Reklama

Reklama

Control

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Eileen (Sara Mitich) je uzamknutá v drsnej miestnosti, kde jej neznámy hlas dáva za úlohu splniť čoraz náročnejšie výzvy, ak chce zachrániť život svojej dcéry. Frekvencia a intenzita úloh je stále silnejšia, ale ak si žena chce zabezpečiť slobodu pre seba i svoje dieťa, bude musieť pozliepať svoje napoly zapamätané útržky zo svojho života a vložiť všetky sily do svojej záchrany. (Arsenal83)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

xzajox 

všechny recenze uživatele

Postav kvádrovú miestnosť, zaplať dvoch hercov a decko (stačia dve lizatká a sľub, že bude v telke) a môžeš točiť. No OK, tak ešte pár CGI efektov, lanko, pláž a kopa piesku, ale to je asi všetko.  Vlastne tu ani nie je veľa na hodnotenie. Nudné, pomalé, zdĺhavé, a jedinú záhadu, ktorá ma držala pri pozeraní, nakoniec aj tak nikto nevysvetlil. Kde to vlastne bola, prečo a kto jej to robil? Odkiaľ mala schopnosti? No a tá blbá voľba na konci tiež nedávala zmysel. Podobne ako voľba "nepohnem priamo loptičku, ale radšej 16 šróbikov + stôl na ktorom leží, a až potom sakra predsa len aj loptičku." :-D Fakt ak niekto dáte 3 a viac, napíšte aj recenziu, možno mi niečo ušlo. Inak zatiaľ nie, ďakujem, toto mi fakt nič nedalo. Fujky 23% - 1* ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Ženská se probudí sama v místnosti a neví co tam dělá tajemný hlas jí řekne pohni tužkou nebo tvá dcera zemře tak s ní pohne následně se zatmí a ona je přivázaná k židli a opět po ní chcou, aby pohla tužkou tak s ní pohne. Tohle se opakuje dokola a pak se zatmí a je tam s ní její manžel a sledujeme jak hýbe lahví , skládá revolver, listuje stránkou knihy  a háže míček do kýblíku to vše pomocí mysli jelikož má nadpřirozené schopnosti. Pak po ní chtějí, aby zachránila manžela z místnosti co se plní pískem to nezvládne a on umře tím pádem nesplní úkol a nějací vojáci ji jdou asi zabít ona zabije je a máme konec. Pointa je v tom, že ona se pohádala se starým jelikož chlastal chytla nerva a zabila ho a i  to dítě někdo ji unesl dal jí cosi do hlavy, aby na to zapomněla a v té místnosti s ní byl klon toho chlapa (měly jich i více) a dělal na ní testy ona se z tama dostala a dostala možnost jít do další úrovně kde se jí na to vymaže paměť ona, ale nechtěla tak tam zůstala.  0 procent ztráta času ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ale tak jako jo, no, dá se to. Sice to nepředvede nic extra a většinu zápletky se mi povedlo odhadnout už od první scény (což jsem popravdě čuměl, že to tam tak viditelně předvedli), ale dívat se na to dá, vyloženě blbé to taky není a pointa docela ujde. Jen mě teda zaráží, že mě sci-fi s mým oblíbeným námětem začala tak rychle nudit. Mnohdy mi atmosféra jedné uzavřené místnosti, ze které člověk/lidé nemohou ven a aktivně se o to snaží bohatě stačí na to, aby mě to bavilo, i když je to třeba celé strašně hloupé, ale tady jsem silnější atmosféru po slibném úvodu opravdu postrádal... 2* ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Slušná nenáročná oddechovka, při které můžete v pohodě dlabat večeři, v klidu se soustředit na nabírání šlichty z hrnce a bagrování do huby, a zároveň nemusíte mít strach, že vám unikne nějaká podstatná souvislost. Protože pokud už máte aspoň trochu podobných filmů nakoukáno, musíte mít od začátku jasno v tom, jak se to má (aspoň zhruba) s Eileeninou dcerkou i jejím hazbendem. I závěrečná pointa je fajn. A leckterý filosoficky založený divák po jejím zhlédnutí možná vzpomene na Nietzscheho věčný návrat téhož a zalistuje si po čase v Zarathustrovi. Ale stejně se mi nejvíc líbilo, jak Eileen cvičila s klonovanými specnazy breakdance. ()

borecjeborec 

všechny recenze uživatele

Kdybych měla brát filmový potenciál, tak se zde pohybujeme někde okolo 90 %. Ovšem zpracovaná realita je někde úplně jinde. Troufám si tvrdit, že trocha thrillerových/hororových prvků by tento snímek posunulo nesrovnatelně výše než jen zde zpracované obyčejné mírně gradující Sci-Fi. Ani hudba nedodává pořádnou atmosféru a celý film se drží v klasicky zajetých kolejích. 55 % ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama