jeho kruty tetovani, ale jednoznacne u me vede uzasnej parchant Vincent D'Onforio, ten fakt nemel chybu. Cekal jsem jen dalsi film o drogach a nakonec z toho byl film o vyrovnavani se se smrti zeny a pomste, kde jde o drogy spis okrajove, klidne by se tu mohlo kseftovat s cimkoliv jinym. ()

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Začalo to hodně slibně, pak to gradovalo a mně se to líbilo čim dál víc a na konci to stálo za starou bačkoru. Val Kilmer se dostane do světa fetek a smažek, na který donáší jen proto aby pomstil smrt jeho ženy, kerou mu polda oddělal. Solidní snímek od D.J. Carusa, kterej nemít pár renonců, tak by se moh dostat mezi "horních 10 000". Nicméně aby člověk mluvil ještě dvě minuty potom co mu palicí projde kulka, že si dealeři během šacování druhýho nevšimnou neprůstřelný vesty, a že s kulkou v pupku bude člověk hrát na trumpetu, to fakt nepřekousnu. A taky to šlo natočit dost syrovějc-něco jako Trainspotting...ale ten je jenom jeden. Nicméně je to docela příjemný překvapení. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (8)

  • Val Kilmer strávil během natáčení denně 3 hodiny v maskérně kvůli tetováním, kterými je pokryta jeho postava. (POMO)
  • Herci v rámci přípav strávili spoustu času v odvykacích klinikách ve společnosti skutečných narkomanů. (POMO)

Související novinky

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (více)

G.I. Joe 3 má režiséra?

G.I. Joe 3 má režiséra?

13.01.2015

Akční série G.I. Joe opět mění režisérský dohled. První díl měl na starost Stephen Sommers (Mumie), druhý Jon M. Chu (Let's Dance 2) a o převzetí trojky momentálně vyjednává D. J. Caruso (Oko dravce)… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno