Reklama

Reklama

Dobrodružství Rockyho a Bullwinkla

  • USA The Adventures of Rocky & Bullwinkle (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Od chvíle, kdy byl před pětatřiceti lety zrušen seriál, ve kterém jako hlavní hrdinové vystupovali los Bullwinkle a létající veverka Rocky, žijí ti dva jen z peněz, které občas dostávají z televize za reprízy svých animovaných dobrodružství. Po pádu železné opony se ale do Hollywoodu dostali jejich úhlavní nepřátelé - Neohrožený vůdce a jeho poskoci Boris a Nataša, kteří uzavřeli smlouvu na obnovení show Rocky a Bullwinkla. Zvláštní náhodou se hanebné trio promění ve skutečné lidi. Mají v plánu s pomocí televizního vysílání zhypnotizovat všechny Američany, udělat z nich nemyslící tvory a přinutit je, aby při blížících se volbách hlasovali pro Neohroženého vůdce, který pak chce ovládnout svět. Naštěstí je tu začínající agentka FBI a papíroví hrdinové Rocky a Bullwinkle. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

Didon.pipi 

všechny recenze uživatele

Ač je vám jakkoliv let, u tohohle filmu zůstanete dítětem a zapomenete na realitu okolo vás a užíjete si báječnej svět vtipné fantazie, co se rozprostře okolo vás a nepotřebujete až tolik 3D animace a dostane vás spousta vtípků, a i když si to nepřiznáte, lítáte v tom, jen ty a já, jen trochu zinfantilníte a bude vám fajn! ()

Deverant 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za těch několik málo vtipných momentů, většinou postavených na posunu od šedesátých let (doba slávy kreselených postaviček) a dneška. Nutno přiznat, že los udiveně prohlašující, zmatený stereotypem měst reklamními poutači a typizovanými službami (od motelů po restaurace), že "tímhle městem jsme už jeli" mě pobavil. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Na počiatku bola vidina letného rodinného hitu. Zobrať ( hlavne ) v Amerike populárne kreslené postavičky, napísať ku tomu divoký scenár ( Kenneth Lonergan, kto by to povedal chlape ) a narvať do toho čo najviac hviezd, či už v úlohách väčších, alebo len cameo ( viď John Goodman, Whoopi Goldberg, Billy Crystal atď ). No ale ono sa to, deti prepáčte za výraz, posralo. Nový králik Roger sa nekonal, gagy tak dostupné a v animákoch skvelé, v live-action nefungujú a už spomínaný scenár ( netuším, koľko z pôvodného v celom filme ostalo ) je na fraka. Na tržbách vidieť, že diváci majú občas aj vkus. ()

route60 odpad!

všechny recenze uživatele

Mozkový výplach nejhrubšího zrna vtip ktrerý by těžko fungoval v 50 létech tak to narvou do hovadiny zvané Dobrodružství Rockyho a Bullwinkla De Niro a Russo tam hrálo snad jen pod pohrůžkou likvidace já se dokonce na to těšil a to ale byla kardinální chyba a mnozí lidé to odhadli dopředu a zaslouženě film propadl a upadne v zapomnění. ()

ricardo2803 

všechny recenze uživatele

Možná začinám být dětinský, ale tohle mě moc pobavilo. Věřím, že se herci při natáčení dobře pobavili. Jasně, je to totální ptákovina a úlet. Nic jsem od toho nečekal a o to líp to pro mě dopadlo. Jít na to do kina za180,-Kč, asi bych byl trochu naštvaný. De Niro mě v posledních letech udivuje, do jakých projektů to leze, ale je vidět, že se nebojí fakt ničeho. Rocky a Bullwinkl je pro mě příjemné překvapení, u kterého jsem se nenudil a vážně jsem se dost nasmál. Ale jak říkám, může to být mým přibývajícím věkem a nastupující senilitou. :-) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Množstvo hviezd z obsadenia sa objavuje v malých gagoch. (Svadbos)
  • Film se natáčel od 16. února do 23. května 1999 v lokalitách: Guadalupe, Orange, Chicago, Clarksburg, El Dorado County, New York, Missouri, Plymouth, Rocklin, Santa Monica, Sheridan, Washington, Yolo County, California City a Apple Valley. (GASTON73)

Reklama

Reklama