Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Již potřetí je zde pychopatický zabiják, který touží po dokonalé rodině. Pokud však jeho nová žena selže, nastane teror. Třetí a zároveň poslední díl úspěšného thrilleru. (matestlust)

Recenze (33)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Třetí pokračování této série vůbec nesplnilo mé očekávání. Šílený otčím si změnil tvář, ale to co má uvnitř v něm doutná dál. Jeho psychická labilita, hněv a především touha po vytvoření dokonalé rodiny vždycky ztroskotá na jeho egu. Tentokrát však proti němu stojí malý chlapec upoutaný na invalidní vozík, který má rád detektivky a jak to tak už bývá brzy odhalí jeho skutečnou identitu. Hlavním důvodem proč tento díl řadím jako nejhorší z celé série je změna obsazení hlavní role. Robert Wightman nesahá Terrymu ani po kotníky. Byl spíš k smíchu, než aby z něj šel strach. Ani vražd tu není mnoho. najde se tu sice několik zajímavých scének viz hrábě či rýč, ale jinak slabota. Navíc se tu objeví i přemíra zbytečné romantiky, která děj hodně zbytečně zbržďuje. A ani režisér Magar se moc nevytáhl. Přestože nejde o žádného amatéra, tak svým pojetím už dopředu odsoudil film k plavání ve vodách podprůměru. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Do třetího dílu Otčíma jsem se vůbec nehrnul a to jen díky tomu že jsem na něj slyšel pouze nadávky. No ale téměř po roce co jsem viděl Otčíma 2 jsem se rozhodl udělat si záhul a zkouknout jak remake jedničky tak 3 díl. No a tenhle díl dopadl lépe. Má to celkem koule, a rozhodně to není jak v remaku kde se hodinu a 15 minut nic neděje. všechno do sebe dobře zapadá a já se poměrně bavil. Co film ale totálně zabilo bylo třeba to že změnily herce, herec hrajícího otčíma neměl takové charisma, a budto plastový chirurg udělat sakra dobrou práci nebo tvůrci nesehnaly nikoho víc podobnýho. Další věc co mě štvala, byl ten malej parchant kterej byl strašně chytrej což nesnáším u těhle filmů a byl strašně otravnej celou dobu. Ten sentimentální konec bych navíc vystřihl úplně. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

V době, kdy vznikal tento film, jsme se u videa hrozně bavili počítáním zabitých v předešlých dvou částech (a jiných podobných filmech). Tohle bysme asi odvrhli s nasraným pošklebkem "málo mrtvých". A to není jediný nešvar filmu. Změnu herce hlavního hrdiny by se dalo oželet, navíc to vykoumali docela dobře a není zrovna špatný, jen ten scénář je prostě slabý. A někde v půli filmu je pronesena jedna věta, která vám hned odhalí to, jak proběhne konec. A to mě dost štvalo. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Terry O'Quinn síce nie je žiaden fenomenálny herec, jeho príznačný zjav však v treťom Stepfateherovi citeľne chýba. Jeho nástupca Robert Wightman je úplne iná liga a potvrdzuje, že O'Quinn bol pre túto sériu v podstate nenahraditeľný. Inak však ide o vcelku solídne (aj keď už možno trochu klišeovité) pokračovanie, v ktorom psychopatický falošný otčim súbežne obhospodaruje dve podozieravé ženy a navyše proti nemu stojí aj kriminalisticky nadaný invalidný chlapec. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-Máte krásné květiny.-Používám speciální hnojivo.- Zabiják vybírající si osamělé ženy s dětmi už nemění jen jména, ale i vizáž. Úvod, kdy podstoupí plastickou operaci, je výborný - syrový, špinavý a s uvěřitelným gore. Pak nastupuje scénář podobný předchozím dílům, což je tak nějak logické. R. Wightman vypadá na rozdíl od T. O´Quinna obyčejněji, ale to vůbec nevadí, protože skuteční zabijáci bývají na pohled právě obyčejní lidé, do nichž byste to neřekli. Co mě potěšilo je gore. Jistě, není šokující, ale příjemné - rýč, hrábě a vrcholem je drtička. Ovšem to čekání, kdy jsem měl pocit, že na ni v přímém přenosu vůbec nedojde! Škoda jen, že nebyl prostor pro větší fantazii, páč scéna s autem je sice v rámci likvidace důsledná, avšak už byla použita v předchozím dílu. Jinak ve všech třech dílech dojde na postelové scény či sprchování nebo koupele, ovšem filmaři udělali maximum pro to, aby divák viděl z nahých těl minimum. Obstojná část, kde nejnapínavější je poslední čtvrtina. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Do roku 2012 byl film vydán na DVD pouze v Německu, ve všech ostatních státech vyšel pouze na VHS. (henrycruel)
  • Film se natáčel v Simi Valley v Kalifornii. (henrycruel)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno