Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Berlín prožívá zlatou éru a místní muž, kterého zajímají jenom sex a prachy, právě plánuje ukrást šperky za 44 milionů. (Netflix)

Videa (1)

Promo

Recenze (105)

monolog 

všechny recenze uživatele

To se opravdu museli všichni zamilovat do dalšího ve skupině? To je jak škola v přírodě dvou tříd, kde jsou jen holky a kluci... Jakmile se zhasne, je průser... Loupež je naprosto odfláknutá a ve třetím dílu už ji prakticky přestanou řešit a je jen jako pozadí. A pak začnou vymýšlet kraviny. Každý se chová jako naprostý pako, kradou auta, vylívají si city, roztomilé je to. Ale trochu dlouhé a nudné. Vedlejší postavy jsou prostě nezajímavé vedlejší postavy. Berlín se chová jako idiot. Jednou a dost. ()

Aleix 

všechny recenze uživatele

Tak ,přiznám se ,že z prvu jsem po třech epizodách chtěl plácnout slabou trojku a zbytek série odsunout na neurčito. Berlínovi žvásty o lásce a bezbřehém zamilovaní do nudné Camille mě čím dál tím víc štvalo. Navíc loupež mi přišla naplánovaná jako by se La casa de papel vykládal zcela vědomě. Álex Piňa mě však překvapil. Děj se otočil a jakmile lupiči začali zdrhat ,do děje vstoupila skvělá Alicia Sierra a později Inspektora Murillo začal jsem se bavit. Berlin byl upozaden a všichni se museli otáčet aby zdrhli všem těm španělsky mluvícím poldum. Druhou sérii očekávám a propojit další vloupacku s lupiči z LCdP by nebylo odvěci. + nemohlo jsem si nevšimnout na skrytý merchbrand pro pivovar Estrella Damm ,evidentně v Paříži jiný pivo neznají 🙂 ()

Reklama

ER 

všechny recenze uživatele

Už v prvních minutách Berlín říká, že jde o "jinou" postavu, než jak ji známe z předchozí série. A má pravdu. Tentokrát samopaly a "revoluční " nálada zůstávají ve skladu a Berlín nám dává životní rady v klasicky vystavěné zlodějské story, kde nechybí ani francouzská klasika J'Taime. Láska má hlavní slovo, i ta s upřeným pohledem na ženský zadek. Dialogy také pobaví a rafinovanost zápletky ocení nejeden divák. O zádrhely v plánu není nouze a tak se tvůrci mohou opět poplácat po zádech, protože i když je seriál jiný, dokáže pobavit. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Berlin je Spin-off i prequel ke slavnému La Casa de Papel a nikdo samozřejmě nečekal, že se mu bude snažit vyrovnat a kdo se s tím smíří si Berlína užije. Pro mne byl Berlin nejlepší postava seriálu, takže já jsem si jeho návrat neskutečně užíval, jeho hlas, moudra a proslovy ve španělštině je zkrátka divácká radost a nutno uznat,že nová parta zlodějů je taky velmi povedená a sympatická, každý je vyjímečný něčím jiným a lze najít trochu podobnost s předešlou partou Ramona je pro mě takový mix Nairobi s Tokio, ale je to správný HOT prvek seriálu. Celá loupež je opět velmi nápaditá, do detailu promyšlená, nechybí i trademark série, tedy napětí a gradace různých scén, kde když se něco začne srát, tak divák ví, že jde opravdu do tuhého. Za mne fungovaly i emoce, dialogy a scénář je opět na vysoké úrovni a zábavnost srší napříč celým seriálem. V posledních 3 dílech nastoupí na scénu dvě známé inspektorky Raqel a Sierra a dostane to slušný La Casa de Papel vibe. Je tu sice docela dost romantiky a místy to má nádech až telenovely, na což si většina lidí stěžuje, ale já musím říct, že mi to zde vůbec nevadilo. Protože je to jedna z nejlepších love story a romancí, co jsem kdy viděl. Berlín je mega frajer a svůdník, takže jsem tu jeho show neskutečně sežral i s navijákem a Samantha Siqueiros je navíc neskutečná kočka, do které jsem se během seriálu stihl zamilovat taktéž. Za sebe jsem hodně spokojen a těším se na druhou sérii.. 8/10. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Akcia, vtip, vata, nuda, vata, akcia, vata, nuda, vata, vtip, vata, vata, vata, vata, vata, vata, nuda, akcia, vata, vtip, vata, vata, vata, vata, vata, vata, vata, vata, vata, vata... Inymi slovami, scenaristicka impotencia skrizena s natlakom Netflixu na tvorbu plnoformatoveho serialu, ktora k zaveru pripomina skor nepodarenu grotesku, ako co i len ciastocne seriozny thriller. Spravit z toho dvojhodinovy filmovy prequel, dojem by bol zrejme znacne odlisny. 1,5/5* ()

Galerie (37)

Zajímavosti (11)

  • Když Damián (Tristán Ulloa) snídá s dámou z kempu, hraje při tom píseň „Be My Baby“ od The Ronettes. (Zix.)
  • V 27. minutě je zmíněn Harry Potter ze stejnojmenné filmové série. (Zix.)

Reklama

Reklama