Reklama

Reklama

Začalo to jedné žhavé noci

  • USA One Night at McCool's (více)
Trailer

Obsahy(1)

Všechno to začalo jednu noc v baru jménem McCool´s. Tentokrát zde bylo docela rušno. Randy (Matt Dillon) zde pracuje jako barman. Právník Carl (Paul Reiser) tu setrvává ješte po uzavírací době. Detektiv Dehling (John Goodman) je zde kvůli kriminálnímu činu. Je to snad mrtvé tělo, které spojilo tyto muže dohromady? Nejenom napětí, které tu vládne, ale i okouzlující mladá žena, příhodně pojmenovaná Jewel - šperk, klenot, skvost, drahokam - vyberte si, co chcete. Jewel (Liv Tyler) donutila všechny tyto tři muže přemýšlet o tom, jak by ji dostali, donutila dva z nich zapomenout na své (žijící!) manželky a jednoho z nich na již zemřelou ženu. Až jeden z mužů označil tento mimořádný moment: "Sex a násilí, všechno v jednu noc, to je trochu moc." Ale s ženou, jako je Jewel, je třeba očekávat mnohem, mnohem víc. Víc kalamit než se tři muži obávají. A to, co ona očekává, je víc, než ji mohou ti tři chlapi dát dohromady. A starý najatý vrah Burmeister (Michael Douglas) z povzdálí čeká na příležitost.

První filmový projekt produkční společnosti Further Films Michaela Douglasa, který si v něm vychutnal menší roli vášnivého hráče binga a hlavně zabijáka. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

Eddard 

všechny recenze uživatele

Špičková černá komedie, která šlape od začátku do konce bez větších chyb. Vybroušený scénář, vynikající herecké výkony (vyloženě lahůdkový je pak Michael Douglas) a jedna překrásná, kouzelná mrcha, kterou prostě nemůžete nezbožňovat. Jak nemám Liv Tyler zrovna v lásce - není můj typ a co do hereckých výkonů znám také spoustu lepších - tady si střhla přímo lahůdkovou roli a slušelo ji to až pekelně. Scéna s mytím auta je už sama o sobě kultovní. K tomu všemu si přidejte závěr jak bič... 90% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Pred 16timi rokmi ma to celkom bavilo. Dnes mi to uz pripada ako taka prilis primitivna komedia s hereckymi vykonmi jak z nejakeho porna. Jedna sexy kunda oblubuje troch debilov a poriadne ich vyuziva. Pribeh je miestami rozpravany z pohladu rôznych postav, ale jednotlive odlisnosti nie su natolko zabavne, aby to nezacalo byt po chvili otravne. Keby pri erotickych scenach Liv Tyler aspon nieco ukazala, tak by som snad dal aj tretiu hviezdu, ale kedze nic neukazala, tak mna Liv Tyler neoblbne tak ako chlapov v tom filme. 5/10. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Au, tak pri tomto snímku s nami muselo súcitiť aj ženské publikum. :) Strašne neodolateľná komédia, ktorú robí tak super pozeravou ani nie tak sexi Liv Tyler, ale nesmierne krutý a dlhý maratón hlášok, vtipov a skvelej nápaditosti. Samozrejme, k celkovému úspechu sa pričinil hlavne spôsob spracovania, tri príbehové roviny, ktoré rozprávajú vlastne jeden príbeh z rôzneho uhlu pohľadu. Záverečné splynutie do absolútne famózneho záveru patrí k vrcholným scénam čiernych komédií. Škoda, že každý príbeh mal pred tým skvelým záverom niekoľko múch, inak by to bolo dokonalé. Takto je to aj tak dokonalé, ale. 85%. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Spousta hereček má za sebou desítky focení pro prestižní katalogy, paparazzi je stíhají na soukromých jachtách, dámy samy sebe prezentují na sociálních sítích. Liv Tyler nikdy neplatila za nějaký sex-symbol, nicméně co předvádí v téhle hořké komedii, to musí nejednoho diváka dostávat do varu. Její smyslná hrdinka, která má ráda vodu z kohoutku i (jak tvrdí) šoustání (a brzy si bude moc přát také DVD přehrávač), je středobodem zájmu pro trojici chudáčků: jedním z nich je barman Matt Dillon, trouba, který má brzy na krku nějakou tu vraždu a vloupání. Druhým pak jeho bratranec, potají okusující sado-maso praktiky, třetím truchlící vdovec a detektiv John Goodman, který tuhle nevinnou květinku chce za každou cenu chránit. Příběhy těchto tří mužů pak poslouchají další tři lidé, kteří do děje také po svém zasáhnou. Zejména Michael Douglas, producent snímku, který pomohl téhle černohumorné taškařici na svět. Moc se mi zamlouvalo, jak se dotyční tahají o slovo a předkládají každý svou verzi příběhu. Je to rafinované, výborně napsané, místy překombinované a až samoúčelné, ale zejména díky hercům (s Liv Tyler v čele) a několika tragikomickým scénám to stojí za to. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

PĚT !!! PĚT !!! PĚT !!! PĚT !!! PĚT !!! pět hvězd a ještě víc. Takovej megapoklad se přede mnou schovával patnáct let ?? To není film, to je totálně dokonalá černá megaprdel !! Seru smíchy ještě teď.. koho by snad chtěl zmást a odradit trošku pomalej začátek, tak laskavě přilepte zadky na kanape, chvíli počkejte a na závěr se utopíte ve vlastní štávě :-) ()

Galerie (20)

Zajímavosti (8)

  • Natáčení probíhalo v Los Angeles, Pasadeně, La Crescentě, Agoura Hills a Winnetce v Kalifornii (USA). (Tygrys)
  • Jednu z hlavních rolí ve filmu ztvárnil Paul Reiser, známý díky seriálu Jsem do tebe blázen (od r.1992), kde jeho seriálovou partnerku zahrála Helen Hunt, jež v tomto filmu ztvárnila malou roli řidičky trucku. Její scéna byla ale z finální verze filmu vystřižena. (Lorge)
  • Postava Utahova bratra (Andrev Dice Clay) odkazuje svým vzezřením na dřívější film Michaela Douglase Volný pád (1993). (Lorge)

Reklama

Reklama