Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Berlín prožívá zlatou éru a místní muž, kterého zajímají jenom sex a prachy, právě plánuje ukrást šperky za 44 milionů. (Netflix)

Videa (1)

Promo

Recenze (105)

zerk0 

všechny recenze uživatele

Infantilná, naivná a lacná španielska telenovela s náznakom krimi thrilleru. Keďže to je spin-off Papierového domu, malo to byť ale presne naopak, resp. to sme aspoň očakávali. Neskutočná nuda, rozťahaná na 8 epizód, kde by reálne stačila polovica. Kam zmizli dokonalé akčné heisty plné zvratov, kde sú nápadité triky a prečo to celé nedáva žiadnu logiku? Vysoké hodnotenia fakt nechápem. Nuž, čo už.....veľmi slabých 15% ()

BFG2000 

všechny recenze uživatele

Stále výborná, nadprůměrná a zábavná krimi série, ale na původní La casa de papel (a tím myslím na kteroukoliv sérii, kdy osobně i tu poslední považuji za excelentní) se ani zdaleka navázat nepodařilo. Chybí tomu drive, ten neskutečný důvtip, to vodění si diváka za nos i za ručičku, chybí zde i lepší herecké obsazení, hudba, akčnější kamera. Je to zkrátka úplně něco jiného, jako byl původí La casa a kdyby zde nebylo pár odkazů na profesora a hlavní postavou nebyl Berlin, tak vás ani nenapadne, že to nějakou souvislost mít má. Nicméně, jak jsem zmínil v začátku. Stále jde v rámci žánru o nadprůměrný počin, který rozhodně neurazí, má spoustu světlých chvilek a hlavně perfektního Pedra. Další sérii si klidně dám, ale pokud nebude, nic si z toho dělat nebudu. ()

Reklama

Kebabkony 

všechny recenze uživatele

Překvapivě skvělý spin-off, který funguje lépe než poslední dvě série původního seriálu. Akce tu skoro není, ale co si budem ta jim nikdy moc nešla. Vždycky šlo o postavy a o samotnou loupež. Je sice absurdní jak se z těch největších sraček vždy dostanou, ale pořád se na to dobře kouká a má to hlavně napětí. Na jedno odpoledne je to fajn podívaná a druhá série je pravděpodobná. Bella Ciao 8/10 ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Od tohoto seriálu jsem čekal něco úplně jiného. Jsem možná malinko zklamaný, ale on je to dnešní bych řekl takový "marvelovský" trend. Narvat spinoff ke každému povedenému dílu, ke každé oblíbené postavě. Upřímně proti tomu nic nemám a naopak jsem rád za každý důvod se vrátit od světa/vesmíru mi příjemnému. Viz papírový dům, nebo třeba i ten Marvel. Ale abych vysvětlil pojem "marvelovský" trend. Dřív to nebylo obvyklé, později to malinko zevšednělo, točit tzv. prequely. Já je zbožňoval z výše zmíněného důvodu. Ale, a to jsem od toho vždy očekával, v tomto případě nevyjímaje, od prequel, spinoffu, .... když je věnovaný nějaké postavě, očekávám, že se o ní něco dozvím. Ale nestalo se. Ne teda moc... Naopak. Vznikne film (Black Widow, ....) bo seriál (Berlín, ...), který vypráví příběh a ať je sebelepší, končí v šuplíku "zbytečných, nic neříkajících příběhů", které, kdybychom neviděli, nic se nestane..... Jinak super zábava. Berlín je charisma jako prase. Super postavy, prima příběh. Palce nahoru. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (11)

  • V 27. minutě je zmíněn Harry Potter ze stejnojmenné filmové série. (Zix.)

Reklama

Reklama