Reklama

Reklama

Začalo to jedné žhavé noci

  • USA One Night at McCool's (více)
Trailer

Obsahy(1)

Všechno to začalo jednu noc v baru jménem McCool´s. Tentokrát zde bylo docela rušno. Randy (Matt Dillon) zde pracuje jako barman. Právník Carl (Paul Reiser) tu setrvává ješte po uzavírací době. Detektiv Dehling (John Goodman) je zde kvůli kriminálnímu činu. Je to snad mrtvé tělo, které spojilo tyto muže dohromady? Nejenom napětí, které tu vládne, ale i okouzlující mladá žena, příhodně pojmenovaná Jewel - šperk, klenot, skvost, drahokam - vyberte si, co chcete. Jewel (Liv Tyler) donutila všechny tyto tři muže přemýšlet o tom, jak by ji dostali, donutila dva z nich zapomenout na své (žijící!) manželky a jednoho z nich na již zemřelou ženu. Až jeden z mužů označil tento mimořádný moment: "Sex a násilí, všechno v jednu noc, to je trochu moc." Ale s ženou, jako je Jewel, je třeba očekávat mnohem, mnohem víc. Víc kalamit než se tři muži obávají. A to, co ona očekává, je víc, než ji mohou ti tři chlapi dát dohromady. A starý najatý vrah Burmeister (Michael Douglas) z povzdálí čeká na příležitost.

První filmový projekt produkční společnosti Further Films Michaela Douglasa, který si v něm vychutnal menší roli vášnivého hráče binga a hlavně zabijáka. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Liv Tyler byla krásná do svých zhruba dvadvaceti let, pak se z ní stala taková oplácaná paní. To by celkově nevadilo, pokud by s ní nebyly točené filmy, které mají zdůraznit její krásu, která ale už odkvetla. Kdyby tedy tento film vznikl o takových pět let dříve, možná by to splnilo záměr a krásná Liv by drtila rozkroky můžů včetně toho mého. Takhle jsem se jenom díval na tu Liv, která bývala krásná a říkal si "Co to proboha je?". Film mě naprosto minul a to tak, že jsem po půlhodině zavěsil....45% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je totalni masakr. Hodne cerna komedie, ktera se s nicim moc nemaze. Dej filmu je dobre propletenej a sviznej a zaver v Randyho domu, prestrelka a jina hudba, je naprosto dokonalej. Jednotlivy postavy jsou naprosto vynikajici. Jedna z nejlepsich roli Michaela Douglase, jehoz Mr. Burmeister proste nema chybu. Druhej nejlepsi byl Richard Jenkins a jeho trosku uchylnej otec Jimmy. Pak tu je uchylackej pravnik, co rad beha v kozenym oblecku, skvele zahrany Paulem Reiserem. Matt Dilon, Liv Tyler a John Goodman jsou zde asi nejnormalnejsi, ale to neznamena , ze by byli mene vtipny. Dlouho jsem se takle nezasmal, sice trosku slabsich, ale 5* ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Začalo sa to jednej horúcej noci... dlhý názov, ale dobrý film, hoci tých 80% je predsa len trošku nadsadených, na strane druhej, je to riadne morbídna komédia, plná svižného rozprávania podareného príbehu (jeden príbeh niekoľkými uhľami pohľadov, výborný nápad), pôvabných nápadov (kontajner) a zaujímavého hereckého obsadenia: Matt Dillon, John Goodman, Paul Reiser a samozrejme femme fatale Liv Tylerová. A bonbón v podobe uvoľneného Michaela Douglasa. Užite si tento film. Hlavne na DVD. Kino Považan 2001 ()

cab 

všechny recenze uživatele

Skoda nevyuziti daneho potencionalu ve vetsim meritku, protoze herci jsou super a muzika tez, ale pribeh koliba mezi vice zanry a u zadneho neuspeje, jak bych si predstavoval. Muzska sexualni posedlost nezna mezi a kdyz je na blizku pekna kost, ktera je navic dukladne uspokoji, udelaji cokoliv ji na ocich uvidi. Nejmocnejsi zbrani sveta je zenske prirozeni. 55% ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

PĚT !!! PĚT !!! PĚT !!! PĚT !!! PĚT !!! pět hvězd a ještě víc. Takovej megapoklad se přede mnou schovával patnáct let ?? To není film, to je totálně dokonalá černá megaprdel !! Seru smíchy ještě teď.. koho by snad chtěl zmást a odradit trošku pomalej začátek, tak laskavě přilepte zadky na kanape, chvíli počkejte a na závěr se utopíte ve vlastní štávě :-) ()

Galerie (20)

Zajímavosti (8)

  • Je to první film, který byl produkován společností Michaela Douglase „Further Films“. (Tygrys)
  • Jednu z hlavních rolí ve filmu ztvárnil Paul Reiser, známý díky seriálu Jsem do tebe blázen (od r.1992), kde jeho seriálovou partnerku zahrála Helen Hunt, jež v tomto filmu ztvárnila malou roli řidičky trucku. Její scéna byla ale z finální verze filmu vystřižena. (Lorge)
  • Film, který můžeme zahlédnout na DVD u právníka je Hamilton, režíroval jej také Harald Zwart. (Tygrys)

Reklama

Reklama