Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Yui Komori je obyčajnou stredoškolskou študentkou. Kvôli práci svojho otca sa však musí presťahovať a začne navštevovať novú školu. Ani nevie ako, ale odrazu býva v jednom dome so šiestimi upírskymi bratmi... (Madsbender)

Recenze (16)

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Na tomhle anime je špatně snad úplně všechno. Na děj jsem celou dobu čekala úplně zbytečně (i když na konci se možná dá mluvit o nějakém pokusu). Postavy byly nezajímavé a tak nějak všechny stejné, kromě hlavní hrdinky, které v hlavě scházela snad i ta sláma. Jediné, co se mi líbilo, byla kresba. A dalším bonusem je délka, protože mít ty díly standardní délku, tak se asi nedostanu ani přes dva. ()

Madsbender odpad!

všechny recenze uživatele

Slaboduchá nudná rozprávočka o tom ako sa dievčinka zaplietla so šiestimi upírmi,ktorý akoby si z oka vypadli... teda skoro. Otravné postavy, mizerný dej a nulový vývoj k niečomu zaujímavejšiemu. 3 diely boli viac než dosť. Jedna hviezdička za snahu a počiatočnú štylizáciu. (Tak ani jednu nie, je to sračička.) ()

Starletka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Reverse harém. Upíří, sadistický reverse harém. Co dodat? Hlavní hrdinka je snad ta nejvypatlanější jakou jsem kdy měla tu čest vidět, sloužící jen jako hadrová panenka pro šest pánů upírů, kteří jsou jeden horší než druhý, což ale (aspoň doufám) byl účel. V nabídce je jeden "já jsem nejlepší a všichni mi musíte říkat, že jsem nejlepší", jeden který celou dobu spí nebo se někde válí a nevypadne z něho ani slovo, jeden brýlatý jakože superchytrý a supercool, jeden nepochopitelně pořád naštvaný a do všeho mlátící, jedno těžce mentálně labilní dítě a všechno završuje jeden ... je "znásilňovač" slovo? No řekněte, kdo by takové úžasný nápadníky nechtěl? Děj chybí, animace se mi líbila, soundtrack průměr. Tohle byla prostě taková nehorázná blbost, že jsem se musela celou dobu smát. 2,5/10 ()

Torako.chan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jelikož mě zaujaly obrázky, se kterými jsem se náhodou setkala, hned jsem si opatřila co se dalo. Zatím jen 2 díly :C no, budu se těšit na další. Upíři sice nejsou vyloženě moje parketa zato bishounen ano. :D Zatím se mi to zdá prosté..dívenka je z nějakého zatím nevyjasněného důvodu lstí poslána do domu plného upírů a co by svět nechtěl jsou to samý pěkní hoši. xD Dívčina je "odsouzena" s nimi žít a navštěvovat jejich upíří školu. Aby toho neměla málo, její nový spolubydlící lační po její panenské krvi...co sní bude dál? Tak všech 12 dílů shlédnuto a je to pro mě docela zklamání. Sice jakž tak ukončeno, ale takhle jsem si to fakt nepředstavovala. Zůstávám tedy u 3* z 5*. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Stejně jako minulou sezónu Brothers Conflict, tak i tady je jedna dívka v zajetí spousty chlapců. Ale o proti BC je chlapců míň, není tady otravná veverka, chlapci jsou upíří a docela chtivý. Bohužel to ale nestačí a je to na stejno jako BC. 30% ()

Rachi 

všechny recenze uživatele

Jestli tohle je romantika , tak já jsem ŘÍMSKÝ BŮH SRANDY. Hlavní postava je neskutečně hloupá , vlastně bych řekla, že je to totální blbka bez jediné špetky zdravého rozumu, kterou má i hmyz bez mozku. Není zde nic k vidění, jen banda podivně perverzních ,, upírů,, . Nejlepší z celého anime je OP , který se opravdu dobře poslouchá. ()

IZFNP 

všechny recenze uživatele

Jediné, čo na tomto kúsku oceňujem, je pojatie upírov, ktoré bolo vlastne celkom osviežujúce. Tá sebestrednosť, sadizmus a nedostatok empatie k tomuto druhu tak nejak pasuje, a páči sa mi, že tu to bolo vcelku nekompromisné napriek tomu, že títo upíri neboli záporné postavy v pravom zmysle slova. O to viac nechápem záver. Ale tých vecí tu nechápem viac. Nečakala som žiadnu hitparádu, čítala som komentáre tu i inde. Ale myslela som, že seriál bude aspoň zábava. Nebol. Nakoľko celková stopáž je okolo troch hodín, nie je to také hrozné, ale priznám sa, že som to pozerala len preto, aby som zistila, či sa tam reálne niečo stane a či ten chabý character development bude mať aspoň nejaké vyústenie. Spoiler: nemal. Záver je tak odveci, ako nič iné - možno som to len ja, ale asi by som nechcela obetovať život kvoli šestici kreténov, ktorí ma opakovane týrajú. Ako drinking game by to ale bolo výborné, zaručujem, že keby divák pije vždy, keď hrdinku napadne niektorý z jej spolubývajúcich, do pol hodiny nie je doma čo piť. Ale dobre, strašne som sa smiala --> sama na sebe, že som niečo takéto vôbec pozerala :D But it's something! ()

Teelus 

všechny recenze uživatele

Klasická harémovka, jenže jí chybí i to málo, co vyžaduje žánrový standard - rozdílnost postav, případně vtipné vzájemné konflikty... a vůbec, ten seriál postrádá snad úplně všechno. Je to strašná plytká nuda bez děje, kde vlastně vůbec už nevím o co šlo. Hvězdičku dávám za animaci, ta nebyla z nejhorších. ()

Katakimiku 

všechny recenze uživatele

Popravdě nechápu, kde zrovna tohle anime vzalo tak obrovskou fanouškovskou základnu, ale za sebe můžu akorát tak potvrdit, že jí nepovažuju za zaslouženou. Neironicky to doporučuju leda pokud strašně moc chcete 12 dílu sledovat partu upírů jak vysávají chudinku hlavní hrdinku a jsou to navíc všichni strašně "sexy bad boyové". Já přesně chápu jaké publikum je cílovka a že já to rozhodně nejsem, takže bych to měla brát trochu míň vážně, ale mě to přijde nekvalitní i pro cílovou skupinu. Přitom vytvořit kvalitní anime, kde budou jak ti pěkní upíři (navíc s povedeným charakterem) a i zajímavý děj vedle, opravdu možné je. Někteří lidé vyzdvihují alespoň animaci a já uznávám, že třeba designy postav vyloženě marné nejsou, ale animace? Jako to jak se to hýbe? Tragédie to nebyla, ale celkově přinejlepším hodně slabý průměr. Ani mě nepřekvapilo, že to bez legrace vyprodukovalo stejné studio, jako legendární Tenkuu Danzai Skelter Heaven. 2.1/10 ()

CerstvySneh 

všechny recenze uživatele

Pamätáte si, jak v Shrekovi prišli Shrek s oslíkom do Dullocu (či jak sa to píše) a pustili si to uvítace automatické divadielko pre turistov, ktoré ich v závere odfotilo? Nj, tak podobný výraz ako mali oni na tej foto sa objavil aj na mojej tvári, po vzhliadnutí tohto dielka. Dej pre mňa až do konca ostal zahalený rúškom tajomstva.Postavy sú jedna jak druhá a hlavná hrdinka je otravná tou svojou psou poslušnosťou. Aspoň, že nakreslené to bolo celkom fajn. ()

Alisha666 

všechny recenze uživatele

Radil bych všem, kteří přispeli komentářem o slaboduchosti tohoto anime, aby si zahráli hru a toto dílko brali pouze jako ilustrační. Veskrze bych to viděl na takový piloťák ke hře. Jako každé anime, které bylo stvořeno podle hry toho moc co do příběhu ani charakterů postav nepobralo. To se odvíjí od toho, že v každé RP hře máte na charakter vliv vy jako hráč. V anime se proto objevují jen náznaky a povrchní charaktery. Nicméně charaktery jsou vydařené (hlavní postava ve skutečnosti není tak "trapná" jako ji vykresluje anime), kresba a animace skvělá a dokonce se tu objevuje i takový-nějaký-jakože příběh (ten se většinou u anime podle hry vážně blbě vymýšlí). Kdybych nehrál hru a nečetl příslušné manga sequely, asi bych to raději nekomentoval, protože v takovém případě nemá divák nárok vědět, o co se jedná. ()

maneki_neko 

všechny recenze uživatele

Reverse harém v čele s trošičku naivnější dívkou jménem Yui, která se úplně náhodou dostane do velkého domu plného krvelačných, avšak stále ještě pubertálních upírů, kteří si na ni docela rychle zvyknou. Přiznejme si, šest upírů si několik let žije ve velkém domě, kde je hrozná nuda. A pak se tam zničehonic objeví lidská holka se slaďoučkou krví, jaký upír by neodolal? Yui je zpočátku mírně vyděšená, ale na druhou stranu jí potom už tolik nevadí, že jí každý den její upíří boyfriendové vysají zhruba 3,5 litru krve z těla. Sice občas kvíkne bolestí, když se jí jeden z nich zakousne do krku či do jiné části těla, ale nakonec to vždycky nějak vydrží a pak se chová, jakoby to byla úplně normální denní rutina. Šestičlenné partě upírů náramně dělá dobře to, jak se jimi jejich lidská kořist Yui nechá snadno ovládat a téměř vůbec neprotestuje, když se do ní zakousnou. Náramná podívaná, u které se někteří jedinci určitě pobaví. ()

ayarei.moon 

všechny recenze uživatele

Zprvu se mi to celkem líbilo, ale když se na to podívám zpětně... ukvičená hysterická hlavní hrdinka, která je zároveň i největší chudinka na světě, se dostala do rodiny upírů. Postavy nijak zvlášť zajímavé, příběh je poněkud... zvláštní. Ale stále mě nejvíc štve Yui. Jak už bylo řečeno, je snad tou nejvypatlanější, kterou jsem kdy viděla i já. Fail, fail, fail a znovu - fail. Animace celkem fajn. Anime jako takové poněkud slabší. Ale když to vezmu kolem a kolem, někomu se to třeba líbí a má rád takovéhle harémy. Tři hvězdičky za ta pozitiva, co se, ač stěží, také najdou. ()

Kaqes88 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Presne pre takéto prípady tu existuje hodnotenie odpad. Od začiatku do konca celé zle. Nesympatické, až hnusné postavy, debilný príbeh a retardované dialógy. Čo ma najviac prekvapuje je fakt, že niekto si seriózne myslel, že si to zaslúži vynaloženú energiu na anglický dabing. ()

Reklama

Reklama