Reklama

Reklama

Chucky jednoho dne dospěl a zjistil, že je načase najít si nevěstu. Vybral si dobře. Tiffany jeho lásku opětovala, ale to mu nestačilo. Chtěl být nesmrtelný. Dobrý nápad. Právě byla na silnici havárie a leží tam spousty těl. Stačí si jen vybrat. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Chucky válí. Tentokráte se mu zachtělo nevěsty a jelikož stará láska nerezaví, vrátí se ke své bývalé holce. Jenže ne vše je tak jednoduché, jak si to zlotřilá panenka maluje. Ronny Yu vsadil na komediálnější tón a vznikla tak morbidní veselohra na téma "když se zamiluje panenka a chce si zašukat". Katherine Heigl vypadala tenkrát jak prasátko. 60% ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Ehm co to melete? Že humor v sérii o vraždícím magorovi co je uvězněnej v těle gumový panenky nemá co dělat? Child's Play byl na černým humoru založenej vy expertíci. Zde je však dotaženej k dokonalosti, prakticky vše co Chucky vypustí z huby je hláška co funguje a film je navíc prošpikovanej odkazama na ostatní slashery (Jasonova maska, Freddyho rukavice, Leatherfacova motorovka, maska Majkýho Myerse + scéna kdy chlápkovi nastřelí hřebíky do palice a Chucky řekne TOHLE MI NĚCO PŘIPOMÍNÁ :)). Je to snad lepší než první Child's Play. ()

Reklama

pend 

všechny recenze uživatele

Poprvé za 3, po opakovaném shlédnutí dávám za čtyři. Proti předcházejícím dílům přesun ke komedii se spoustou černého humoru. Oceňuji řadu odkazů na další filmy: hned v úvodní scéně na policejní stanici..., hřebíky v hlavě jednoho policisty atd. R. Yu prokázal znalost horrorů a natočil film, který se nebere vážně a taky se to nebojí říct, občas až hraničící s parodií. Pro skalní fanoušky prvních dílů to může být docela problém. Jinak je to docela krvavé a bodycount je hodně vysoký, kam se na Chuckyho hrabou Jason a Michael...a navíc se u toho pobavíte. ()

cityman 

všechny recenze uživatele

Další pokračování poměrně uspěšné hororové série, není zas až tak špatné jak by se od tak pokročilého dílu (myslím, že je čtvrtý) dalo očekávat. Sice to již není nic převratného, tak jako byla třeba jednička, ale rozhodně se ještě stále drží v nadprůměru, ikdyž je to místy spíš už komedie než horor. :o) ()

nigga 

všechny recenze uživatele

Vlastně hodně zábavné béčko, kterému trochu ubližuje vcelku klišovitá závěrečná desetiminutovka, ale jinak velmi dobré, stejně jako v pozdějším Freddy vs Jason si Ronny Yu dobře uvědomuje, že ti teenageři jsou jen do počtu, tak výrazný prostor nechává Chuckymu a té jeho nevěstě, a ti si ho opravdu užívají, a mé fanouškovské srdce s nimi. Mimoto když na začátku zazní Rob Zombie a jeho Living Dead Girl a takové menší odkazy na další legendy jako je Myers, Voorhees, Krueger a dokonce i Pinhead:-D, nemůžu jít pod 80%. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (23)

  • Film sa odohráva mesiac po udalostiach tretej časti. (beso74)
  • Chucky se ve filmu zmíní, že když byla jeho duše přenesena do panenky, tak měl na krku amulet. V prvním dílu této filmové série Dětská hra (1988) však na krku žádný amulet neměl. (Raichu.Cz)

Související novinky

Tygr a drak pokračuje

Tygr a drak pokračuje

27.01.2013

Film, který definitivně proslavil Anga Lee, získal čtyři Oscary (nejlepší cizojazyční film, výprava, kamera a hudba) a stal se (podle znalců žánru neprávem) prvním kung-fu filmem s duší a mozkem, se… (více)

Reklama

Reklama