Reklama

Reklama

Byl jednou jeden... život

(seriál)
  • Francie Il était une fois... la vie (více)

Epizody(26)

Zveme vás na dobrodružný výlet za poznáním lidského těla. V tomhle animovaném seriálu se dozvíte, jak fungují buňky, srdce, mozek a všechny další tělesné orgány. (Netflix)

Recenze (552)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,, Tisíc podob život mívá, kdo ho chce znát ať se dívá.. '' - ---Naprosto dokonalý seriál, který vysvětluji jak to v lidském těle chodí. Hlavně všelijaké ty bakterie a infekce a protilátky jak s nimi bojhují. Na rozdíl od zmenšeného macha a Šebestové se psem Jonatánem, kteří bacili v kamarádově krku mlátili ručně po lebzách je tento seroš výrazně modernější a hlídky používají létající stroje :-) . A že je to dobře pochopitelné pro děti mi jednoho dne předvedl můj šestiletý syn po pádu z houpačky kdy se lehce odřel a dívaje se na dlaň utrousil : ,, naštěstí je to jen epidermis a né dermis... !!!! :-))))))) Na to nezapomenu do smrti smrťoucí! . ''' Sadu těchto DVD by měl mít ve sbírce každý rodič a učitel ! Za mne je to za 5 makrofágů ! ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-seriál. Seriálová animovaná učebnice (nejen) pro nejmenší o tom jak vlastně lidské tělo funguje. Mnoho informací ohledně biologie člověka jsem čerpal právě z tohoto seriálu. Rád vzpomínám na chvíle na základní škole a hodiny biologie s následným promítáním tohoto poučného "seriálu", ach kde jsou ty časy. | Průměr všech 26. epizod: 80% (4*) | ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

V detstve som nevynechal ani jednu časť. Fakt úžasné a poučné. Veľa som sa naučil. Top klasika môjho detstva, kde je geniálne spojená zábava s poznaním. Tu sa Francúzi naozaj vytiahli a povýšili populárno náučný seriál pre deti o ľudskom organizme na kultové dielo, ktoré baví ako deti tak dospelých a ktoré ani po rokoch nestarne. Nieje to úžasné keď deti baví učenie? Keď ich baví náučný seriál? Tento seriál si nemusí vymýšľať dobrý dej, pretože je podľa skutočných vedomostných poznatkov. Seriál, ktorý ale ani po rokoch nestratil svoje čaro a stále dokáže isté zákonitosti v ľudskom tele pekne osvetliť. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Bavilo ma to z hľadiska príbehov, z hľadiska animácie a z hľadiska edukatívneho. Škoda, že som odvtedy všetky informácie o našom tele, podané v tomto seriáli zabudol. Teda niečo ešte viem....ale nie z tohto seriálu, ani zo školy. A zase musím skonštatovať, že sme to pozerali všetci a každému sa to páčilo. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Epizóda Kostná dreň nebola na Českej televízii nikdy odvysielaná. Vyšla až na DVD s dabingom od BH Promo. (D1705)

Související novinky

Rudý Baron, Geronimo a Zlatý Míč

Rudý Baron, Geronimo a Zlatý Míč

28.05.2006

Tomu se říká zajímavá sešlost, pravda? No a to ještě vůbec není všecko (ale o tom později). Když se řekne francouzský animovaný film, napadne vás pravděpodobně nejdřív Tintinova dobrodružství, Byl… (více)

Reklama

Reklama