Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Michael Harding (Penn Badgley) se vrací z vojenské školy domů, kde na něj k jeho údivu čeká šťastně zamilovaná matka (Sela Ward) a s ní i její nový přítel. Jmenuje se David (Dylan Walsh) a s Michaelem se tak trochu znají. Postupem času začíná mít Michael z nového přehnaně ochotného obyvatele domu stále podivnější pocit. Je opravdu tak dokonalý, jak ho vidí matka, nebo snad skrývá i svou temnější tvář? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (225)

teutates 

všechny recenze uživatele

Pozerateľné... Dylana Walsha poznám viacmenej z "Nip / Tuck" a v tejto úlohe som si ho vážne nevedel predstaviť, avšak milé prekvapenie, ako nevlastný otčím to zvládol celkom slušne. Originál som nevidel, myslím však že remake je nemastný, neslaný... Stepfather patrí do samého koša ako polovica podobných snímkov, ale mne osobne sa toto prevedenie zdalo znesiteľné... 5/10 ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Původního Otčíma jsem neviděla, takže nemůžu porovnávat. Nicméně, musím říct, že tenhle film mě hned od začátku chytil a já jsem až do konce sledovala, co se z toho milého chlapíka, který měl plnou pusu říčí o šťastné a úplné rodině, vyvrbí. David byl pěkný slizák a přitom vypadal jako velký sympaťák. Soundtrack je povedený. Škoda jen, že se takových filmů dnes točí mraky a člověk si musí bedlivě vybírat, aby nenarazil na nějakou slátaninu, která by ho zbytečně přepravila o kousek života. ()

Reklama

Handle 

všechny recenze uživatele

Původní verzi jsem neviděl, ale i tak musím říct, že mě film docela překvapil. Reklama nulová, tak trochu se o tom filmu neví, ale podle mě se natočil fakt dobře. Nic nového to sice není ale i tak je to lehce nadprůměrný thriller s hororovými prvky, kde nehrají žádní oscaroví herci, ale i tak byli sympatičtí a líbili se mi. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Nebavilo ma to. Remake trileru z roku 1987. Už originál nebol žiadny zázrak a dosť zostarol, ale relatívne dosť mu pomohol výkon magora Terryho O´Quinna. Hlavný problém remaku nie je v nenápaditom scenári, plnom klišé, ale v matnom a nesympatickom Dylanovi Walshovi, ktorý sa na Terryho nechytá. Ani omylom, bejbe. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Sakryš zase jednou s těma úchylnejma otčímama... %-/ . . . Leč d.m.s.n. tady je úchylný spíš scénárista, rejža i celej ansámbl, co tohle laciné béčko dle dávné předlohy vypotili, protože tak prvoplánově blbučkou hollywoodštinu jsem k radosti své dlouho nepopatřil. K tomu aktóři se moří a hrají jak o život, všichni hážou škály grimas pomalu při vyblinknutí slůvka "ahoj", mrkání očima a trhání hlavama zvláště u dam nevyjímaje. (Tady u těchto srágor asi cvičí ta naša šašská čudlárna, nebo co...) . . . No a tak... Áááááá k tomu spousta blábolů a náš lump mele asi stokrát slůvko "rodina", že božínku to by i retardovaná pizda s červeným krkem a kobylí vulvou stokrát pochopila, že asi s tím chlápkem něco neštymuje. Ale tady máme samé krásné středostavovské lidičky, jeden vysokoškolák za druhým, ta ryzí opora rodiny a státu jŮeSAjajjaj... A... Ne, nebudu už víc kalit vody, ale nakonec samozřejmě na konci zase leje a hromy divobijů a vrah... Howgh. - - - P.S. Původní verze snad ještě stojí za zhlédnutí - viz http://www.csfd.cz/film/81827-otcim/ - - - - - Poprvé viděno 3.1.2013 na dvd /s původní zvukovou stopou a č. titulky v originálním formátu obrazu/, hodnocení 1713., komentář zde otrávený jako stopadesátýprvní - 4.1.2013) ()

Galerie (67)

Zajímavosti (4)

  • Film byl natáčen v Los Angeles, Santa Claritě a Sony Pictures Studios. (henrycruel)
  • Scéna, ve které David (Dylan Walsh) strhne sprchový závěs poté, co je bodnut do krku, je odkazem na film Psycho (1960). (henrycruel)

Reklama

Reklama