Reklama

Reklama

Krvavá stopa

Obsahy(1)

Studentka Lara se dovídá, že její rodiče a malá sestra zahynuli v Rumunsku při autonehodě. Lara je zmatená, protože jí nikdo nedokáže říct, co přesně se stalo a sama netuší, co vlastně její rodina v Rumunsku dělala. Jako jediné řešení vidí vypravit se na místo nehody a pokusit se objasnit všechny okolnosti. Krátce po příjezdu ale lituje, že ji kdy napadlo do Rumunska odjet. Ona i její přátelé, kteří ji doprovází, se ocitají ve smrtelném nebezpečí. V okolních lesích totiž žijí děti, které se staly obětí genetického experimentu. Ten z nich udělal krvelačné bestie… (Vapet Production)

(více)

Recenze (40)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

S nemeckou filmovou produkciou, vrátane tej horrorovej, nemám dobré skúsenosti. Takže to bolo prvé varovanie, že snímok "Krvavá stopa" (Bukarest Fleisch) bude slabota. Tiež ma už neraz zamrzelo, že som sa nudil pri filme, ktorý sa produkcia rozhodla točiť v Rumunsku. To bolo varovanie číslo dva. Tretím varovaním bolo meno neznámeho, neúspešneho režiséra Andy Fetschera. No i tak som si predsa len tento nemecký horror pustil. Vďaka tomu, že som nemal nijak zvlášť veľké očakávania som to ako tak zvládol dopozerať až do konca. Bola to nuda, hlúposť a ten nezmyselný lesbický záver to úplne zabil. Nemecká pičovina. * ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Rumunský masaker šialenými deťmi. Fetscher dokáže navodiť pôsobivú atmosféru a hanbu mu nerobia ani mladé herečky (plus k tomu príjemná lezbická scénka). Jeho film však degradujú klišé, nelogičnosti a neustále preštylizovaná videoklipová kamera. Tá sa snaží kompenzovať nízky rozpočet, kvôli ktorému film vôbec nevyužíva to najdôležitejšie - potenciál inakosti rumunských exteriérov, krajiny, v ktorej nemeckí hrdinovia prežívajú horor. Slušná zábava pre nekritických hororových fanúšíkov hltajúci DVD béčka. ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Děsně stupidní film. Prý podle skutečných událostí. KECY. To mi chtějí namluvit, že holčička sežrala plechovku s masem a pak lezla po zdi do druhého patra? Spoustu nelogických věcí. Hlavní hrdinka : příšerně nesympatická kráva. A těsně před koncem..... jedna postřelená, druhá pošahaná, ale navzájem si lízaly frndy. To byl hnus! Film označuji jako "odpad roku 2009" ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Průměrný televizní thriller který se pyšní "Podle skutečné události" a divák jen žasne. "To myslely vážně"? Přijde mi to spíše že si z nás dělají soudruzi srandu. Nicméně filmu pochvaluji atmosféru a kameru která tomu dopomáhala, a pár celkem vydařených scén(hlavně nástup dětí). Nicméně hlavní postava je tak příšerná že jsem chtěl aby natáhla bačkory hned od začátku. Pár lekaček film nezachrání a gore který ve filmu moc není nenadchne, a tupost postav už vůbec(který idiot si položí rozbitou skleničku na zem hned vedle postele?). Ale i tak se podle mého jedná o takový klasický průměr, ale film měl na víc, takhle mi zbyla jen poloatmosférická naháněčka na kterou nejspíše rychle zapomenu. ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Guláš který nám tu němečtí soudruzi předkládají je chvílemi stejně otravný, jako maso servírované ve filmu rumunským dětičkám. Zásluhu na tom má nevalný scénář, naprosto debilně se chovající postavy, zmatený střih a slaboučké výkony hereckého ansámblu, zvlášť jeho mužské části. Pravda, atmosféra nebyla z nejhorších, Nikita byla hezká a sympatická holka (navíc dokázala se střelným zraněním vesele lítat po lese), ale jakékoliv klady sráží veletrapné scény, jako je výroba samostřílu z láhve, prezervativu, větvičky a kapesního nožíku. MacGyver by záviděl. Lesbická scéna navnadí, ale nakonec zklame svou polovičatostí a závěrečná výzva k poznávání krás Rumunska se u mne také jaksi minula účinkem. Tohle maso z Bukurešti mi víckrát nesmí na stůl! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Německá produkce se po dlouhé době lehce probudila a vypustila na svět další hororový kousek. Tentokrát jde o takový mix filmů REC a The Blair Witch Project. Samozřejmě jde jen o přirovnání co se stylu natáčení a střihu týká. Samotný scénář není zas až tak hrozný, ale chtělo to více propracovat. Zaznamenal jsem pokus o vysvětlení proč a jak se děti nakazily, ale bylo to docela odbyté a mě to moc neuspokojilo. Stejné to bylo se samotným ztvárněním krvelačných děcek. Čekal jsem bůhvíco, ale nakonec jsem viděl pouze obyčejné lidi omotané obvazem, jak pobíhají po lese. Právě proto jsem byl překvapený, když se přede mnou odehrály asi tři čtyři scény, ve kterých bylo vidět několik gore lahůdek. Prostředí filmu bylo ze začátku deprimující, protože vidět chudobu, špínu a hlavně ty lidi v Rumunsku ve mně vyvolali vzpomínky na dovolenou a čas, který jsem v této zemi strávil. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Mladá německá jungfrau mädchen vyrazí se svým přítelem a kamarády do Rumunska, aby zjistila příčinu smrtelné nehody rodičů a sestry. Kromě toho, že zjistí, že fotr byl pěknej hajzl, jí hned po příjezdu padne do oka místní krasavice a tak jí zřejmě ani moc nebude vadit, že bude muset do přítele pustit kulku. Protože takřka hned potom pustí Rumunku do kalhotek. A kromě toho je tam nahání nějaké zmutované děti, ale to myslím není moc důležité. Tohle je opravdu zvláštní film. Snad jsem ještě neviděl film, v němž by poměr zajímavých okamžiků a naprostých wtf okamžiků byl tak vyrovnaný. Film se chvíli tváří jako napínavé drama (tahle rovina se mi docela líbila), chvíli jako klasický vyvražďovací survival (který i když byl tu a tam kořeněn atmosférickými a napínavými záběry, nakonec stejně sklouzl jen do průměrného tuctova a možná by se dalo říci, že mi až vadil). A k tomu ještě ta skvělá lesbická linie mezi zajímavou Ioanou a ještě zajímavější Friederike (jejíž postava mi nebyla moc sympatická, ale v jejím podání velmi zajímavá) to opravdu jiskřilo od prvního setkání. Strašně rozháraný film, chvíli jsem si fakt klepal na čelo pro tu přemíru nesmyslů, nelogičností a děr ve scénáři (dosud by mě zajímalo, co se to vlastně stalo té kamarádce hlavní hrdinky), chvíli jsem si užíval dobré nápady a zajímavé provedení (které však byly jen chvilkovými záležitostmi). Mám prostě úplně stejnou chuť napálit tomu jak pouze 2* tak i 4* a ani u jedné z těch variant bych se dlouho nerozpakoval. Dám teda zlatý průměr a uvidíme, jestli se to u dalšího koukání nezmění. 2,5* ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

No do prdele! Já si to původně spletl s Eastwoodovým stejnojmenym filmem, ale řikal jsem si, že když už to mam, tak se na to mrknu. Takhle jsem si už dlouho nenadával. Děj o ničem, herci nesympatičtí až na půdu a kamera? Co to tam s ní jak secvičovali? To už snad ten nejhorší handcam horor je přehlednější, než tenhle škvár. A podle skutečnejch událostí? No to nemůže nikdo myslet vážně. Panebože! ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Poměrně solidní německý horor. Dívce zemřou při nehodě rodiče a sestra v Rumunsku, ona to příjmá po svém a rozhodne se vypátrat proč a jak se to stalo. A tak jede s přítelem a dalším párem do Rumunska. Okamžitě po příjezdu je tu vidět ten kontrast mezi západem a tady poměrně zanedbaným státem. Samozřejmě sié nic moc nedozví až na dívku na motorce, která jí řekne že ví kde se to stalo a že otce znala. Po příjezdu k autu je víc než zřejmé ,že nešlo o nehodu, ale o něco jiného. Za vším stojí zkažený hovězí. Který její tatík v Rumunsku prodával jako darované potraviny (správná kravina ) a krmil s nima děti, kteří mutovali a vraždí. Postupně jeden po druhém zařve až zbyde Lara a ta rumunská dívka s kterou si dají lesbický číslo (zajímavý zpestření) zvlášt po té co jí dívka řekne , že je jedna z dětí. Solidní atmosféra a hustá hudba. Na Němce je to povedený. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Ze začátku velmi zajímavý děj. Kdy děvče zjistí, že její rodiče havarovali v Rumunsku. Proč tam byli? Co se vlastně stalo? A tak se vydá na svoji výpravu za odhalením temného rodinného tajemství. Nadchlo mě to. Čekal jsem a nedočkal se zajímavého finále. Škoda toho promarněného potenciálu.... 20% ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Tak tohle béčko je pro mě velkým překvapením na poli německého hororu. Svérázná studentka Lara se dozvídá, že celá její rodina měla smrtelnou autonehodu kdesi v Rumunsku. Celé jí to nejde z hlavy a tak se s přáteli vydá na cestu do Rumunska, kde zjišťuje strašlivou pravdu o svém otci. Navíc je nucena i se svými přáteli čelit děsivému výsledku humanitárního počínání svého otce ve formě zmutovaných a řádně krvelačných dětí. Pomocnou ruku ji podává mladá Rumunská dvojice, která se na všem evidentně zpočátku podílela. Celý snímek disponuje opravdu hutnou atmosférou a překvapivě slušnými hereckými výkony. Dočkáme se i gore scének, před kterými bohužel kamera většinou uhýbá, což je velká škoda. Vše je okořeněno i kapkou lesbické erotiky, která dodává snímku nádech starých poctivých béček. Spíše klipově snímající kamera dodává Bukarest Fleisch pekelné tempo, které nedává prostor ke zbytečným nudným sekvencím. Podtrženo sečteno, nakonec si snímek i tu čtvrtou hvězdu zaslouží. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Na jednej strane kopa nelogických vecí...ktoré mnohokrát strašne bili do očí....na druhej strane Hitchcockovská atmosféra sálajúca z tohto filmu , ktorá bola podčiarknutá čiernobielimi zábermi.....plus z zaujímavý strih a kamera...( ikeď tie môžu budiť u kritického diváka dojem amatérnosti )......je to ten tip hororu, ktorý treba brať trošku menej vážne aby vzbudil vo vás dobrý pocit z jeho sledovania. ()

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Debilní postavy s dialogy tak hloupými, až sem se musel při sledování snímku od srdce smát... Už jen odpověď hlavní hrdinky přespříliš empatickému policistovi: "Jestli na mě šáhneš, ukousnu ti ruku!" mě navnadila. To musím použít až budu příště platit pokutu za rychlou jízdu :o) A takovýhle dementních perel je tam přehršel, ovšem zlatou medaili uděluji závěrečné scéně, kdy už je většina hlavních hrdinů mrtvá a požraná bandou geneticky modifikovaných spratků a umírající, řádně pobitá rumunská kamarádka sděluje hlavní hrdince ať si nezapomene prohlédnout její zemi, že až na tu bandu kanibalskejch, zmutovanejch fakanů... je Rumunsko opravdu nádherné... v tu chvíli už sem držel v ruce letenku a nastupoval na první let do Bukurešti :o) ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Nějaký vtipálek to na websharu označil jako film Clinta Eastwooda. Hlava mi to pak nebrala, nebyl jsem stavu pochopit, jak by mohl natočit něco tak prostoduchého, resp. stupidního. Ta jedna hvězda je snad z radosti, že se na té fantasmagorii nepodílel. ()

Eldoth odpad!

všechny recenze uživatele

Zde není potřeba se nějak výrazně rozpisovat ! Po 20 - minutách musí být každému jasné, do jakého paskvilu se pustil. Režisér musí být (určitě) velký fanda do hororů ...a tak si nejspíše řekl, když můžou jiní vypustit své " díla " do světa, tak proč né Já ! Špatné horory mi nejsou proti srsti, ale " čeho je moc, toho je příliš " ... ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Pamätám si nato že som to videl ako malý a vôbec ma to nebavilo.Chcel som vedieť prečo a hrozne toho ľutujem.Tak blbý , hlúpy , nelogický film som nikdy nevidel.Nudné neskutočne, kamera ako z roku 1950.Hlavná hrdinka nesympatická.A čo ma odjebávalo najviac bol scenár : ONA: Kde je Alice ? ON: Alica je v lese.Kto videl určite vie o ktorej scéne hovorím a určite si búchal po hlave.A ešte som zabudol na konci jej drhnú kamarátku a ona si stihne spraviť zbraň z fľašky, kondómu, nožíka a drievka. ()

Reklama

Reklama