Reklama

Reklama

Krvavé Vánoce

  • Velká Británie Don't Open Till Christmas
Trailer

Obsahy(1)

Je noc před Vánoci a ulice Londýna jsou naplněny sváteční atmosférou. Ale pouze do té doby, než se z prvního domu ozve křik hrůzy a svátky klidu se rázem změní v karneval strachu. Krvavé Vánoce začínají. Ohroženi jsou všichni, kteří se ten den rozhodli převléknout do obleku Santy Clause. Fanatický vrah nesnáší Vánoce a nejvíce ze všeho tuto dětmi milovanou postavu. Londýn se tak začíná plnit mrtvolami Santa Clausů, kteří přišli o život často tím nejbrutálnější způsobem. Podaří se Scotland Yardu zastavit psychopata dříve, než ve městě zavládne totální panika? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (24)

Campbell 

všechny recenze uživatele

A je tu další vánoční horor. A protože vánočních hororů není nikdy dost tak jsem se dost těšil. A zklamaný vůbec nejsem . Film se rozjede skoro hned na začátku a jen tak se nezastaví. Vraždy jsou sice dost obyčejné ale aspoň jich je dost. Atmosféra snímku byla celkem dobrá, ale nesmyěly se tam dostavit ty vyšetřovatelé kteří byly uděsný, vrah byl taky dost nevýrazný, a konec byl fakt děs. Ale prostě za atmosféru a počet vražd dávám 3*. Jinýmy slovy ušlo to. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tento britský slasher mírně zavání italským giallem, ale kvalitně je úplně někde jinde. Někteří fanoušci jej berou jako další vánoční „pecku“, ale v mých očích jde jen o podprůměrnou podívanou, kterou stačí vidět jednou. Přitom atmosféra se alespoň zpočátku vezla na docela příjemné vlně. Stupňující napětí a každá další vražda přímo vybízeli k dobré podívané, jenže nepříliš vábivé mordy všechnu snahu poslali vniveč. Některé scény jsou skutečně vyvedené a určitě si pochvalu zaslouží, ale těch je zde jen poskrovnu. Převládají spíše ty laciné, z nich gumovitost smrdí na sto honů (viz. střep v oku). Místy až céčková podívaná rozhodně neuspokojovala mé potřeby a já se po čase začal mírně nudit. Scény, při nichž vrah bodá do svých obětí, zvládnou lépe i čeští amatéři. Podobně jsem to cítil i u stupidního chování některých obětí, ale tento nešvár je vidět snad v každém druhém filmu. ()

Reklama

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Když občas slyším ty žvásty o tom, jak je třeba bránit Ježíška proti Santa Clausovi, otvírá se mi kudla v kapse, jak zase samozvaní spasitelé chtějí zachraňovat všechny kolem sebe, aniž by se zeptali, zda o to někdo stojí. Co mě se týče, tyhle levičácký tendence si mohou narvat do Řitky, z jejíž produkce jsem tenhle ujetej film, kde vrahoun sdílí vůči Santovi podobné pocity jako výše zmiňovaní, poprvé viděl. Film je to vlastně úděsnej: amatérské triky, horší než amatérské herecké výkony (na některých hercích mi přišlo, že se skoro během hraní stydí), mimořádně amatérské dialogy a tradičně dementně nepochopitelný jednání všech postav včetně policie. Tak proč ty tři hvězdy? Když ona je to (i vzhledem k občasné zábavné brutalitě - vrah žádného Santu, a že obětí je požehnaně, nezabije stejným způsobem, pokaždé je originální) zkrátka po čertech dobrá zábava :-) ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Standardní slasher, který má vše, co by měl žánrový divák chtít - spoustu vražd, maskovaného vraha a nějakou tu nahotu. Napětí je minimum, páč tady jde vyloženě jen o mordy, tudíž jak se v noci někde objeví Santa, vrah útočí bleskurychle - oštěp skrze hlavu, grilování obličeje, močení krve či sekáček v hlavě, až očičko klouže ven. A občas i vtipný odkaz, jakým je třeba bondovská bota s vystřelovacím nožem. Akorát nedojde na střeva ven, což jsem v případě břitvy klouzající po holém hrudníku a břiše očekával, proto dávám jen 3*. Konec se dal čekat už v momentě, kdy přišel kurýr. Milosrdná stopáž je plusem. Na jedno podívání (no dobře, kdysi jsem to viděl, ale už jsem si téměř nic nepamatoval) dobré. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak mám za sebou další z vánočních hororů. Na jedno podívání se to asi dalo ale víckrát se k němu vracet nebudu. Krvavé Vánoce nabízí tuctovou zápletku a přehlídku otřesnýho herectví. Plusem je sice vysokej bodycount ale v tomhle případě bych byl osobně radši kdyby bylo míň vražd ale o to víc vyšperkovanější. Tady mě gore moc nenadchlo. Mám to tak mezi 2-3 hvězdami ale jak už jsem psal na začátku svýho komentáře tak k tomuhle vánočnímu hororu už se vracet nebudu proto se přikloním ke dvěma hvězdám. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama