Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Červenec, Montreal, Kanada. Sophie Malaterre, pětadvacetiletá módní ilustrátorka se připravuje na osamělé léto ve městě. Nemá žádné plány, blízké přátele ani přítele… ale pak se dozví o webové stránce switch.com, pomocí které si lidé vyměňují byty. Sophie potřebuje změnu jako sůl a rozhodne se to vyzkoušet. Konec konců, nemá přece co ztratit! Náhoda tomu chtěla a Sophie najde v nabídce krásný pařížský duplex s výhledem na Eifelovku. První den v novém bytě je absolutně idylický... Jenže další ráno ji čeká kruté probuzení: policie vylomí dveře bytu a nebohá žena se dozví, že sdílí byt s bezhlavou mrtvolou. Není nijak schopná dokázat, že není Bénédicte Serteaux, majitelka bytu. Sophiiny otisky jsou na vražedné zbrani… V Bénédictině pasu je Sophiina fotka. Sophie, zdá se, si nevyměnila jen byt, ale také identitu… (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (68)

jafuska 

všechny recenze uživatele

Klasický kriminální příběh z Francie, nic nového, co by mě mělo nějak nadchnout, nemám prostě ráda francouzské filmy, přijdou mě nelogické, divně natočené, a tady se to jen potvrdilo, možná bych i hodnotila i níž, ale jako drama, který je od začátku do konce se zajímavým námětem, budiž, ale není to film, který mě druhý den utkví v hlavě, ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Podle zaběhnutýho,zaprášenýho scénáře natočenej film,kterej se taky dost vleče.Navíc u některejch scén sem jen kroutil hlavou.Dcera volá matce,ať vyzvedne v jejím bytě doklady,načež ji upozorní,ať je opatrná,ale ona před domem vytáhne obrovskej kvér,a začne se chovat jako rambo.Na konci filmu pak klišovitá scéna s pistolí a ležící vražedkyní,ale protože ještě nemůže bejt konec,frajerka uteče jak kráva oknem,a situace nevyužije..I přes tyhle dvě debilní situace,a ještě několik minikravin,je film celkem vklidu skouknutelne.50%. ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

50% - docela napínavá kriminálka. Komedie? V žádném případě. Označení je zcela mimo. Ženská si přes internet www.switch.com vymění s jinou ženou byt, jen na určitou dobu, aby si odpočinula a začala nový život. Po návratu chtěla být jiným člověkem. Vymění si s neznámou klíče, koupí letenku a vyrazí. Jenže vše se zvrtne. V domě je mrtvola a ona je hlavní podezřelá..... nikdo ji nevěří, A Policie? Ta nedělá nic..... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Není tomu zase tak dávno, kdy jsem ve Světu 2012 na Primě viděl reportáž o tom, jak Eric Cantona vlítnul do filmové branže a zkouší se uchytit taky jako herec. V tu chvíli jsem jeho nejnovější film Switch chtěl hrozně vidět, ale neměl jsem pořádně příležitost. Tu mi dalo až HBO, když tento film uvedlo ve svém programu. Na film jsem se v tu chvíli šíleně těšil. Ve výsledku nepřevládá ani zklamání, ani radost z dobrého filmu. Switch je prostě průměr. Do toho ale určitě není akční film, spíše klasická francouzská kriminálka. Má plno dobrých scén, ale i nudných momentů. Má dobré postavy a Eric Cantona se mně ve filmu vcelku i líbil. To je ale asi tak vše. Ten závěr nemusel být tak uspěchaný. Tam to vzali fakt hopem. To snad i ten hopík když se odráží od země je pomalejší než závěr tohodle filmu. ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Příběh vůbec nezačal špatně. Líbila se mi představa o cestování za pomocí stránek switch.com. Bylo ale jasné, že pro Sophii to nebude rozhodně dovolená jakou si přála…. Vadilo mi, že všechno ve filmu bylo tak složitě naplánováno (dalo by se říct, že to naplánovala její nevlastní sestra) a nakonec to celé vyplynulo doslova tuctově. A to, že policisté postupovali amatérsky a patolog nepoznal, že tělo bylo už zmražené? Nebo, že ta brutální vražda byla provedena keramickým nožem? Všechno tohle filmu sráží body. Nepomohlo ani charisma Erica Cantony po kterém ženy ve Francii šílí. Ovšem zde tisíc kilometrů východně už tato vlastnost neplatí. Jediná scéna, která mě nadnášela alespoň trochu ze židle, tak byl Sophiin nekonečný útěk spletí uliček a zahrad... Podtrženo sečteno, dvě hvězdy.... ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Celý film bol natočený len za 35 dní. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama