Reklama

Reklama

Po smrti

(neoficiální název)
  • Itálie Oltre la morte (více)

Obsahy(1)

Skupina dobrodruhů musí zastavit u opuštěného ostrova, protože se jim poláme člun. Ostrov ovšem není úplně tak opuštěný, jak se původně zdá. Před léty zde probíhaly vědecké pokusy, výzkumy a k tomu šamanské obřady. Ty zapříčinily, že ostrov je sice opuštěný lidmi, ale je plný krvelačných zombies. Ty začnou velmi brzy na hrdiny filmu útočit. Boj o holý život tak může začít ... (Flipnic)

(více)

Recenze (28)

Faustka 

všechny recenze uživatele

Osmdesátkové zpestření :) co už může být víc „italy-retro“, než After Death. Zombíci-hadráři, vymykající se běžnému trendu (bezva skoky; Olympoška je tutově nemine). Jen svádím boj s nepatrnou nedůvěrou pro (to si neodpustím) mužskou část, jejichž chování, zvlášť ve vypjatých situacích hraničí až s dětinskou naivitou (kdy do sebe drsný chlapi nechají kousat: vzchopte se kurňa). Úvodní pop rock pecka Living after death navnadí na: tak si tuhle klasiku nenechte utéct. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Problém je v tom, že po rýchlom a skvelom začiatku(gore, masky) sa väčšinu filmu blúdi, až príde dobrý záver(gore, maskt, WTF ending ale sedí) Škoda, pretože prostredie džungle je super, zombies sú netypické, ale dobre urobené a vylúpnu sa aj pekné, atmosferické momenty, len... Prečo to musel Fraggaso tak citeľne naťahovať? Rečnícka otázka... ()

Reklama

raimi 

všechny recenze uživatele

Pomalu (ale jistě) se ze mě stává zanícenej fanoušek filmů Claudia Fragasseho. Troll 2, Virus, Monster Dog, a teď konečně Zombie 4: After Death. Všechno výsostně zábavnej trash, u kterýho se člověk nemá šanci nudit. Jen ty jeho Krysy mnou otřásly, to už byl moc velikej očistec. U After Death jsem tušil, že se budu bavit hned jak zazněly první tóny ustřední hitovky. Načež se okamžitě rozjel pěknej a atmosférickej splatterfest, jak kdyby Claudio točil pokračování Démonů. Jsme vrženi rovnou do akce, žádný obkecávání a jede se. V druhé třetině se sice trošičku zpomalí, ale furt je to díky vynikajícímu castingu, a plejádě rázovitých figurek skvělá zábava. No a v poměrně dlouhé závěrečné části filmu, už akce stíhá akci a postavy padají jak hrušky, jak se ti podivní zafačovaní ninja zombíci činí. Za mě velice dobrý a už se těším na Únik z temnot. ()

Lima odpad!

všechny recenze uživatele

Názorná definice odpadu! a to mám zombie horory poměrně v oblibě. Zlatej Bianchi, zlatej Lenzi i s Francem a D´Amatem, jen ne proboha Fragasso! Klidně bych odpustil i scenář plný nelogičností a naprostých nesmyslů, ale i na poměry průměrných zombáren je zde opravdu příšerná režie a herecké výkony jak z toho nejlacinějšího porna. Ze začátku jsem se ještě náramně bavil nad amatérismem a ofláknutostí celého "filmu", ale postupem času mně tyto aspekty čím dál víc iritovaly. Nehorázná sračka! ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Táto bizarnosť rozhodne neponúka okázalú zombie zábavu, teda ak sa nezabávate na tých blbostiach vo filme. Kvalitu by ste tu hľadali márne. Otrasné herecké výkony, rovnako ´´podarená´´ réžia, scenár ako od 2ročného decka, ak sa teda vôbec dá pri tomto hovoriť o scenári ako takom a gore a masky za pár šupiek. Je spústa takýchto snímkov, ale tie ostatné majú aspoň kúzlo a švih. Toto je len jedno z tých horších príkladov italo trashu. ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama