Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muž, považovaný za bezohledného a tajemného vraha (Wesley Snipes) je na útěku před zákonem a snaží se zjistit, díky komu byl obviněn ze dvou vražd, spáchaných v New Yorku. nemá však mnoho času... zkušený šerif Sam Gerard (Tommy Lee Jones) a jeho muži jsou mu na stopě. Nelítostné pronásledování začíná... (Warner Home Video CZ)

Recenze (267)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Že ono to kopírování není tak snadné, jak jste si myslel, pane Stuarte? Uvařil jste pokrm bez chuti, bez šťávy, bez zajímavé přílohy, podle všeho výhradně bez kuchařky. Že mi na talíř prsknete tři knedlíky Tomáše, Wesleyho a Roberta je od vás sice moc hezké, ale co s nimi asi tak mám dělat, když jeden je okoralý, druhý rozsypaný a třetí nedovařený? Řečeno terminologií letošních Vánoc; když předem vím, že dárek nikoho dvakrát nepřekvapí, aspoň ho hezky zabalím. Tím se řídím já při dnešním balení hovadin pod stromeček, a řídit byste se tím do příště měl i vy. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Aj keď pokračovanie už netočí Andrew Davis, Šerifovia sa mi ľúbia snáď miestami ešte viac. Utečenec hral trošku na dramatickejšiu notu (civilný Ford), no tu je to viac o akcii (zabijak Snipes). Tommy Lee Jones ma v zásobníku síce dosť nábojov, ale nedá sa to porovnať s počtom jeho hlášok. Rovnako ako u prvého filmu, tak aj tu je herecké obsadenie skvelé. Je to v podstate rovnaká šablónka ako prvý film, no tu sa viac hrá na akciu (nezabudnuteľná scéna v močiaroch), čo mne rozhodne vyhovovalo a to tempo filmu je tiež perfektné, rovnako ako skvelá hudba od Jerryho Goldsmitha. Slabšie ako jednotka, stále však napínavé a dobré. 85% - 4* ()

Reklama

petaspur 

všechny recenze uživatele

Agent Sam Gerard má svou práci rád. S nadšením zachytává stopy vyvrhelů na útěku, s kamenných výrazem v tváři je chytá do nastražených pastí a s pocitem dobře odvedené práce je, s pečlivě vyplněnými formuláři, předává do příslušných sátních zařízení. Další před rukou zákona prchající lovený objekt, nesoucí jméno Mike Sheridan, s podezřelou lehkostí přeskakuje lovcovy návnady a jeho chování do Gerardovy hlavy presuje myšlenku, že důvody pátrání po nebezpečném pachateli ztrácejí svou křišťálovou čistotu. Stopu se zarputilostí loveckého ohaře bude sledovat dál, jenom se bude dívat pozorněji kolem sebe, aby zjistil skutečnou motivaci všech zainteresovaných. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Tak už jsou tady zase, stejný tým jak v jedničce, stejný šéf Samuel Gerard ( Tommy Lee Jones ) akorát Kimbla nahradil Roberts ( Wesley Snipes ). Tentokrát se nesrazí autobus s vlakem, ale ztroskotá letadlo F - PATS 343. A jak jinak, uprchne vězeň Mark Roberts, který tvrdí že nic neudělal...zde se začne odvíjet tento příběh a pravda pomalu vyplouvá na povrch. Film jde ve stopách svého předchůdce, ale je akčnější a víc dějově propletený. ()

Seag 

všechny recenze uživatele

Ked to mam porovnat s utečencom tak je tento výtvor lepší. Poviem prečo: Viac akce, viac vzrušenia, scénar je o vela nápaditejší a dobrá zápletka Len ma štve že nikto neocenil Tom Wooda (Newman) . Ani ho tu nemajú. Tommy lee je skvelý. Vyzerá namyslene, ale to sa mi na nom páči. časť v ktorej zabili Newmana ma pravdu povediac dojala a zároven aj mrzela. Dávam ***** hviezd ()

Galerie (64)

Zajímavosti (18)

  • Filmári si preštudovali videá a fotografie leteckých nešťastí, aby videli, ako sa lietadlo pri havárii rozpadne. (Arsenal83)
  • Robert Downey Jr. nemal rád prácu na produkcii a v rozhovore krátko po uvedení o filme povedal: „Je to možno najhorší akčný film všetkých čias, a to jednoducho nie je dobré na udržanie dobrej duchovnej kondície." (Arsenal83)
  • Letecký zákon zakazuje pripútať väzňov k akejkoľvek časti lietadla. (Arsenal83)

Reklama

Reklama